Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Jugile @ 2010 09 07, 18:05)
As jau nupiesiau 21. Tuos 21 reikia piesti nekoreguojant nieko. Man pacisu pirmus du isnagrinejo, o dabar kai pabaigiau 21-pati perskaiciau lietuviu kalba ta knygele apie fraktalus, ziuriu spalvos panasios dominuoja.Gal kiek skiriasi kai nuotaika tam tikra buvo. Dabar pradesiu jau koreguojancisu piesti. Po keliu savaiciu zadu eiti i dar viena fraktalu piesimo paskaita. Ten nusinesiu visus jau pabaigtus 21 fraktalus.

Užkabino mane šitas spalvinimas. Smagu.
Atsakyti
Gal dar kas kokių aprašymų internete radot susijusių su fraktalais? Ką reiškia vienos spalvos šalia kitų? Kai dominuoja tam tikros spalvos kažkurioje fraktalo vietoje?
Kur jūs į paskaitas einat? Kaune?
Mums po jogos sakė ateis truputį papasakoti apie fraktalus. Supažindins ta prasme.

Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2010 09 08, 10:20)
Gal dar kas kokių aprašymų internete radot susijusių su fraktalais? Ką reiškia vienos spalvos šalia kitų? Kai dominuoja tam tikros spalvos kažkurioje fraktalo vietoje?
Kur jūs į paskaitas einat? Kaune?
Mums po jogos sakė ateis truputį papasakoti apie fraktalus. Supažindins ta prasme.

As eisiu va cia :
http://www.hara.lt/i...TODAS-FPM-.html

Beje, jei ka sudomino, tai reikalinga isankstine registracija.
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2010 09 08, 09:09)
As eisiu va cia :
http://www.hara.lt/i...TODAS-FPM-.html

Beje, jei ka sudomino, tai reikalinga isankstine registracija.

A,pas ošistus..
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 08, 13:26)
A,pas ošistus..

Siaip niekada ten nesu buvusi, pamaciau, kad bus fraktalinio piesimo paskaita ir uzsiregistravau, nes labai mane sudomino, o daugiau nemaciau kad kur Kaune butu. Vaizgante, o kas jie yra? blush2.gif Atsiprasau uz savo neisprusima, bet man idomi nuomone, nes esu girdejusi priestaringu nuomoniu apie juos, ju uzsiemimus???
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2010 09 08, 19:15)
Siaip niekada ten nesu buvusi, pamaciau, kad bus fraktalinio piesimo paskaita ir uzsiregistravau, nes labai mane sudomino, o daugiau nemaciau kad kur Kaune butu.

Kiek žinau, spalio mėnesį Brigita planuoja Kaune seminarą fraktalų piešimo tema.
Laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2010 09 08, 18:15)
Siaip niekada ten nesu buvusi, pamaciau, kad bus fraktalinio piesimo paskaita ir uzsiregistravau, nes labai mane sudomino, o daugiau nemaciau kad kur Kaune butu. Vaizgante, o kas jie yra? blush2.gif  Atsiprasau uz savo neisprusima, bet man idomi nuomone, nes esu girdejusi priestaringu nuomoniu apie juos, ju uzsiemimus???

Ošistai yra sekta. Ir tiek. Kiekviena sekta turi savo specifiką.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 08, 22:42)
Ošistai yra sekta. Ir tiek. Kiekviena sekta turi savo specifiką.

O. Na, ten ju uzsiemimuose niekada nesu buvusi. Bet manau fraktalu piesimo piesimo paskaitoj nieko bloga neturetu buti. Reikes pasitikslinti dar kada Brigita darys uzsiemima, nes Kaune trukumas su tuo
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2010 09 09, 09:45)
O. Na, ten ju uzsiemimuose niekada nesu buvusi. Bet manau fraktalu piesimo piesimo paskaitoj nieko bloga neturetu buti. Reikes pasitikslinti dar kada Brigita darys uzsiemima, nes Kaune trukumas su tuo

Ošistai daro daug įdomių seminarų. Lankiausi ir nieko man neatsitiko. Bet yra ten niuansų, yra smile.gif
Atsakyti

O norint lietuviską knygą norint nusipirkt, tai reik eit į seminarą g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 09 09, 18:47)
O norint lietuviską knygą norint nusipirkt, tai reik eit į seminarą  g.gif

Manau, kad nuėjus į tą sporto klubą, parduotų.
Atsakyti

Tai nenueisiu-ne vilnietė verysad.gif
Atsakyti