Įkraunama...
Įkraunama...

Nubeždžioniauti receptai

QUOTE(prieblanda @ 2007 08 19, 10:23)
Nesu jos ragavusi, bet prisiminiau kaip darydavo pomidorinę sriubą vienam brangiam Londone restorane: įpila į lėkštę pomidorų sulčių (pigiausių) ir pašildo mikrobangėj  biggrin.gif  Jei virėjas būdavo geros nuotaikos, tai įpildavo grietinėlės, tai šiuo atveju galima  čili pipiro įbarstyti  rolleyes.gif

gera idėja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bulius @ 2006 01 14, 16:32)
Drauge kepa pyragelius su krabu lazdelem: i sluoksniuota tesla i ivynioja krabu lazdeles ir pasauna i orkaite. Skanu, greita ir labai paprasta.

Man ir šiaip skanu viskas kas susije su krabais wub.gif
Papildyta:
QUOTE(_Foxy_ @ 2007 07 15, 17:55)
Mano seimynai labai patinka mano sugalvotas (nenubezdzioniautas biggrin.gif ) receptas ... Labai sotu, skanu ir nebrangu ...  thumbup.gif
Tai va ... Reikia puses kg farso lieso, keliu kiausiniu (farsui ir teslai), pieno, miltu, prieskoniu pagal skoni, vafliu lakstu. Farsa sumaisom su kiausiniais, prieskoniais ir ipilam pieno tiek, kad mase gautusi netirsta. Tada plonai tepam ant nedideliais kvadrateliais supjaustytu vafliu ir uzdedam antra kvadrateli ant virsaus. Tada kvadratelius reikia pavolioti i tesla (kiausiniai + miltai + vanduo) ir deti i keptuve, kepti ant silpnos ugnies. Uztenka viena karta apversti, labai greitai iskepa. Skanaus!  smile.gif

nono.gif Tikrai nesugalvotas . Nes aš irgi tai dažnai gaminu, kai norisi greitai ir skaniai thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas ką žinot apie MAMBO Rytietiškas salotas? Kaip ten tą mėsą išmarinuoja?
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2007 07 15, 16:55)
Mano seimynai labai patinka mano sugalvotas (nenubezdzioniautas biggrin.gif ) receptas ... Labai sotu, skanu ir nebrangu ...  thumbup.gif
Tai va ... Reikia puses kg farso lieso, keliu kiausiniu (farsui ir teslai), pieno, miltu, prieskoniu pagal skoni, vafliu lakstu. Farsa sumaisom su kiausiniais, prieskoniais ir ipilam pieno tiek, kad mase gautusi netirsta. Tada plonai tepam ant nedideliais kvadrateliais supjaustytu vafliu ir uzdedam antra kvadrateli ant virsaus. Tada kvadratelius reikia pavolioti i tesla (kiausiniai + miltai + vanduo) ir deti i keptuve, kepti ant silpnos ugnies. Uztenka viena karta apversti, labai greitai iskepa. Skanaus!  smile.gif

na šiaip šis receptukas jau senai visiems žinomas ir keista, kad jis yra tavo sugalvotas blink.gif
Atsakyti

bigsmile.gif sitas 'nenubezdioniautas "receptas buvo paskelbtas pries 1,5 metu zurnale "Prijatnogo apetita"...,bet gal kam nors sauna ta pati ideja veliau,nieks to nesmerkia...svarbu,kad isties skanu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forta: 25 rugsėjo 2007 - 16:13
O man dažnai būna, kad imu ir sugalvoju, niekur neskaičius, nieko neklausus, o žiūrėk po kurio laiko kur nors randu kaip receptą jau seniai naudojama. Tada aš taip sau nosį užriečiu, kad sugebu sugalvoti tai ir pati ax.gif Tačiau kai kas nors užsimano kokio patiekalo recepto iš mano gaminamų, sakau, kad pati sugalvojau, bet nenustebčiau, kad jau kažkur irgi yra taip sugalvota tongue.gif Apsidraudžiu, kad nebūčiau melage išvadinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2006 12 05, 22:59)
Mantingos receptu knyguteje radau toki strudelio recepta - jis man gavos laaaabai panasus i ta, kuri daznai valgom Cili.

