Nusikopijavau is Čili Kinijos salotas "Kinijos siena" (vienintelis man ten patikes patiekalas
)
http://www.1822.lt/k...e...8404&step=1
Sausoj keptuvej pakepinu sezamo seklas,atsildau virtas krevetes be kiautu,agurkus ir morkas (nevirtas) susipjaustau siaudeliais,soju makaronus išsiverdu pagal instrukcija ant pakelio.Vistienos file pamarinuoju su prieskoniais ir šviesiuoju sojos padazu.Nedidelius file gabaliukus kepu trumpai,kol pabala.Viska sumaisau ir uzpilu padaza.Padazas aisku ne toks kaip Čili (butu gerai jei kas zinantis patikslintu
).As sumaisau baltojo vyno acta,alieju,cukraus,truputi šviesaus soju padazo ir Santa Marijos cili padazo (nepadauginti).L.skanu
Vištienos salotos iš "Bix'u:
Virta vištiena,ryziai virti su sultinio kubeliais,marinuoti agurkeliai,konservuoti zirneliai,virtos morkos,Daumantu majonezas (as asmeniskai nededu morku
)
Papildyta:
QUOTE(AMELY @ 2006 01 11, 20:12)
Turiu ir aš beždžionėlės receptą.
valgiaraštyje buvo parašyta:salotos "škvalas"
Mums labai patiko
Kinietiškų salotų (supjaustyti gana stambiai arba sudraskyti)
12 vidutinio dydžio pievagrybių (smulkiai supjaustyti)
2 pomidorai (supjaustyti riekutėmis)
1 mažas svogūnėlis
150 gr. kumpio
sumuštinių duonos 8 riekelės (riekeles supjaustyti nedideliais kubeliais ir įkišti kelėtui minučių į orkaitę, kad apdžiūtų ir pasidarytų traškūs)
Taigi viską sumaišyti su majonezu helmans, tinka Santa Marijos picos prieskoniai, šiek tiek druskytės. Na bet čia jau fantazijos reikalas.
L.aciu
Mano vyras pamises del situ salotu
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.