Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(jufka @ 2007 02 01, 09:36)
man tai labai sauni kavine - picerija yra Fokus pica biggrin.gif labai skanias ten kepa storapades picas ir interjeras  thumbup.gif  viena puse angelams kita velniams  lotuliukas.gif  thumbup.gif  superine ideja o jau baro kedes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as tai nedristu ant ju atsisesti  ax.gif  lotuliukas.gif

aga ten labai skanios picos ir kainos padorios thumbup.gif

man tai labai patinka Cili Kinija nu jau kaip skanu man siaubas valgyciau kiekviena diena doh.gif bigsmile.gif ypac atradimas skanumynas kiniskas baltasis vynas Nuwang thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dar ne mama @ 2007 02 05, 17:08)
keliu tema i virsu, nes vis dar laukiu mamyciu pasiulymu del kitu saliu virtuves vilniuje  ax.gif

Man labai patinka traski vistiena su saldziaruksciu padazu Kinu smukleje (basanaviciaus gatveje) dabar pagalvojau ir seile nutyso rolleyes.gif
Atsakyti
man labai patiko interjeras Cili picos salia Vingio kino teatro. viskas raudona ir minskta. kaip tiik valentinkei blush2.gif Na o maistas tai tradicinis ciliskas smile.gif
Atsakyti
o esate lankiusios vilniuje kokiam meksikieciu restorane (Meksika, Algirdo gtv.)? gal galite pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2007 02 17, 22:57)
o esate lankiusios vilniuje kokiam meksikieciu restorane (Meksika, Algirdo gtv.)? gal galite pakomentuoti?

Lankiausi. Labai nepatiko. Maistas tikrai nevertas dėmesio. O gal čia aš per daug priekabi, bet pvz. Amerikoje tikrai Meksikietiškas maistas daug skanesnis cool.gif
Atsakyti
Prie aušros vartų yra tokia "Gusto blyninė" - labai skanūs ir nebrangūs blynai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 02 18, 17:40)
Prie aušros vartų yra tokia "Gusto blyninė" - labai skanūs ir nebrangūs blynai  thumbup.gif

Jau antrą kartą tą patį rašai,čia kažkam reklamą darai 4u.gif lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2007 02 18, 20:04)
Jau antrą kartą tą patį rašai,čia kažkam reklamą darai  4u.gif  lotuliukas.gif  g.gif

kodėl reklama?
man irgi ten patinka rolleyes.gif

bet kai kurie peikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 02 18, 20:11)
kodėl reklama?
man irgi ten patinka rolleyes.gif

bet kai kurie peikia g.gif

Šiaip įdomu kodėl dvi vienodas žinutes parašė,sakau gal ten kas dirba iš savų lotuliukas.gif o kodėl peikia?
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2007 02 18, 20:04)
Jau antrą kartą tą patį rašai,čia kažkam reklamą darai  4u.gif  lotuliukas.gif  g.gif

Ot tai velnias, nepamenu kad anksčiau čia būčiau rašęs g.gif o kam jiem ta reklama lotuliukas.gif man iš reklamos jokios naudos cool.gif
Atsakyti
o galėtum už reklamą nors blynų paprašyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš jau susigundžiau nulėkti ten paragauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai Cili pica, kartais ir Cili kinija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 21 vasario 2007 - 15:36