Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 20, 19:42)
Na, šiuo metu dažnam LT piliečiui ne fraktalų seminarai galvoje smile.gif
Man fraktalų metodika šiek tiek panaši į aurosomą.

Na kam fraktalai iš tiesų rūpi apie kainą negalvoja:) Bet čia kiekvienam savo kaip sako:)
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2010 10 20, 18:44)
Na kam fraktalai iš tiesų rūpi apie kainą negalvoja:) Bet čia kiekvienam savo kaip sako:)

Į tokį seminarą verta eiti nebent tuomet, jei planuoji vėliau tuos pinigus atsiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 20, 19:47)
Į tokį seminarą verta eiti nebent tuomet, jei planuoji vėliau tuos pinigus atsiimti smile.gif

Drysčiau paprieštarauti, visada geraiu išgirsti tiesiai iš paties mokytojo, nei iš mokinių, arba mokinių mokinių, kurie jau turi savo interpretacijas ir požiūrius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2010 10 20, 20:23)
Drysčiau paprieštarauti, visada geraiu išgirsti tiesiai iš paties mokytojo, nei iš mokinių, arba mokinių mokinių, kurie jau turi savo interpretacijas ir požiūrius smile.gif

Drįsiu nesutikti - ir Mokytojas kažkada buvo mokinys. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2010 10 21, 06:47)
Drįsiu nesutikti - ir Mokytojas kažkada buvo mokinys.  mirksiukas.gif

Na taip, o pas mus ypač vertinami tie, kurie iš kažkur atvažiuoja smile.gif Kaimo sindromas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai įdomu pačiai aiškintis reikšmes. Ypač jei dar ir šeima papiešia ir leidžia panagrinėti savo fraktalus. Dar kai pažįsti juos, žinai nuotaikas, norus. O dar kiek gali sužinoti.
Geras mokytojas irgi turi sukaupti didžiulę patirtį ir tada ja dalintis.
Sausai išmokt teoriją ir tada visiems aiškinti visi galėtume.
Taigi kiekvienam savo: kas mokosi iš mokytojo, kiti patys ir tuo pačiu iš savo klaidų. biggrin.gif
Atsakyti
Labos aš irgi pradėjau piešti fraktalus. Į spalvų reikšmes dar nesigilinu, kol nepabaigsiu 21.
Bet pastebejau įdomų dalyką: baisiai megdama juoda spalva ir nesiodama tik beveik visus juodus drabužius, papuošalus, ranka nekyla piešti juodai, nupiešiu vienintelį maziuka langeli, o ir 'nekrenta" ši spalva.
Atsakyti

Vaižgante, kažkuriam savo poste minėjai apie spalvas ir ligas. Kur būtų galima apie tai sužinot plačiau.
Atsakyti
'nekrenta" ši spalva

Tai gerai kad nekrenta daug, o keli maži langeliai tai kaip razinos pyrage tik paįvairina (čia jau cituoju Polujachtovą)
Aš irgi mėgstu juodą spalvą (tiesa ne viskas pas mane juoda), bet piešiniuose jos būdavo vos keli mažulyčiai langeliai.
Ir "krenta" tokios spalvos kur net nepasakyčiau kad mėgiamos. ax.gif
Paskui kai pradėsi aiškintis bus tikrai labai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 10 25, 07:11)
Vaižgante, kažkuriam savo poste minėjai apie spalvas ir ligas. Kur būtų galima apie tai sužinot plačiau.

Pvz., Choa Kok Sui "Senasis gydymo prana mokslas ir menas".
Atsakyti
Na tikrai brangus tas seminaras smile.gif bet kas sau leisti gali,tai gali.

pastebejau savo fraktaluose violetines spalvos gausa,o ir reiksme baisiai mane atitinka doh.gif bet taip lipte i ranka limpa,visokie violetines spalvos atspalviai.
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 10 25, 13:19)
Na tikrai brangus tas seminaras smile.gif bet kas sau leisti gali,tai gali.

pastebejau savo fraktaluose violetines spalvos gausa,o ir reiksme baisiai mane atitinka  doh.gif bet taip lipte i ranka limpa,visokie violetines spalvos atspalviai.

O kokios violetinės daugiau- tamsios ar šviesios?
Atsakyti