Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

Saron
turbūt ir Lilovas turi šviesesnius ir tamsesnius atspalvius.. bent jau aš taip suprantu (???)
Atsakyti
Nežinau kiek teisingai, bet kol kas pamaniau , kad geriausia vadovautis spalvų spektru , ne pavadinimais.Paveiksliuke labai gerai matosi trys pirminės spalvos geltona mėlyna raudona.Antrinės- geltona+mėlyna= zalia, raudona +mėlyna =violetine,raudona +geltona= oranzine.Bus 6 pagrindinės spalvos su savo ryškiausiom savybėm.Visos kitos priklausomai į kurią pusę eis atspalvis, taip ir savybės kis.Dar priklausys nuo šviesos intensyvumo spalvos(atspalvio) ryškumas.Su flomasteriu ar šratinuku skirtumas menkas, bet piešiant su pieštukais priklausomai nuo paspaudimo irgi kis spalvos ryškumas gaunas.

user posted image
Atsakyti
turbūt ir Lilovas turi šviesesnius ir tamsesnius atspalvius.. bent jau aš taip suprantu (???)

Galbūt galbūt g.gif
Su pirminėm spalvom raudona, mėlyna, žalia daug paprasčiau. ax.gif Pavadinimai ypač kitomis kalbomis gali tikrai klaidinti.
O kaip su kremine spalva? Kaip ir gelsvos ir ružavos turi savyje? Kokios jos savybės?
Atsakyti

O kaip su kremine spalva? Kaip ir gelsvos ir ružavos turi savyje? Kokios jos savybės?
[/quote]

Rausva – tai šiltos energijos simbolis. Raudonos spalvos poveikis čia pasireiškia švelniau.

Jei rausva dominuoja, tai reiškia, kad autorius yra stabilus, geranoriškas, ramus santykyje su savimi ir pasauliu. Jo bendra būklė komfortabili. Rausva tiesiogiai arba netiesiogiai susijusi su moterišku pradu, todėl išryškinta rausva kalba apie autoriaus intensyvų emocinį gyvenimą.

Rausva, derinyje su kitomis spalvomis fraktale – tai pastovų dorovinių ieškojimų išraiška. Charakterizuoja autorių kaip atvirą, draugišką ir linksmą.

Kreminė spalava taip pat priskiriama prie "gerųjų "spalvų.

O apie gelsvą arba neminėjo,arba tinka ta pati reikšmė kaip geltonai:

Geltona spalva stipriai veikia žmogaus organizmą. Nevargindama ji stimuliuoja nervų sistemą, gerina regėjimą. Aktyvuodama smegenų veiklą, tiesiogiai veikia protinius sugebėjimus.

Su geltona spalva siejamas žmogaus gebėjimas priimti, apdoroti, toliau perduoti informaciją. Spalvos išdėstymas piešinyje nusako kokį informacijos kiekį ir kokybę žmogus gali valdyti, kiek gali susikaupti, sukoncentruoti dėmesį. Geltona fraktale visada kalba apie savivokos siekį.

Geltona susijusi su intuityviu žinojimu, gebėjimu greitai mąstyti ir reaguoti. Taip pat simbolizuoja pasirinkimo laisvę ir saviorganizaciją.

Atsakyti
Va kai man iskrenta geltona spalva,iskart sirdis atsigauna.Ir spalvinu dazniausiai kuo didesnius plotus,kad kuo daugiau jos atsisviestu.Man ji asocijuojasi su geriu ir optimizmu.
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 07, 13:59)
Va kai man iskrenta geltona spalva,iskart sirdis atsigauna.Ir spalvinu dazniausiai kuo didesnius plotus,kad kuo daugiau jos atsisviestu.Man ji asocijuojasi su geriu ir optimizmu.

O man su loginiu mąstymu ir virškinimo problemomis ax.gif Kiekvienai gi kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 07, 17:01)
O man su loginiu mąstymu ir virškinimo problemomis  ax.gif  Kiekvienai gi kitaip biggrin.gif

Šiaip smalsu ax.gif ... kaip turėtų atrodyti fraktalas sveiko žmogaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2010 11 07, 16:17)
Šiaip smalsu  ax.gif  ... kaip turėtų atrodyti fraktalas sveiko žmogaus  ax.gif

Nesu mačius sveiko žmogaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2010 11 05, 15:26)

Kreminė tikriausia labai šviesi vos geltona.Jei gelsva ir rausva tai jau oranžinės šviesus atspalvis.Nesu tikra, nes pati sumąsčiau, o tam kad teigti reikia ne tik žinių , bet ir praktikos.Kada vertinama linijos , jų stiprumas ir ryškumas, tai vos matoma , silpna linija leidžia spėti žmogų esant pavargusį, apatišką, pasyvų.labai stipri linija , dręskianti popierių, kalbės apie agresyvumą, impulsyvumą, konfliktiškumą, hiperaktyvumą, emocinę įtampą ir ribinę būseną.Su tos pačios spalvos pieštuku spalvint skirtingai spaudžiant gaunasi vis kitas spalvos intensyvumas, ryškumas, todėl manau , kad ir tos spalvos savybės reiškiasi nuo vos vos įžiūrimų iki perteklinių.
Bet kaip ir visur , būtina žiūrėti visumą- formą spalvinto narelio,aplinkinių narelių formas , dydžius ir spalvas.
Čia truputį apie formas http://www.asirpsich...i...&category=4
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 07, 16:01)
O man su loginiu mąstymu ir virškinimo problemomis  ax.gif  Kiekvienai gi kitaip biggrin.gif

Su virskinimu problemu neturiu,va loginio mastymo truksta,tai gal ir taip noris tos geltonos spalvos. smile.gif
Atsakyti
Tuoj visas savo drauges užkrėsiu fraktalų piešimu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos
pirma kart tai matau,ir skaitau
bet uzsizarazinau,jau pasiemiau pas dukra piestukus,einu raityt saviskius ax.gif
noresiu,kad pakementuotumet poto ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti