Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

user posted image

tai mano pirmasis darbas
nezinau,ar ne per greit padariau,nepilnai val uztrukau,bet letai man neiseina,as viska darau greit
radau ne kazin kiek spalvu pas dukra,nes jau ne mazi vaikai
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 07, 19:01)
user posted image

tai mano pirmasis darbas
nezinau,ar ne per greit padariau,nepilnai val uztrukau,bet letai man neiseina,as viska darau greit
radau ne kazin kiek spalvu pas dukra,nes jau ne mazi vaikai

Jei ne ta tamsiai ruda spalva dešinėje, tai sakyčiau, kad gana harmoningas fraktalas ax.gif Tiek, kad realybėje įdomiau žiūrėti, nes dabar spalvos purvinai atrodo.
Atsakyti
negerai nufotkinau,spalvu mazai radau,o poto tik prisiminiau,kad anuko stalciuj yra.ai,nu issiblaskusi

galiu pasakyti,kad labai ramina nervus,ir pasalina visas mintis,nes susikoncentruoji tik i spalvinima
spalvas imdavau neziuredama,nei derinau,kur atrode,ten spalvinau

vaizgante,placiau biski,kitom dienom nupiesiu daugiau
dominavo ruzava,raudona,violetine,juoda,ruda,zalia,melyna,geltona spalvos.ai,ir oranzine
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 07, 19:21)
negerai nufotkinau,spalvu mazai radau,o poto tik prisiminiau,kad anuko stalciuj yra.ai,nu issiblaskusi

galiu pasakyti,kad labai ramina nervus,ir pasalina visas mintis,nes susikoncentruoji tik i spalvinima
spalvas imdavau neziuredama,nei derinau,kur atrode,ten spalvinau

vaizgante,placiau biski,kitom dienom nupiesiu daugiau
dominavo ruzava,raudona,violetine,juoda,ruda,zalia,melyna,geltona  spalvos.ai,ir oranzine

Nesu aš fraktalų žinovė, bet pasakysiu, kokios mintys kilo. Esi labai stipri asmenybė, ką darai, darai stipria ranka, bet švelniai, protingai. Esi aukšto intelekto, gana stabilaus būdo, energinga. Nesi labai kūrybinga, nesi meniškos prigimties, vyrauja daugiau loginis mąstymas.
Atsakyti
aciu
tikrai neesu meniska,nei kurybinga
stabili,gal net ir stipri
ikelsiu daugiau,kai nupiesiu,nes man geriausiai,kai esu viena,kai va ir dabar
Atsakyti
Įkeliu vienos fraktalų naujos ligonės ką tik nupieštą darbą (ne mano). Jei norės, autorė čia prisipažins. Įkeliu, nes ji pati nemokėjo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Toks labai mielai suktas prisuktas smile.gif Man pirma mintis kilus,labai kurybinga.
Atsakyti
kadangi as nekomentuoju,man tiesiog grazus jis:)
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 07, 20:05)
kadangi as nekomentuoju,man tiesiog grazus jis:)

as tai pat nemoku komentuot,bet issakau pojuti piesini pamacius.
Atsakyti
Na, pasiryžau ir vieną savo fraktalą parodyti:

user posted image
Atsakyti
Nemoku visiškai aiškinti, bet pažiūrėjus atrodo, kad piešė kūribingas, šiltas žmogus, gal intravertas. Pirmoje vietoj dvasiniai dalykai, nei materialiniai g.gif Na, bet čia nuklydimai į pievą biggrin.gif

Oooo, pačios vaižgantės labai gražus fraktalas, toks gaivus, lengvas atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dumb: 07 lapkričio 2010 - 20:14
Toks jausmas,kad begtu ir nubegtu sis fraktalais savomis kojomis smile.gif
Atsakyti