QUOTE(aitta @ 2007 03 13, 22:23)
O man kaip tik Pizza jazz strudelis labai labai. gal kas zino dar kaip ir ta padaziuka pasigamint?
Papildyta:
ta prasme smota neraikytos daktariskos desros? receptelis bado atveju labai viliojantis.
Papildyta:
ta prasme smota neraikytos daktariskos desros? receptelis bado atveju labai viliojantis.
Man Jazzo strudelis ir super duper pati ten dirbau tai zinau ir padziuka koki pila ogi paprasciausiai buna pirkti indeliuose maziuose kaip jogurtai vanile(ar vaniles padazas,nezinau kaip tiksliai vadinasi) pasildo mikrobanginej ir psio,uzpila ant študelioko
Papildyta:
QUOTE(Dzeizy @ 2007 01 20, 21:54)
va va aš irgi einu iš proto del medaus ir acto padažo iš ČILĖS. graikiškos salotos kaip ir išeina pasidaryt o va padažo niekaip neikertu kaip pagaminti nu bet kaip džiaugiuosi kad užradau šią temelę radau savo mėgstamiausio štriuderio receptuką
Na jei kas žinote kaip tą medaus-acto padažą pagamint prašau netylėkit
Na jei kas žinote kaip tą medaus-acto padažą pagamint prašau netylėkit
Na nezinau ar toks,bet pakeitus proporcijas gal ir gautusi,Jazze panasu ant salotu pila,t.y. su medum ir actu as ir is akies darau pirma supilt i indeli reikia druska,baltu pipiru,česnako,medaus,acto viska isplakam elektriniu mikseriu,ir labai leta vienoda strovele plakant pilame alietu,beplakant turi tirsteti,pasidaro kaip drebuciai tik svarbu tolygiai pilt alieju,kitaip gali išskystėti padažiukas