buvau "Cili kaimas" ir labai patiko patiekalas "Mamos kotletai" man labai patiko mesos maltinukai, gal kas zinote kaip toki pasidaryti, o gal jusu tarpe dirba "Cili kaime" ir galetu pasakyti ?

Parnidis, 04 Spa 2006 - 17:26, parašė:
Parnidis, 04 Spa 2006 - 17:26, parašė: ![]()
Gaminu nuo Stikliu nuziuretas salotas, kurias labai megsta mano seima, gaminu ir sventems. Karsto rukymo skumbre, virtos bulves, saldyti zali zirneliai(as naudoju konservuotus), marinuoti agrkeliai, svoguno gava, juodieji pipirai, majonezas. Bulves, agurkus supjaustyti kubeliais arba siaudelias (as naudoju Biorner pjaustykle, nu bet galima ir rankytem.), Skumbre isdarineti ir susmulkinti, svoguna smulkiai supjaustyti pabarstyti galu peilio druska ir cukrum ir gerai patrinti mediniu sauktu. Visus komponentus sudeti i dubeni uzpilti malonezu, ismaisyti ir valandai palikti saldytuve. Skanaus!

Parnidis, 04 Spa 2006 - 18:26, parašė:
Parnidis, 04 Spa 2006 - 18:26, parašė: ![]()
Gaminu nuo Stikliu nuziuretas salotas, kurias labai megsta mano seima, gaminu ir sventems. Karsto rukymo skumbre, virtos bulves, saldyti zali zirneliai(as naudoju konservuotus), marinuoti agrkeliai, svoguno gava, juodieji pipirai, majonezas. Bulves, agurkus supjaustyti kubeliais arba siaudelias (as naudoju Biorner pjaustykle, nu bet galima ir rankytem.), Skumbre isdarineti ir susmulkinti, svoguna smulkiai supjaustyti pabarstyti galu peilio druska ir cukrum ir gerai patrinti mediniu sauktu. Visus komponentus sudeti i dubeni uzpilti malonezu, ismaisyti ir valandai palikti saldytuve. Skanaus!

Oi kaip skaniai skamba.
Skanaus

Baisa, 07 Spa 2006 - 17:29, parašė:
Baisa, 07 Spa 2006 - 17:29, parašė: ![]()
Gal kas zinot "Cili" varshkes shtrudely? Man jis toooks skanus, "PizzaJazz" shtrudelis tai fuijj, o va "Cili" tai toks sukepes nesausas skanuteliis, primena varshkes apkepa

Va, man todėl ir nepatinka, kad primena apkepą-nemėgstu jo nuo darželio laikų

I.
Pieniskas desreles ivynioji i bekonienos juosteles su sparaginem pupelem, sudedi i skarda ir kepi orkaiteje. valgai su bulviu kose ir svelniu garsyciu padazu bei kečupu.
II.
Paimi daktariska desra ir ja subadai. i skyles prikaisioji surio gabaliuku, apipili kecupu, dedi ant skardos. velgi -- apkrauni dar sparaginem pupelem ar kitokiom darzovem. bulves -- pagal fantazija. dalima kept kartu, galima buviu kose ar dar ka nors. taip pat labai dera svelnus garstyciu padazas.