QUOTE(cherry26 @ 2009 02 01, 22:27)
Sveikos merginos. Vv
is begu i cili picerija, valgyti pertrintos pievagrybiu sriubos, gal kas nors zino receptuka ar turi kokiu ten dirbanciu pazystamu. Buciau be galo dekinga uz si recepta, nes jau nebeisivaizduoju kaip jos atsivalgyti
is begu i cili picerija, valgyti pertrintos pievagrybiu sriubos, gal kas nors zino receptuka ar turi kokiu ten dirbanciu pazystamu. Buciau be galo dekinga uz si recepta, nes jau nebeisivaizduoju kaip jos atsivalgyti
Tiršta grybų sriuba per 15 min (tokia, kaip "Čili picoje")
100 g. sviesto,
1 svogūnas,
200 g. pievagrybių,
3 šaukštai miltų,
1 litras sultinio,
50 g. sūrio su mėlynu pelėsiu
Sviestą išlydyti puode, sudeti Quick Chefe susmulkintus svogūnus, pakepinti. Quick Chefe susmulkinti grybus, pakepinti kartu su svogūnais. Sudėti miltus, pakepinti, supilti verdantį sultinį, išmaišyti ir pavirti, kol sutirštės.Serviruojant galima įpilti grietinėlės ir pabarstyti sūriu su mėlynuoju pelėsiu ar džiūvėsėliais.