Įkraunama...
Įkraunama...

Nubeždžioniauti receptai

QUOTE(cherry26 @ 2009 02 01, 22:27)
Sveikos merginos. Vv
is begu i cili picerija, valgyti pertrintos pievagrybiu sriubos, gal kas nors zino receptuka ar turi kokiu ten dirbanciu pazystamu. Buciau be galo dekinga uz si recepta, nes jau nebeisivaizduoju kaip jos atsivalgyti  4u.gif

Tiršta grybų sriuba per 15 min (tokia, kaip "Čili picoje")
100 g. sviesto,
1 svogūnas,
200 g. pievagrybių,
3 šaukštai miltų,
1 litras sultinio,
50 g. sūrio su mėlynu pelėsiu


Sviestą išlydyti puode, sudeti Quick Chefe susmulkintus svogūnus, pakepinti. Quick Chefe susmulkinti grybus, pakepinti kartu su svogūnais. Sudėti miltus, pakepinti, supilti verdantį sultinį, išmaišyti ir pavirti, kol sutirštės.Serviruojant galima įpilti grietinėlės ir pabarstyti sūriu su mėlynuoju pelėsiu ar džiūvėsėliais.
Atsakyti
Siaip sita recepteli as jau idejau kitoj temoj, na bet pasikartosiu ax.gif
a lia Cezario salotos
Reikes:
aisbergo salotos
batono skrudinimui
parmezano surio(as neturejau, tai tiko rokiskio)
liesos kiaulienos kepsneliams(galima ir kitokios mesos)
puse kiausinio ir petrazoliu papuosimui

Uzpilui:
prieskoniu salotom
medaus
citrinos sulciu
trupuciuko acto
druskos
keletas saukstu alyvu aliejaus

Kieuliena supjaustom nedideliais ir plonais gabaleliais, papriskoniuojam megstamais priekoniais ir pskrudinam keptuveje saukste aliejaus. Atausiname. Batona supjaustom nedideliais kvadrateliais, taip pat pskrudiname. Salota supjaustom, uzpilui skirtus produktus sumaisom ir supilam ant salotu, sudedam batono skrebucius, kiauliena ir gerai ismaisom. Dedam i lekste, ant virsaus pabarstom tarkuotu suriu, puosiam kiausiniu ir petrazolem.
SKANAUS 4u.gif
Man jos superines thumbup.gif
o cia vaizdelis mirksiukas.gif


Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif

Gal žinote kaip pasigaminti Maximoje parduodamą sūrio vyniotinį su figomis ir graikiniais riešutais rolleyes.gif ?

Būčiau labai dėkinga už receptuką blush2.gif
Atsakyti
vienoj kavinej valgiau skaniu salotu,istyrinejau kas ten dedama ir pasigaminau namuose smile.gif
stai receptukas:

pekino kopustas
pomidorai
vistienos virtas kumpis
sampinjonai
agurkas
picarela suris
majonezas

pekina supjaustom smulkiai, pomidora skiltelemis, suri, kumpi ir agurka kubeliais, sampinjonus supjaustom isilgai (nuo kepureles link kotuko) plonom juostelem. idedam druskytes, pipiriuku, majonezo ir viska atsargiai ismaisom.

tikrai labai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 18, 17:46)
Tiršta grybų sriuba per 15 min (tokia, kaip "Čili picoje")
100 g. sviesto,
1 svogūnas,
200 g. pievagrybių,
3 šaukštai miltų,
1 litras sultinio,
50 g. sūrio su mėlynu pelėsiu
Sviestą išlydyti puode, sudeti Quick Chefe susmulkintus svogūnus, pakepinti. Quick Chefe susmulkinti grybus, pakepinti kartu su svogūnais. Sudėti miltus, pakepinti, supilti verdantį sultinį, išmaišyti ir pavirti, kol sutirštės.Serviruojant galima įpilti grietinėlės ir pabarstyti sūriu su mėlynuoju pelėsiu ar džiūvėsėliais.


valgiau čili picoje tą sriubą... pasaka . Labai norėjau ir pati pasigaminti tokią :ax:reikės pamėginti. Tik kaip supjaustomi grybai? " Quick Chefe" - kas tai? (atsiprašau už neišprūsimą) blush2.gif maniau grybai kažkaip pertrinami, nes jų nesijautė gabaliukų.
Atsakyti
QUOTE(Charle @ 2009 02 20, 11:04)
" Quick Chefe" - kas tai? (atsiprašau už neišprūsimą) blush2.gif

"Quick Chef" smulkintuvas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Charle @ 2009 02 20, 11:04)
valgiau čili picoje tą sriubą... pasaka . Labai norėjau ir pati pasigaminti tokią :ax:reikės pamėginti. Tik kaip supjaustomi grybai? " Quick Chefe" - kas tai? (atsiprašau už neišprūsimą) blush2.gif maniau grybai kažkaip pertrinami, nes jų nesijautė gabaliukų.

oi tiesiog iš tupperware receptuką nukopinau. jau įkėlė foto, tai toks smulkintuvas, galite su blenderiu ar dar kuo susmulkinti pievagrybius smile.gif
Atsakyti
Bitulka bereikalo padažėlyje dubliuoji citrinos rūgštį ir actą,dar pridėk truputį juodųjų pipirų,o medų jei gali dėk natūralų,nors galima ir dirbtinį dėt.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 02 20, 19:26)
Bitulka bereikalo padažėlyje dubliuoji citrinos rūgštį ir actą,dar pridėk truputį juodųjų pipirų,o medų jei gali dėk natūralų,nors galima ir dirbtinį dėt.


medu tik naturalu dedu, nes savo bituciu turim ax.gif o citrinos spaudziu tik del kvapo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 02 21, 09:15)
medu tik naturalu dedu, nes savo bituciu turim ax.gif o citrinos spaudziu tik del kvapo mirksiukas.gif

Geriau spausk citrinos sultis,ir nereiks dėt dėl rūgštumo acto,o skonis aišku pagerės.
Atsakyti
radau cia viena varskiniu rafaelo saldziu receptuka, gal dar kokiu turit nubezdzionautu receptuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutu4x @ 2007 06 06, 23:52)
O gal kas  zinote kaip pasigaminti ZUVIES SUKTINUKUS is CILI? Ten labai lengvas patiekalas atrodo: troskintos darzoves, gruzdintos bulvytes ir zuvies file bei padaziukas. Vat as ir nezinau kaip cia ta zuvyte paruosti  blush2.gif atrodo kad ji virta, bet bijau, kad kai as virsiu tai ji pasileis, bet ir ne kepta ten ji. Gal kuri nors valge ir zino kaip reiktu paruosti  g.gif

drinks_cheers.gif man irgi baisiai idomu butu

Itariu, kad zuvis gaminama ant garu. Vat tik padaziuko recepto reiketu. g.gif
Bandysiu bezdzioniauti siandien biggrin.gif
Atsakyti