QUOTE(LinguLingu @ 2010 07 10, 16:27)
atleiskit man mielosios, tokia nuostabi tema, o man va eme ir pakvipo prietarais...
Čia dėl tų datų ir fraktalų skaičiaus?
Jei į fraktalus pažvelgti kaip į meno terapijos dalį, tai kodėl gi negali būti tokių rezultatų (tiek suaugusiems, tiek vaikams..)?
Manau, kad tas nesusiję su prietarais, gal greičiau su tuo, kad bet kuris žmogus su laiku keičiasi ir tai galima pastebėti jo piešiniuose..
Jeigu aš taip supratau tą jūsų įvardijamą 'prietaringumą'
QUOTE(RamuneM @ 2010 07 10, 18:47)
Jokios teorijos aš neieškojau ir ko gero neiškosiu, nes viskas užspaudžia, įstato į rėmus ir nebelieka laisvės pojūčio, mėgavimosi ... tiesiog tai geras laikas su vaikais, man.
Ačiū už požiūrį
Aišku, kad jokios prievartos afišuotis būti negali
Iš šiaip, kiekviena mes esame skirtinga ir kiekviena mes kažko ieškome, siekiame, tikimės..vienoms užtenka kūrybinės laisvės, saviraiškos, o aš 'užsikabinusi' mėgstu naršyti vis giliau
QUOTE(rutulux @ 2010 07 12, 06:35)
Knygą turiu elektorinę, galiu atsiųst.
Šį metodą naudoja ir psichologai, ypač tie, kurie dirba su vaikais. Būtent pagal spalvų pasirinkimą jie daro atitinkamas išvadas. Mano pačios dukra tapo labai kraupios avarijos liudininke, tai galvoju nuvesiu pas psichologę. Aišku aš nedalyvavau pokalby, bet dukra pasakojo, kad pabaigoj liepe ant lapo makaliot, po to įžvelgt kažką ir nuspalvint. Principas kaip fraktalo piešimo.
Ačiū labai, parašysiu asmenine žinute el.pašto adresą ir atsispausdinsiu
Kaip tik šiandien buvau paskaitoje, kurią vedė psichologė (spalvų terapijos konsultantė, tai paklausta ji fraktalus sugretino su piešimo (meno) terapija. Labai buvo įdomu pasiklausyti
(nors šiaip paskaita buvo visai ne apie tai).
Inf-jos apie meno terapiją rasti nesunku, dabar beliko aiškintis apie tą fraktalų bioenergetiką, nes tai ką kalba psichologai jau yra pagrįsta kažkokiais tyrimais ir pan., būtų įdomu tiek žinoti ir apie fraktalus