Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 25, 14:08)
O kokios violetinės daugiau- tamsios ar šviesios?

man rodos vienodai,tiek tamsaus atspalvio,tiek sviesaus.
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 10 25, 17:19)
man rodos vienodai,tiek tamsaus atspalvio,tiek sviesaus.

Šviesi violetinė yra septintosios čakros spalva, susijusi su dvasingumu, o tamsiai violetinės reikėtų vengti... ax.gif
Atsakyti
Vengti man nesigauna,nes traukiu spalvas vis dar neziuredama,kadangi nepabaigus dar 21 fraktalu.Kartais net nezinau kur daugiau ir bepiest,kai visi gretimi laukeliai violetini. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 10 25, 17:44)
Vengti man nesigauna,nes traukiu spalvas vis dar neziuredama,kadangi nepabaigus dar 21 fraktalu.Kartais net nezinau kur daugiau ir bepiest,kai visi gretimi laukeliai violetini. doh.gif

Na, man tokių bėdų nebuvo, nes kasdien trukdavau vis kitas spalvas smile.gif Man šis žaidimas labai priminė būrimą kortomis- juk ranka visada ištraukia būtent tai dienai ar tam klausimui reikalingas kortas smile.gif
Man Brigita patarė daugiau žalios spalvos naudoti, tai dabar taip ir darau. Tiesa, vieną dieną padariau eksperimentą: piešdama fraktalą naudojau tik įvairių atspalvių raudoną ir rožinę spalvą. Nors šiaip aš tas spalvas mėgstu, tuoj pajutau, kad man kažkas negerai darosi lotuliukas.gif Teko tas spalvas "nukenksminti" žalia ir mėlyna biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Pirmasis, piestas prie kokius 1,5m (tiksliau reik ziuret kas kt lapo pusej parasyta smile.gif

user posted image

Nr 19, kolkas paskutinis

Eigoje buvo idomesniu variantu;piesinyje issryskeja zuvies forma, varle, vezlys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 29 spalio 2010 - 21:33
Ir visi "bandutės" formos?
Atsakyti
Vaizgante, ne visi, bet kai kurie taip.

user posted image

Sitas bent jau man atrodo kitoks
nr 3
Atsakyti
Bet vis vien panašu į bandutę smile.gif Nuo savęs gi nepabėgsi mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai ka nors reiskia? smile.gif

Braizas manau islieka, nes maciau poros zmoniu piesinius, tai vis tiek jauciasi "autoriaus" stilius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 30 spalio 2010 - 11:22
QUOTE(dimming @ 2010 10 30, 11:21)
O tai ka nors reiskia? smile.gif

Braizas manau islieka, nes maciau poros zmoniu piesinius, tai vis tiek jauciasi "autoriaus" stilius

Taip, tai reiškia, kad dominuoja loginis protas, nėra polinkio tikrai meninei kūrybai.
Nuo "autoriaus" stiliaus niekur nepabėgsi ax.gif
Atsakyti
pabegti nuo saves butu neimanoma smile.gif

man siektiek vienas zmogus komentavo mano piesinius, kur praeitis, kur ateitis, del spalvu parinkimo, bet pati ju perskaityti "nesimokiau" ir minimaliai bandziau analizuoti pagal bendra issilavinima
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2010 10 30, 11:34)
pabegti nuo saves butu neimanoma smile.gif

man siektiek vienas zmogus komentavo mano piesinius, kur praeitis, kur ateitis, del spalvu parinkimo, bet pati ju perskaityti "nesimokiau" ir minimaliai bandziau analizuoti pagal bendra issilavinima

Ar visuose tavo fraktaluose taip mažai mažučių gardelių?
Atsakyti