Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

user posted image

Cia vienas is pavyzdziu su mazom smulkiom detalem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 30 spalio 2010 - 11:55
Na, čia tų smulkių gardelių jau net per daug biggrin.gif. Čia tu, kiek suprantu, jau sąmoningai spalvinai?
Atsakyti
"gardeles" piestos uzsimerkus, tad nezinau kiek cia to samoningumo

O kas liecia spalvas, man rodos, traukiau piestukus irgi uzsimerkus, bet spalvinimas vyko renkantis ka spalvintis, bet specialiai gardeliu nesmulkinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2010 10 30, 13:14)
"gardeles" piestos uzsimerkus, tad nezinau kiek cia to samoningumo

O kas liecia spalvas, man rodos, traukiau piestukus irgi uzsimerkus, bet spalvinimas vyko renkantis ka spalvintis, bet specialiai gardeliu nesmulkinau smile.gif

Matosi, kad rinkaisi. Siūlau pabandyti taip, kaip aš dariau- spalvink klausydama muzikos ar su kuo nors skype plepėdama, kad protą atjungtum. Va tada pamatysi tikrą vaizdą, o ne išprotautą mirksiukas.gif
Atsakyti
filma ziurint tinka? smile.gif

pabandsiu
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2010 10 30, 13:41)
filma ziurint tinka? smile.gif

pabandsiu

Tinka. Sąmoningai spalvini tada, kai turi kažkokį konkretų tikslą.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 30, 13:40)
Matosi, kad rinkaisi. Siūlau pabandyti taip, kaip aš dariau- spalvink klausydama muzikos ar su kuo nors skype plepėdama, kad protą atjungtum. Va tada pamatysi tikrą vaizdą, o ne išprotautą  mirksiukas.gif

va va ir as taip darau,nes jei isijungia protas,norisi spalvas derinti ir visa kita biggrin.gif
Atsakyti
Susimaišiau su spalvom, gal kas patikslins,
http://lt.wikipedia.org/wiki/Spalva- čia yra pati spalva ir pavadinimas

Сиреневый- alyvinė, tai būtų švelni violetinė į mėlynumą?
Лиловый- lelijinė, koks tai mėlynos spalvos atspalvis?
Rožinė ,tai Barbės spalva.
Алый, малиновый-kaip čia išversti?tai švelnesnė raudona?

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 02, 20:11)
1) Лиловый- lelijinė, koks tai mėlynos spalvos atspalvis?
2) Алый
3) малиновый-

1) Lelijava atrodo va taip:
user posted image

2) skaisčiai raudona, taip vad. "vėliavos raudonumo", pan. kaip buvo pionierių kaklaraiščiai smile.gif Arba ta tradicinė raudonos tulpės spalva smile.gif

3) avietinė - sodriai raudona user posted image
Atsakyti
Ačiū,
dar įdomu pasidarė, wiki puslapyje viena iš violetinių pavadinta kedine, tai kaži čia po Kedžio istorijos taip sugalvojo, ar taip sutapimas.Nebuvau tokio girdėjus.
Atsakyti
va čia šiek tiek kitaip atrodo -Лиловый-: (žiūrėti žemiau esančioje lentelėje)

http://ru.wikipedia....
Atsakyti
Aš lilovij įsivaizdavau, kaip murziną tamsoką violetinę doh.gif Kartais tolumoje dunksantis miškas panašiai spalvinamas besileidžiant saulei. Dar yra tokia rusiška daina : "Lilovij lies, ti polnij skazok i čudes".
O čia pasirodo ji visai šviesi.
Atsakyti