Pasižiūrėjau ant buteliukų, pas mane toks ženkliukas. Tai čia gerai, ar blogai?
pagal pikkolo nuorodą, tai pas tave yra mažiausia iš blogybių: PET arba PETE, nėra ko bijoti
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 07 12, 11:51)
Tai nors tiek gerai Beje, jei kam įdomu, tai buteliai nuo "Rasos" ir "Vichy" mineralinio vandens.
maniškis nuo Neptūno, didelis...
QUOTE(Odora @ 2010 07 12, 12:00)
o rasos negazuotas mano megstamas, tai zalias butelis irgi kazkuo nudazytas taip iseina
dabar kaip tik paziurejau Rasos nr.1, jei ir padazytas, vis tiek geras
Čia kam įdomu, pasiskaitykit apie buteliukus
http://www.technolog...g...61/1887&l=4
http://www.technolog...g...61/1887&l=4
QUOTE(Odora @ 2010 07 10, 13:02)
Kaip supratau internetu, tik iš užsienio gali atsisiūsti , o Lietuvoje tai ką, tik tuperware turi tų ekologiškų daugkartinių butelių?
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 07 12, 15:33)
Kaip supratau internetu, tik iš užsienio gali atsisiūsti , o Lietuvoje tai ką, tik tuperware turi tų ekologiškų daugkartinių butelių?
dar eko studijoje maciau
Na ir prisiskaiciau apie butelius ! Tai ka dabar daryt- nuejau paziureti- darbe mes negalime gerti is krano vandens, naudojame aparata ZG, paziurejau butelis PC 7 .Kai nezinai, sirdis neskauda... o dabar ka daryt? Idomu kaip sureaguotu ZG, jei paskambinciau su tokia pretenzija - ar galetumete mums atvezti vandeni PET buteliuose?
QUOTE(Diva:) @ 2010 07 13, 09:14)
darbe mes negalime gerti is krano vandens,
kodėl negalit? MB pasakiau, kad irgi negertų, tai jau galvoja, kad man paranoja
QUOTE(Satura @ 2010 07 13, 10:27)
kodėl negalit? MB pasakiau, kad irgi negertų, tai jau galvoja, kad man paranoja
Esame Kauno rajone, ne mieste- kazkas nesutvarkyta cia iki galo, naujos patalpos, nauji pastatai- kai tik isikelem buvo pasakyta visiems, kad negerti is krano vandens- kodel nesidomejau, bet visi ofisai turi aparatus , gal tyrimai kokie blogi buvo - tiesa pasakius nezinau ir net nezinau pas ka paklausti...
Sakys, ta beprote maza to, kad vienintele nesinaudoja mikrobangu krosnele, vienintele neuzsisako picu per visa stalo dydi, o nesasi is namu kokias nesamones valgyti , dar ir del vandens prades sukt galva