800g varskes
200g grietineles
60g sviesto
16 saukstu cukraus pudros (dejau tiesiog cukru ir siek tiek maziau, nes nemegstu labai saldziai - maisant galima ragaut ir det pagal norima skoni)
4 saukstai kukuruzu krakmolo
4 kiausiniu tryniai
2 sauksteliai vanilinio cukraus
tarkuota vienos citrinos zievele
200g razinu
druskos
4 saukstai romo
vandens aptepimui

Is sio kiekio gaunasi du pyragai

Idaras

Razinas uzpilti romu (niekuo nepyliau tongue.gif ). Varske sumaisyti su grietinele, cukraus pudra, krakmolu, kiausiniu tryniais, vaniliniu cukrum, citrinos zievele bei druska. Supilti razinas, islydyta sviesta ir viska atsargiai ismaisyti (kadangi varske buvo skystoka, tai siek tiek maziau pyliau grietineles - tiesiog turi gautis minkstas, bet ne skystas varskes kremas).

Ar galiu dėti bulvių krakmolą vietoj kukurūzų?
Atsakyti
Vasara, Katpedeles meniu maciau kazkokia "valstieciu pica" su tarkuotu bulviu padu. Neturejom laiko jos uzsisakyt. Kas zino, kaip jinai daroma?
Atsakyti
QUOTE(Egle 22 @ 2007 10 09, 08:53)
Vasara, Katpedeles meniu maciau kazkokia "valstieciu pica" su tarkuotu bulviu padu. Neturejom laiko jos uzsisakyt. Kas zino, kaip jinai daroma?

nu neragavus as tos picos ir siaip katpedelej neteke but ax.gif

bet manyciau padas darosi is stambiai tarkuotu bulviu,kiausinio, miltu ir prieskoniu, o ant virsaus pagal fantazija dedi smile.gif
Atsakyti

Merginos, gal kuri žinot vištienos pjausnelių iš ČILI Kinijos receptą? 4u.gif

Tiesiog dievinu šitą patiekalą, bet niekaip nesumąstau, kaip jį pasigaminti pačiai.. g.gif

Labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Egle 22 @ 2007 10 09, 10:53)

Neragavau ir as tos picos,bet kazkada per televizoriu rode daininke Valiukeviciute (jei neklystu blush2.gif ).Tai ji dare pada is stambiai tarkuotu bulviu ,o ant virsaus dejo viska kaip picoje tikroje
Atsakyti
QUOTE(enrika82 @ 2007 09 24, 15:44)
Man ir šiaip skanu viskas kas susije su krabais  wub.gif

tik reikia geruas krabų lazdeles nusipirkti, bo paskutinį kartą nusipirkau Salų žuvys krabų lazdeles, tai pažiaukčiojau ir išpyliau į šiukšliadėžę schmoll.gif šlykštus skonis, sausos kaip medis...ale kai pasiskaičiau sudėtį blink.gif blink.gif blink.gif keista, nes sudėtyje nebuvo nė karto pavartotas žodis ,,krabas" ar krabo ir pan....sintetika? visada maniau, kad krabų lazdelės gaminamos iš krabų mastau.gif

Tai va- paskutinis mano dienų topas- nubeždžionautas iš uošvienės tongue.gif o ji nubeždžionavo iš savo dukters, o jau ji iš ko nežinau lotuliukas.gif

Smulkiai supjaustome nedidelį svogūną, smulkiai supjaustome nedidelį marinuotą agurkėlį, smulkiai supjaustome viena paprastą nestipriai sūdytos silkės (tą ilgą ištisinį) gabalėlį, pridedam kaparėlių, uždedam šaukštą grietinės ir niam niam...čia vienam žmogui porcija (tiek aš suvalgau). Užsikąsti pakeptom bulvytėm thumbup.gif
Atsakyti