
Žiuljenas su kiauliena:Į karščiui atsparų indą dedame sluoksniais kepintą mažais gabaliukais kiaulieną (prieš tai ją reiktų pamarinuoti su kiaulienos prieskoniais ir trupučiu acto), kepintus pievagrybius su svogūnais, griežinėliais supjaustytas virtas arba keptas bulves ir užpilti majonezo+sūrio padažiuku(sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su majonezu). Tada indą į orkaitę ir kepti 200C temperatūroje apie 20-30 min. Ten restorane tokius patiekalus daro porcijinius, tai mnau kad laisvai galima pagaminti ir mikrobangėje

[I]Žiuljenas su žuvimi:[/I]
lygiai taip pat sluoksniuoti - virtus ryžius, smulkinta žuvis (kokią labiausiai mėgstate),keptus svieste svogūnus pagardintus trupučiu grietinės, užpilti padažu majonezas+sūris
Tikras skanumėlis
