Įkraunama...
Įkraunama...

Nubeždžioniauti receptai

QUOTE(aitta @ 2007 03 13, 22:23)
O man kaip tik Pizza jazz strudelis labai labai. gal kas zino dar kaip ir ta padaziuka pasigamint?
Papildyta:
ta prasme smota neraikytos daktariskos desros? receptelis bado atveju labai viliojantis.

Man Jazzo strudelis ir super duper smile.gif pati ten dirbau tai zinau ir padziuka koki pila lotuliukas.gif ogi paprasciausiai buna pirkti indeliuose maziuose kaip jogurtai vanile(ar vaniles padazas,nezinau kaip tiksliai vadinasi) pasildo mikrobanginej ir psio,uzpila ant študelioko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzeizy @ 2007 01 20, 21:54)
va va aš irgi einu iš proto del medaus ir acto padažo iš ČILĖS. graikiškos salotos kaip ir išeina pasidaryt o va padažo niekaip neikertu kaip pagaminti g.gif  nu bet kaip džiaugiuosi kad užradau šią temelę radau savo mėgstamiausio štriuderio receptuką thumbup.gif 
Na jei kas žinote kaip tą medaus-acto padažą pagamint prašau netylėkit smile.gif

Na nezinau ar toks,bet pakeitus proporcijas gal ir gautusi,Jazze panasu ant salotu pila,t.y. su medum ir actu ax.gif as ir is akies darau blush2.gif pirma supilt i indeli reikia druska,baltu pipiru,česnako,medaus,acto viska isplakam elektriniu mikseriu,ir labai leta vienoda strovele plakant pilame alietu,beplakant turi tirsteti,pasidaro kaip drebuciai smile.gif tik svarbu tolygiai pilt alieju,kitaip gali išskystėti padažiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qq @ 2006 08 16, 11:24)
gal kas esant nubeždžioniavęs Čili Kinijos vištienos sriubytę su baltaisiais kiniškais grybais? nu kaaaaip ją gaminti..... verysad.gif  g.gif

Mano vyras šitą nubeždžioniavo, o paskui dar ir patobulino bigsmile.gif Dieviškai skanu wub.gif Jei dar reikia, vėliau galėsiu įdėti receptą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2007 04 24, 01:59)
Mano vyras šitą nubeždžioniavo, o paskui dar ir patobulino  bigsmile.gif  Dieviškai skanu  wub.gif  Jei dar reikia, vėliau galėsiu įdėti receptą smile.gif

reikia,reikia idek recepta.
Atsakyti
Taigi, sriuba

Reikės:
vištienos krūtinėlės, supjaustytos kuo plonesnėm juostelėm;
1 šaukšto tamsaus sojų padažo;
juodų džiovintų kinietiškų grybų;
baltų džiovintų kinietiškų grybų;
konservuotų bambuko ūglių;
2 šaukštai krakmolo (mes dedam mažiau);
5 šaukštai vyno (tinka ir obuolių) acto;
1 šaukštas šviesaus sojų padažo;
1 šaukštas cukraus;
2 šaukštai žemės riešutų aliejaus (mes tiesiog dedam kokį turim po ranka smile.gif);
vištienos sultinio;
tabasko;
2 išplakti kiaušiniai;
druskos, pipirų;
dar galima dėti tofu ir porų, bet man tai neskanu smile.gif

