Įkraunama...
Įkraunama...

Nubeždžioniauti receptai

QUOTE(mamuks! @ 2006 12 18, 14:36)
man sias salotas pavyko ,, tobuliau ,, nubezdzionauti  biggrin.gif  Ogi , viena paslaptele isduosiu majonezas turi buti Remaulade ( ar  panasiai firmos nepmenu, bet su zolelem  biggrin.gif  jis ir duoda ta ypatinga salotu skoni  mirksiukas.gif

Visiškai teisingai dėl majonezo mirksiukas.gif Kažkada dirbau "Geltonam submarine" Tai taip ir darydavome, o jei su česnakiniu padažu pasirenki- tai reikia jau česnakinį daryti smile.gif
Atsakyti
ir as noriu parasyti salotikes, mano drauge mane jomis vaisino tai pirstus apsilaizysit
rukytas kumpis arba galima vistienos, paskui ananasas, kon. kukuruzai, suris supjaustytas gabaliukais,manau kad tiks bet koks tongue.gif , ir majonezas viska sumaisai, tai pasaka,
as pati nelabai megstu ananasa bet patikekit koks geras derinys thumbup.gif
ir aisku prieskoniuku idedam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte24: 11 sausio 2007 - 11:25
QUOTE(saulyte24 @ 2007 01 11, 11:24)
ir as noriu parasyti salotikes, mano drauge mane jomis vaisino tai pirstus apsilaizysit
rukytas kumpis arba galima vistienos, paskui ananasas, kon. kukuruzai, suris supjaustytas gabaliukais,manau kad tiks bet koks  tongue.gif , ir majonezas viska sumaisai, tai pasaka,
as pati nelabai megstu ananasa bet patikekit koks geras derinys  thumbup.gif
ir aisku prieskoniuku idedam



ananasas šviežias?
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2006 12 18, 16:44)
Kazin ar cia toj temoj bandau rasyt...  blush2.gif
Bet labai ieskau ir niekur nerandu alaus teslos recepto. Kiek zinau, ji daroma is tamsaus alaus, dedama grietines. O ko daugiau - ir nezinau.
Gal kas zinot ir pagelbetumet?  blush2.gif

Viskas priklauso kur naudosi tešlą. Pyragėliams : 0.5 ltr alaus, 0.5 kg miltų. 0.5 stiklinės aliejaus druska, 4 kiaušiniai.
Trybius ištrinti su aliejum, įpilti alų, išmaišyti,suberti miltus, druską.Išmaišyti. Tešla neturi lipti prie rankų. Baltymūs išplaktį, greitai įmaišyti į tešlą ir palaikyti šaldytuvę 10 - 15 min.
Kitas variantas tešla apvoliojimui (kliaras) stiklinė alaus, 2 šaukštai miltų, 1 trynys, 2 baltymai, 1 šaukštas aliejaus. Trynį išsuktį su aliejum, supilti alų, miltus druską. Baltymus išplakti , įmaišyti į tešlą.
Atsakyti
galetume su nuotraukikem det patiekalus, butu lengviau pagamint, kai matai kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2007 01 11, 21:34)
galetume su nuotraukikem det patiekalus, butu lengviau pagamint, kai matai kaip atrodo  4u.gif

Nepatikėsi, bet neturiu fotoaparato. Tik telefone.
Atsakyti
O gal kuri žinot kaip gaminti aguonų pyragą, kokį pardavinėja Maximoj, arba Pommodoro. Toks vien aguonos ir dar su karamele ar kondensuotu pienu. Labai skanus jis man bigsmile.gif
Atsakyti
O aš labai noriu paprašyti, gal kuri žinote kaip gaminti medaus-acto padažą, kurį patiekia prie "graikiškų" salotų "Čili" picerijoje? smile.gif
Atsakyti
va va aš irgi einu iš proto del medaus ir acto padažo iš ČILĖS. graikiškos salotos kaip ir išeina pasidaryt o va padažo niekaip neikertu kaip pagaminti g.gif nu bet kaip džiaugiuosi kad užradau šią temelę radau savo mėgstamiausio štriuderio receptuką thumbup.gif
Na jei kas žinote kaip tą medaus-acto padažą pagamint prašau netylėkit smile.gif
Atsakyti
pasidalinsiu salotu receptu su savo mylimiausia darzove - kalafioru. as jas vadinu "Skaniosios anytos salotytes", nes nusibezdzionavau nuo anytos vaisiu stalo mirksiukas.gif
Taigi pjaustom:
kalafiora
zalia morkyte
zalia agurka
konservuota ananasa
ziupsnelis druskytes ir majonezas.

Jei kalbeti apie darzoviu santyki salotose, tai as daugiau kalafioru dedu biggrin.gif o morku ir ananasu maziausiai, nes saldziai nemegstu. Bet siaip majonezas "nugesina" morku ir ananasu salduma, tai galima det pagal asmenini skoni.
Man tos salotytes tai thumbup.gif
Atsakyti
Atgaivinkime tema, labai skanus skrebuciai :

paimi dvie riekutes batono,
pertepi kokia nori uogiene,
isvolioji isplaktame kiausinyje,
isvolioji dziuveseliuose
ir kepi orkaiteje arba keptuveje tol kol apskrunda


4u.gif Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2006 10 07, 16:29)
Gal kas zinot "Cili" varshkes shtrudely? Man jis toooks skanus, "PizzaJazz" shtrudelis tai fuijj, o va "Cili" tai toks sukepes nesausas skanuteliis, primena varshkes apkepa  4u.gif


O man kaip tik Pizza jazz strudelis labai labai. gal kas zino dar kaip ir ta padaziuka pasigamint?
Papildyta:
QUOTE(Dios @ 2006 10 10, 11:16)
II.
Paimi daktariska desra ir ja subadai. i skyles prikaisioji surio gabaliuku, apipili kecupu, dedi ant skardos. velgi -- apkrauni dar sparaginem pupelem ar kitokiom darzovem. bulves -- pagal fantazija. dalima kept kartu, galima buviu kose ar dar ka nors. taip pat labai dera svelnus garstyciu padazas.


ta prasme smota neraikytos daktariskos desros? receptelis bado atveju labai viliojantis.
Atsakyti