QUOTE(lexx @ 2012 01 10, 21:25)
Sveikos
as savo vestuviu dar nesvenciau, bet planuojam sia vasara
Gal butu galima paprasyti kad siek tiek placiau aprasytumete :* aciukas dideliukas :* ne tik kad grazu smagu , o ir pvz kiek truko vestuves, kiek zmoniu buvo, kokios pramogos imanomos, kas tiekia maista, kaip del papuosimu na ir t.t. aciu labai
Na, placiau galiu papasakot apie Akmeniu dvara Kedainiu raj, kuriame rugseji atsvenciau savo vestuves
Kaip atrodo aplinka, galima paziureti tinklapyje. Nuoma mums kainavo 2500. Vasaros savaitgaliais manau kaina siekia 3000, bet cia reiktu jau teirautis asmeniskai. I kaina iejo viso dvaro nuoma (2 sales, poilsio kambarys, ir 8 kambariai nakvynei). Antraja diena dar ir pirtele iskureno uz ta pacia kaina
siaip savininkai tai man super zmones
(aciu jiems ir uz pasivazinejima motociklu menesiuka iki vestuviu
(sitas i kaina neieina
) )
vestuves mano kaip ir nebuvo 2 dienas - tiksliau butu viena para... i baznycia keliavome 15.00 val sestadieni, tai sekmadieni tokiu metu jau miegojau savo lovoj
(gyvename labai netoli dvaro). Zmoniu buvo pas mus nedaug - su vaikais 25 zmones. Dvaras tikrai nebuvo per didelis, bet sutalpintu ir dar tiek pat
imanomos pramogos??? nelabai zinau kokiu ju nori per vestuves
i dangu leidzia leisti ka nori (leidom ir fejerverkus, ir dangaus zibintus), kieme draugai pridege daugybe zvakuciu is kuriu sudejo musu inicialus ir taka per kiema. kaip minejau yra pirtele, vaikai antra diena duko zaidimu aikstelej (favoritu tapo batutas
), galima issinuomoti sena viliuka ar motocikla su lopsiu, jei aktualu. Nors i dvara atvykom jau temstant, bet spejom pasifotografuoti sename obelu sode, kuris rugseji buvo pilnas rudenisku spalvu ir obuoliu
Papuosimu mums neprireike visai - grazus pagrindinis ir saldus stalai buvo papuosti, daugiau tikrai nereikejo jokiu balionu, girliandu, kurios man asmeniskai kiek kiciskai atrodo tarp senoviniu dvaro akcentu.
Maisto vietoje niekas negamina, net ir salygu viska pagaminti vietoje nera
bet savininkai tikrai duos bent keleta kontaktu kaviniu kurios gali tiekti maista tiesiai i sventes vieta. Mums maista tieke "Ausruta". Jokiu ipatingu reikalavimu stalu dekorui neturejau, bet vaizdas priverte zioptelet
labai grazu buvo vidury stalo iskeltas jau nepamenu stiklas ar veidrodis, ant kurio dege dideles baltos zvakes
vaisiu stalas is vis be zodziu
facebooke galima susirasti "kokteilis jusu sventei" ir pasiziureti pavyzdziu
Aciu barmenui Dariui uz nuostabu pjaustyta arbuza
Maistas 25 zmonems, vaisiu stalas ir uzkandziai prie alaus atsiejo mazdaug 2000 lt. Maisto tikrai uzteko, bet per daug ir neliko.
Atrodo viskas ka prisimenu
nors buvau tokioje euforijoje, kad daug kas is galvos isgaravo
jei kam kokiu klausimu, rasykite i a.z.
Tiesa, jog mes nesuvokiame, ką turime tol, kol to neprarandame. Bet taip pat tiesa ir tai, jog mes nesuprantame, ko mums trūksta tol, kol to negauname...