Reikalas paprastas: imi picos tešlą (aš pagerinau šiek tiek Malsenos, įdėdama kiaušinio ir grietinės), išminkytą tešlą iškočioji plonai plonai keturkampiais gabalais ir dedu įdarą ir susuku. Keli išbandyti įdarai:
1. Špinatai + mozarella sūris + perražolės + truputis baziliko + pievagrybiai.
2. Sūdyta lašiša + mozarella sūris + bažilikas + pertažolės
3. tas pats kas 2 tik + paprika smulkiais gabaliukais.
4. Paprika, pievagrybiai, sūris, pomidorų padažas + saliamis.
taigi, suvynioji tokius suktinukus, ala Sušio, iškepi orkaitėje ir supjaustai gabalais. Labai skaniai valgėsu su Vilniaus majonežiniu padažu su garstyčiomis.
O dabar ir Jūs pasidalinkit bezdžionavimo padariniais
