gal kas zinot, kaip pasidaryti cili balta duona,tokia kur picerijose prie cili sriubos buna
QUOTE(linaac @ 2009 06 24, 16:15)
gal kas zinot, kaip pasidaryti cili balta duona,tokia kur picerijose prie cili sriubos buna
Paimti kambario temperatūros sviestą, įspausti česnako, užtepti ant perpjautos bandelės ir į orkaitę, kol šiek tiek paskrus, padžius.. žodžiu, neilgai
QUOTE(Žydros akys @ 2009 06 24, 17:19)
Paimti kambario temperatūros sviestą, įspausti česnako, užtepti ant perpjautos bandelės ir į orkaitę, kol šiek tiek paskrus, padžius.. žodžiu, neilgai
Oi, dar pamiršau paminėti, kad reikia įdėti smulkintų pertažolių
QUOTE(Žydros akys @ 2009 06 25, 07:13)
Oi, dar pamiršau paminėti, kad reikia įdėti smulkintų pertažolių
aš pridedu dar ir krapų
pabandziau ta duonele padaryti,bet kazkas ne taip.jauciasi cesnako gabaliukai.bet visai skanu buvo.
QUOTE(linaac @ 2009 06 27, 22:18)
pabandziau ta duonele padaryti,bet kazkas ne taip.jauciasi cesnako gabaliukai.bet visai skanu buvo.
O tu jį spaudei su česnakų spaudykle ar kaip kitaip smulkinai?
man tai nesijaučia Gal padauginai česnako ?
QUOTE(Žydros akys @ 2009 06 27, 22:47)
O tu jį spaudei su česnakų spaudykle ar kaip kitaip smulkinai?
Aha,su spaudykle.netgi matesi cesnakas ant duonos.o gal cesnako milteliu pabandyt deti
QUOTE(jadzka @ 2009 06 28, 10:55)
Gal kas dar parašytų Gusto lietinių receptuką : Patys skaniausi blynai man ten Nors blynų ir nemėgstu, bet Gusto neatsisakau
Va cia paziurek
QUOTE(Shalimar @ 2009 06 28, 12:24)
Ačiū reiks išbandyt...
* Lietiniams iškepti reikės 1 stiklinės miltų, 2 kiaušinių, 0,5 litro pieno, 2-3 šaukštų aliejaus, druskos pagal skonį.
Gal žinot,kaip reikia gaminti ryžius su kiaušiniu,pvz. kur Pekino svetainėse būna?kiek bandžiau daryti,viskas i vieną košę susivaro
QUOTE(linaac @ 2009 07 23, 11:48)
Gal žinot,kaip reikia gaminti ryžius su kiaušiniu,pvz. kur Pekino svetainėse būna?kiek bandžiau daryti,viskas i vieną košę susivaro
Mano nuomone tai viska atskirai daryt reikia: ryziuz isvirti, o kiausini iskepti, ir tada sumaisyti