mano visos nusipiesia pacios 6, 12, 13m. merginos, tik mazajai atsibodo, 1 uzteko
.Atsisiunciau knyga rusu kalba, dar neperskaiciau, kai turesiu daugiau info, ka tai jum parasyt galesiu.Pirmakart labai daug rozines pakliudavo, pasirodo, tai ir vaikyste, ir nusilpes imunitetas, man atitiko.Vaiku piesiniai labiau standartiniai isejo, mano visi kazkodel tokie labiau kazkokia butybe ar kitka realaus primena nei tas makaliuzes vienodas...issiskiria ir destytoja po paskaitos sake, kad mano piesiniai idomus tarp kitko.Tik keista, kodel tipo jei stambios detales, nedirbi su savim, as tiek dirbu, kad aplink tarp daugybes zmoniu tik pora panasiai dirbanciu ir esu aptikus...Vaizgante, ar tau atsiunte destytoja spalvu aprasus, man idomiau butybiu, gyviu aprasai, dar neprasiau atsiust, bet rasysiu jai laiskeli.O ta knyga uz 35 lt galima nusipirkt Stimulus bet kada, tik pavarciau, kad uz tiek mazai lapu, tiek kainuotu, nesamone, nemokejau.Destytoja tai man buvo idomi asmenybe, man tai tiko, ka kalbejo, bet kadangi labai daug info buvo, ne viska, matyt, suvirskinau
, as salia jusu buvau
, raudonu megztuku
.
Tiesa, svarbu ir liniju ir spalvu intensyvumas, sake, kad, jei rysku, lyderio savybes