*Vištienos krūtinėlę pamarinuoti tamsiam sojų padaže su trupučiu tabasko ir pastatyti šaltai.
*Grybus gerai nuplauti ir užmerkti pusvalandžiui verdančiame vandenyje (3 puodeliai). Kai grybai suminkštės, juos supjaustyti juostelėmis. Pasilikti 1/4 puodelio vandens, kuriame mirko grybai.
*Bambukus ištraukti iš marinato, užpilti šiek tie vandens ir pavirti pora minučių, tada vandenį nupilti.
*Actą sumaišyti su šviesiu sojų padažu ir cukrumi.
*Krakmolą ištirpinti vandenyje, kuriame mirko grybai.
*Pamarinuotą vištieną maišant pakepti aliejuje, kol pasidarys balta (apie 2 min). galima maišyti šakute ir tuo pačiu vištieną dar pasmulkinti. įdėti supjaustytus grybus, pakepti dar minutę. Įpilti 3 puodelius vištienos sultinio, užvirti. Dabar galima dėti tofu ir pavirti minutę, jei norisi smile.gif Jei nesinori, iškart dedam acto mišinį ir tirpintą karkmolą. Maišant užvirti. Sriuba pradės tirštėti. JEi darosi per tiršta - galima įpilti dar sultinio. sumažinti ugnį iki minimumo, pridėti dar tabasko, jei trūksta aštrumo. Pamažu įpilti plaktus kiaušinius, plakant sriubą šakute.
*Belieka ragauti ir pridėti to, ko trūksta: druską, pipirus, tabasko, actą ar sojos padažą - ko norisi.
*Kas mėgsta porus - juos smulkiai pjaustytus reikia barstyti ant viršaus, supylus sriubą į dubenėlius.
Atsakyti
Gal kas žinote vaškės štriudelio receptuką iš Čili picos?

Uj, jau radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 28 balandžio 2007 - 15:00
O gal kas zinote kaip pasigaminti ZUVIES SUKTINUKUS is CILI? Ten labai lengvas patiekalas atrodo: troskintos darzoves, gruzdintos bulvytes ir zuvies file bei padaziukas. Vat as ir nezinau kaip cia ta zuvyte paruosti blush2.gif atrodo kad ji virta, bet bijau, kad kai as virsiu tai ji pasileis, bet ir ne kepta ten ji. Gal kuri nors valge ir zino kaip reiktu paruosti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutu4x @ 2007 06 07, 00:52)
O gal kas  zinote kaip pasigaminti ZUVIES SUKTINUKUS is CILI? Ten labai lengvas patiekalas atrodo: troskintos darzoves, gruzdintos bulvytes ir zuvies file bei padaziukas. Vat as ir nezinau kaip cia ta zuvyte paruosti  blush2.gif atrodo kad ji virta, bet bijau, kad kai as virsiu tai ji pasileis, bet ir ne kepta ten ji. Gal kuri nors valge ir zino kaip reiktu paruosti  g.gif

Nebandžiau to patiekalo, tai tiksliai nežinau, bet mes žuvį namie troškinam su kokiu padažu, tikrai neišsileidžia, tai gal ir jie panašiai daro g.gif
Atsakyti
prieblanda, o kaip ta padaziuka darai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutu4x @ 2007 06 07, 09:57)
prieblanda, o kaip ta padaziuka darai?  ax.gif

Ai irnesakyk.gif sumakaluoju gatavus biggrin.gif Nusiperku kokį stiklainuką su kinietišku padažu, dedu dar sweet chilli souce, dar ką panašaus, jei randu, pabarstau žuvį prieskoniais ir patroškinu troškintuve 10-15 min. Tik žuvį reikia skanią rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
ot tai aciu, pameginsiu pasigamint, jau seile varva, kaip noriu tos zuvytes..
thumbup.gif
Atsakyti
Tai aguonu - karameles pyrago nieks nezino... verysad.gif g.gif
Atsakyti
esu nubeždžioniavusi vienas salotas iš Čili picos, tiesa, trumpai jos meniu buvo kažkodėl, vadinosi meksikietiškos. kažkiek skiriasi nuo originalo, bet nepamenu jau to originalo tiksliai wink.gif gaminama taip: keptos/virtos vištienos file gabaliukus sumaišau su Guacamole padažu (pirktiniu) bei nulupto obuolio kubeliais, dedu į lėkštę vienu sluoksniu, ant viršaus aisbergo salotų smulkintų ir papuošimui - vyšniniai pomidoriukai (perpjauti per pusę). vietoje duonos tinka su kukurūzų traškučiais smile.gif nežinau, kiek čia meksikietiška (neskaitant Guacamole), bet skonis man vis tiek patinka thumbup.gif
Atsakyti