Įkraunama...
Įkraunama...

Nubeždžioniauti receptai

gal kas zinot, kaip pasidaryti cili balta duona,tokia kur picerijose prie cili sriubos buna
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linaac @ 2009 06 24, 16:15)
gal kas zinot, kaip pasidaryti cili balta duona,tokia kur picerijose prie cili sriubos buna
4u.gif

Paimti kambario temperatūros sviestą, įspausti česnako, užtepti ant perpjautos bandelės ir į orkaitę, kol šiek tiek paskrus, padžius.. žodžiu, neilgai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 24 birželio 2009 - 16:20
QUOTE(Žydros akys @ 2009 06 24, 17:19)
Paimti kambario temperatūros sviestą, įspausti česnako, užtepti ant perpjautos bandelės ir į orkaitę, kol šiek tiek paskrus, padžius.. žodžiu, neilgai 4u.gif

Oi, dar pamiršau paminėti, kad reikia įdėti smulkintų pertažolių blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 06 25, 07:13)
Oi, dar pamiršau paminėti, kad reikia įdėti smulkintų pertažolių blush2.gif  4u.gif

aš pridedu dar ir krapų thumbup.gif
Atsakyti
pabandziau ta duonele padaryti,bet kazkas ne taip.jauciasi cesnako gabaliukai.bet visai skanu buvo.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linaac @ 2009 06 27, 22:18)
pabandziau ta duonele padaryti,bet kazkas ne taip.jauciasi cesnako gabaliukai.bet visai skanu buvo.
4u.gif

O tu jį spaudei su česnakų spaudykle ar kaip kitaip smulkinai? g.gif
man tai nesijaučia schmoll.gif Gal padauginai česnako g.gif ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 06 27, 22:47)
O tu jį spaudei su česnakų spaudykle ar kaip kitaip smulkinai? g.gif
man tai nesijaučia schmoll.gif Gal padauginai česnako g.gif ? biggrin.gif

Aha,su spaudykle.netgi matesi cesnakas ant duonos.o gal cesnako milteliu pabandyt deti g.gif
Atsakyti
Gal kas dar parašytų Gusto lietinių receptuką g.gif: Patys skaniausi blynai man ten wub.gif Nors blynų ir nemėgstu, bet Gusto neatsisakau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 06 28, 10:55)
Gal kas dar parašytų Gusto lietinių receptuką g.gif: Patys skaniausi blynai man ten  wub.gif Nors blynų ir nemėgstu, bet Gusto neatsisakau ax.gif

Va cia paziurek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2009 06 28, 12:24)
Va cia paziurek ax.gif

Ačiū 4u.gif reiks išbandyt...

* Lietiniams iškepti reikės 1 stiklinės miltų, 2 kiaušinių, 0,5 litro pieno, 2-3 šaukštų aliejaus, druskos pagal skonį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 28 birželio 2009 - 16:16
Gal žinot,kaip reikia gaminti ryžius su kiaušiniu,pvz. kur Pekino svetainėse būna?kiek bandžiau daryti,viskas i vieną košę susivaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linaac @ 2009 07 23, 11:48)
Gal žinot,kaip reikia gaminti ryžius su kiaušiniu,pvz. kur Pekino svetainėse būna?kiek bandžiau daryti,viskas i vieną košę susivaro doh.gif

Mano nuomone tai viska atskirai daryt reikia: ryziuz isvirti, o kiausini iskepti, ir tada sumaisyti smile.gif
Atsakyti