man tai labai sauni kavine - picerija yra Fokus pica labai skanias ten kepa storapades picas ir interjeras viena puse angelams kita velniams superine ideja o jau baro kedes as tai nedristu ant ju atsisesti
visokeriopai tau pritariu labai olabai jauki vieta. kainos nesikandzioja, o picu skonis tikrai pagirtinas. ir pavalgai. tik neapsigaukit, storpades picos merginai pavalgyti PUSES uztenka. tikrai sotu. tikrai rekomenduoju nueiti ten.
visokeriopai tau pritariu labai olabai jauki vieta. kainos nesikandzioja, o picu skonis tikrai pagirtinas. ir pavalgai. tik neapsigaukit, storpades picos merginai pavalgyti PUSES uztenka. tikrai sotu. tikrai rekomenduoju nueiti ten.
As kai pirma karta nuejau mane perspejo kad tik neimciau visos picos, uzsisakiau puse porcijos tai kai pamaciau ta karta vos suvalgiau, tad dazniausiai imu ketvirti ir man tikrai pakanka
As kai pirma karta nuejau mane perspejo kad tik neimciau visos picos, uzsisakiau puse porcijos tai kai pamaciau ta karta vos suvalgiau, tad dazniausiai imu ketvirti ir man tikrai pakanka
labai megstu kavinuke caffe de paris,ten skanus sumustiniai paryzius,taip pat dar patinka soleluna,ten skani kava patinka pizza jazz,is piceriju dar mambo,cili na ir mama skani gal reiks ryt apsilankyti,bet nepatogu man virsuliskese ir pilaitej,imanoma uzsisakyt i namus su ta akcija?
labai megstu kavinuke caffe de paris,ten skanus sumustiniai paryzius,taip pat dar patinka soleluna,ten skani kava patinka pizza jazz,is piceriju dar mambo,cili na ir mama skani gal reiks ryt apsilankyti,bet nepatogu man virsuliskese ir pilaitej,imanoma uzsisakyt i namus su ta akcija?
o man skaniausia kava su pienu yra toj oranzinej kavinej-kebabinej CUP'e, skaniausia Pikantiskoji pica Cilej, skaniausias ledu kokteilis Rytietiskas kavinej Double Coffee skaniausias alus- juodasis Ajeru alus galinamas Memelyje, Klaipedoje. jam lygiu nera
sveiki,
mes su vyru lankėmės šiame restorane. na, nepasakyčiau kad paliko didelį įspūdį. kalbu apie virtuvę. aplinka ir aptarnavimas -
labai noriu pagirti ir parekomenduoti kavinę BUGA, kuri yra Karoliniškėse, prie sporto klubo Impuls. Fantastiški virėjai, nuostabiai gamina, tikrai nuostabiai. Dienos pietų metu pasirinkimas - didžiulis. Skanesnės virtuvės tikrai nežinau.
Skaniausisu blynus kepa Gusto blyninė, Aušros vartų gatvėj. Galima smagiai išsidrėbti antrame aukšte ant minkštasuolių, tik labai karšta ten, mėgstančiom šilumą Aš ten užsuku su dvimečiu