Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

Buvau aps Brigitą, kad pakomentuotų mano nupieštus 21-ą fraktalą. Nusinešiau ir septynmetės dukros pieštus feaktalus. Likau labai patenkinta, nes tokio išsamumo nesitikėjau. Gavau ir sau bei dukrai naudingų patarimų.
Klausiau, ar Brigita sutiktų pakomentuoti moterų, kurios nėra klausę jos seminaro, bet nupiešė 21-ą fraktalą, fraktalus, ji atsakė teigiamai. Buvau nustebinta, kad už valandą sumokėjau tik 30 Lt.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 28, 17:14)
Buvau aps Brigitą, kad pakomentuotų mano nupieštus 21-ą fraktalą. Nusinešiau ir septynmetės dukros pieštus feaktalus. Likau labai patenkinta, nes tokio išsamumo nesitikėjau. Gavau ir sau bei dukrai naudingų patarimų.
Klausiau, ar Brigita sutiktų pakomentuoti moterų, kurios nėra klausę jos seminaro, bet nupiešė 21-ą fraktalą, fraktalus, ji atsakė teigiamai. Buvau nustebinta, kad už valandą sumokėjau tik 30 Lt.

Šaunu! Ačiū už informaciją vaižgante smile.gif
Atsakyti
Oho, sauni temuke. Piesiu ir as sitaip,tik nezinau ar skaitosi uz fraktalus,nes spalvas renkuosi visada pati - tik pati pirma traukiau,bet visai nepatiko,krenta oranzine,raudona,ypac geltona.Man jos 'nelimpa' nors tu ka smile.gif Kai renkuosi vyrauja melyna,tamsi violetine,pilka. O kam piesiu irgi nezinau biggrin.gif Patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2010 09 29, 11:07)
Oho, sauni temuke. Piesiu ir as sitaip,tik nezinau ar skaitosi uz fraktalus,nes spalvas renkuosi visada pati - tik pati pirma traukiau,bet visai nepatiko,krenta oranzine,raudona,ypac geltona.Man jos 'nelimpa' nors tu ka  smile.gif Kai renkuosi vyrauja melyna,tamsi violetine,pilka. O kam piesiu irgi nezinau  biggrin.gif Patinka  bigsmile.gif

Čia tas pats, kaip su kortomis- ranka visada žino, ką traukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai, kad kažkokios net energijos gauni piešiant fraktalus..šnd pabandėme juos piešti ir su šeštokais, kaip vaikams patiko..o kokios spalvos tik bedominavo - nuo juodos iki sviesiai geltonos..kaip kruopščiai palinkę prie lapų jie dirbo... vadinasi ir vaikus ramina smile.gif
Atsakyti
Mes ką tik su dukra nupiešėm bendrą fraktalą- ji nubraižė linijas, o aš nuspalvinau smile.gif
Atsakyti
Man atsiuntė spalvų reikšmes. Jei kam reikia, rašykit į AŽ.
Atsakyti
Man atsiuntė spalvų reikšmes. Jei kam reikia, rašykit į AŽ.

Gal yra ir reikšmės kai šalia "sukrenta" spalvos? Pvz. violetine ir žalia ar kt.
Parašau savo adresiuką į AŽ. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2010 10 05, 13:42)
Gal yra ir reikšmės kai šalia "sukrenta" spalvos? Pvz. violetine ir žalia ar kt.
Parašau savo adresiuką į AŽ. Ačiū.

Yra. Dabar spalvinu jau "teisingus" fraktalus biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi užsikabinau... įdomu...

O jūs per vieną "prisėdimą" vieną fraktalą pabaigiat, ar nebūtinai?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 10 06, 11:07)
Aš irgi užsikabinau... įdomu...

O jūs per vieną "prisėdimą" vieną fraktalą pabaigiat, ar nebūtinai?

Galima ir nepabaigti.
Aš turiu kitą bėdą- piešiu po 4-5 fraktalus ir negaliu liautis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 06, 12:33)
Galima ir nepabaigti.
Aš turiu kitą bėdą- piešiu po 4-5 fraktalus ir negaliu liautis smile.gif

Žinoki ir pas mane ši bėda, jau 10 nupiešiau, " šia liga" užsikrėtė ir mokykloje vaikai.. ačiū, Tau, Vaižgante, dabar žinau kaip šifruoti savo ir vaikų nupieštų mandalų spalvų reikšmes..
Atsakyti