Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(dinaja @ 2007 02 17, 21:57)
o esate lankiusios vilniuje kokiam meksikieciu restorane (Meksika, Algirdo gtv.)? gal galite pakomentuoti?

Lankiausi tfu tfu tfu manau viska pasako tai kad duona atnese supelijusia
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 02 01, 10:36)
man tai labai sauni kavine - picerija yra Fokus pica biggrin.gif labai skanias ten kepa storapades picas ir interjeras  thumbup.gif  viena puse angelams kita velniams  lotuliukas.gif  thumbup.gif  superine ideja o jau baro kedes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as tai nedristu ant ju atsisesti  ax.gif  lotuliukas.gif

visokeriopai tau pritariu drinks_cheers.gif labai olabai jauki vieta. kainos nesikandzioja, o picu skonis tikrai pagirtinas. ir pavalgai. tik neapsigaukit, storpades picos merginai pavalgyti PUSES uztenka. tikrai sotu. tikrai rekomenduoju nueiti ten. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 02 21, 23:27)
visokeriopai tau pritariu  drinks_cheers.gif  labai olabai jauki vieta. kainos nesikandzioja, o picu skonis tikrai pagirtinas. ir pavalgai. tik neapsigaukit, storpades picos merginai pavalgyti PUSES uztenka. tikrai sotu. tikrai rekomenduoju nueiti ten.  thumbup.gif

As kai pirma karta nuejau mane perspejo kad tik neimciau visos picos, uzsisakiau puse porcijos tai kai pamaciau blink.gif ta karta vos suvalgiau, tad dazniausiai imu ketvirti biggrin.gif ir man tikrai pakanka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 02 22, 09:04)
As kai pirma karta nuejau mane perspejo kad tik neimciau visos picos, uzsisakiau puse porcijos tai kai pamaciau  blink.gif ta karta vos suvalgiau, tad dazniausiai imu ketvirti  biggrin.gif ir man tikrai pakanka  biggrin.gif

man irgi pakanka ketvircio kai nelabai alkana bunu, bet kai jau tikrai labai valgyti noriu pasiimu puse tai apsivalgau kaip turi buti thumbup.gif
Atsakyti
pirmą kartą išgirdau apie tą fokus piceriją smile.gif super interjeras, ir picos nebrangios, būtinai reiks kada nueiti thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip kasdien patinka pietauti "Delano" dėl plataus pasirinkimo,skanu ir greita...dar kartais lankomės "Submarine" 4u.gif
Atsakyti
labai megstu kavinuke caffe de paris,ten skanus sumustiniai paryzius,taip pat dar patinka soleluna,ten skani kava smile.gif patinka pizza jazz,is piceriju dar mambo,cili schmoll.gif na ir mama skani gal reiks ryt apsilankyti,bet nepatogu man virsuliskese ir pilaitej,imanoma uzsisakyt i namus su ta akcija? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 03 18, 03:50)
labai megstu kavinuke caffe de paris,ten skanus sumustiniai paryzius,taip pat dar patinka soleluna,ten skani kava smile.gif patinka pizza jazz,is piceriju dar mambo,cili  schmoll.gif  na ir mama skani gal reiks ryt apsilankyti,bet nepatogu man virsuliskese ir pilaitej,imanoma uzsisakyt i namus su ta akcija? blush2.gif  lotuliukas.gif

na nezinau, pasižiūrėk čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 18 kovo 2007 - 17:32
Labai patinka Pilies g. Kepyklėlė, blyneliai ypatingai skanus 4u.gif
Atsakyti
o man skaniausia kava su pienu yra toj oranzinej kavinej-kebabinej CUP'e,
skaniausia Pikantiskoji pica Cilej, skaniausias ledu kokteilis Rytietiskas kavinej Double Coffee smile.gif
skaniausias alus- juodasis Ajeru alus galinamas Memelyje, Klaipedoje. jam lygiu nera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 04 12, 22:20)
o kas nors valgė restorane Barselona? kažką girdėjau apie jį bet nežinau ar verta...

sveiki,
mes su vyru lankėmės šiame restorane. na, nepasakyčiau kad paliko didelį įspūdį. kalbu apie virtuvę. aplinka ir aptarnavimas - thumbup.gif
labai noriu pagirti ir parekomenduoti kavinę BUGA, kuri yra Karoliniškėse, prie sporto klubo Impuls. Fantastiški virėjai, nuostabiai gamina, tikrai nuostabiai. Dienos pietų metu pasirinkimas - didžiulis. Skanesnės virtuvės tikrai nežinau.
Atsakyti
Skaniausisu blynus kepa Gusto blyninė, Aušros vartų gatvėj. Galima smagiai išsidrėbti antrame aukšte ant minkštasuolių, tik labai karšta ten, mėgstančiom šilumą wink.gif Aš ten užsuku su dvimečiu smile.gif
Atsakyti