Įkraunama...
Įkraunama...

Nubeždžioniauti receptai

QUOTE(murrrka @ 2007 01 16, 20:37)
O aš labai noriu paprašyti, gal kuri žinote kaip gaminti medaus-acto padažą, kurį patiekia prie "graikiškų" salotų "Čili" picerijoje?  smile.gif

Kaip jie daro nezinau, bet as labiausiai megstu
medus
balto vyno actas
garstyciu milteliu
alyvuogiu aliejaus

Del proporciju sunku pasakyti, is akies darau...Jei medus kietas, pasildau mikrobangej.
Na gal mazdaug taip - medaus, acto po sauksta, aliejaus kokie 5, garstyciu po truputi det ir ragaut g.gif Dar prieskoniai - kas ka megsta, man tai uztenka druskos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bulius @ 2006 01 14, 17:32)
Drauge kepa pyragelius su krabu lazdelem: i sluoksniuota tesla i ivynioja krabu lazdeles ir pasauna i orkaite. Skanu, greita ir labai paprasta.

As irgi taip darau drinks_cheers.gif ziauriai skanu thumbup.gif tik kartais tesla darau paprasta arba is tu pokeliu kur picoms paplociams.Galima kepti ir keptuveje ir fritiurinej,o kartais krabu lazdeles i kiausinio plakima su prieskoniais ir paskui i miltus dedu,arba galima i dziuveselius.Kaip kam patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nainaa @ 2007 03 18, 21:27)
As irgi taip darau  drinks_cheers.gif  ziauriai skanu thumbup.gif  tik kartais tesla darau paprasta arba is tu pokeliu kur picoms paplociams.Galima kepti ir keptuveje ir fritiurinej,o kartais krabu lazdeles i kiausinio plakima su prieskoniais ir paskui i miltus dedu,arba galima i dziuveselius.Kaip kam patinka. mirksiukas.gif

I tesla dar ivynioju desreles biggrin.gif valgo net ir mano vyras biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, gal zinot kaip pasigaminti toki ir toki pyraga? smile.gif
Atsakyti
[quoe=Kelsey,2007 04 04, 19:51]
sveikos, gal zinot kaip pasigaminti toki ir toki pyraga? smile.gif
[/quote]
Man atrodo obuolinis pyragas tikrai buvo. reik žiūrėti prie obuolinių pyragų.
Atsakyti
paziurejau obuoliuku temoj, tai viena forumiete irgi klause, bet atsakymas jai nebuvo parasytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrule @ 2007 01 16, 17:40)
O gal kuri žinot kaip gaminti aguonų pyragą, kokį pardavinėja Maximoj, arba Pommodoro. Toks vien aguonos ir dar su karamele ar kondensuotu pienu. Labai skanus jis man  bigsmile.gif

Aš irgi vieną tokį valgiau Bravarijoj. Aguonų-karamėlės. Kaip pasigaminti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 04 04, 18:51)
sveikos, gal zinot kaip pasigaminti toki

Kopijuoju is temos "nesudėtingi, bet labai įdomūs patiekalai" cool.gif

obuoliu pyragas

1.5 -2 kg obuoliu (rugstesniu, valytu)
250g sviesto
300g cukraus (pagal skoni)
600g miltu
100g razinu
15g kepimo milteliu

i puoda (didesni) sudeti miltus, kepimo miltelius, sutarkuota atsaldyta sviesta, cukru. trinti tesla tarp ranku tol, kol pasidarys dziuveseliu pavidalo.

puse trupiniu sudeti i kepimo popieriumi isklota forma. ant virsaus sudeti riekelemis supjaustytus obuolius, nuplikytas razinas.ant virsaus suberti likusia puse trupiniu. kepti orkaiteje iki paskrus virsus, apie 30 min.
patiekti silta, ant virsaus uzdejus plaktos grietineles (arba grietines) ir uzbarstyti cinamonu
Atsakyti
O gal kas netycia kopijuoja kaip nors maximos pyraga Roju ...nu mes tai ji pradejom dievint..smile.gif nu neatsivalgomas smile.gif
Atsakyti
Gal galit parašyt graikiškų salotų receptą smile.gif daugmaž žinau , bet tikslaus -ne g.gif
Atsakyti
Norėčiau pasiūlyti salotas su džiovintais pomidorais, pavaišino draugė labai patiko.
Aisberg salotos gūželė
Indelis pomidorų
indelis kaparėlių
indelis alyvuogių
žolelių
pakepintų saulėgrąžų ir kedro riešutų

Bandžiau kartą agurko, kitą kartą avokado pridėti viskas tinka
Skanaus
Visa šeima šveičia
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2007 04 16, 10:00)
Gal galit parašyt graikiškų salotų receptą  smile.gif daugmaž žinau , bet tikslaus -ne  g.gif

Jei teisingai atsimenu tai: salotos, pomidoras, agurkas, raudonas svogūnas, fetos sūris, paprika, alyvuogės. Salotų užpilas : alyvuogių aliejus, citinos sultys, druska, juodi pipirai, raudonėlis, petražolės.
Atsakyti