Labai mėgstu itališka virtuvė
Man patinka "Sicilija" (netoli operos teatro) - jaukus interjeras ir skanus patiekalai
QUOTE(Lapas @ 2006 01 09, 18:56)
Man patinka:
1. Kuko baras (labiausiai megstu vistiena, eriena, strutiena), o gurmanai ten gali ryklio ar krokodilo paragauti
2. Mambo (visada valgau salotas "Oriental" ir steikas ten neblogas)
o siaip dabar labai pamegau japoniskus restoranus, nors sushi nemegstu, bet sashimi galiu kasdien valgyt (tik brangu ten labai, norint normaliai pavalgyt(na nesu rajune) bet 50 Lt. tai reikia)
1. Kuko baras (labiausiai megstu vistiena, eriena, strutiena), o gurmanai ten gali ryklio ar krokodilo paragauti
2. Mambo (visada valgau salotas "Oriental" ir steikas ten neblogas)
o siaip dabar labai pamegau japoniskus restoranus, nors sushi nemegstu, bet sashimi galiu kasdien valgyt (tik brangu ten labai, norint normaliai pavalgyt(na nesu rajune) bet 50 Lt. tai reikia)
gal galetum parekomenduot koki restotara japonu vln??
Is kinieciu restoranu, tai man labiausiai patinka "Pekino antis" Algirdo gatveje Vilniuje Labai skanus maistas
Papildyta:
Akropolyje yra vienas japonu restoraniukas, bet pavadinimo neatsimenu ir parekomenduoti negaliu, nes nebuvau jame. Paziurek www.meniu.lt, ten tikrai rasi informacijos apie japonu restoranus Vilniuje.
Papildyta:
QUOTE(dar ne mama @ 2007 01 27, 14:28)
Akropolyje yra vienas japonu restoraniukas, bet pavadinimo neatsimenu ir parekomenduoti negaliu, nes nebuvau jame. Paziurek www.meniu.lt, ten tikrai rasi informacijos apie japonu restoranus Vilniuje.
QUOTE(leo11 @ 2007 01 27, 21:36)
Is kinieciu restoranu, tai man labiausiai patinka "Pekino antis" Algirdo gatveje Vilniuje Labai skanus maistas
Papildyta:
Papildyta:
joa, ta zinau "kabuki ", jis man patinka labai, bet valentinui i akropoli eit nenoreciau, atmosfera ne ta
del kinieciu..bandziau tam paciam akropoly cilikinija..ten su draugu po puse porcijos palikom, emem skirtingus patiekalus, bet ar taip pataikem, ar kaip, kad likom labai nepatenkinti..issigandom to kinietisko maisto o cia visos mamos pekino anti labai giria, tai vat ir mastau..ar cilikinija blogai gamina, ar man tiesiog nepriimtinas kinieciu maistas..ar cia dar kur suo pakastas..nesinoretu nudegt per valentino diena..
QUOTE(jadzka @ 2006 03 29, 09:32)
Yra kur kas geresnių Kinų kavinių... "Kinų Rožė", paskui kažkokia šalia Universalinės.
ten tai kojos daugiau gyvenime nekelsiu. tegul pirma indus išsiplauna . atnešė alaus bokalą, o jo kraštai tokie riebaluoti ir apdulkėję atsistojom ir išėjom. savo užsakymo nebelaukėm.
QUOTE(starbee @ 2006 11 02, 23:54)
ką galite merginos pasakyt apie kinietišką restoraną "RYTAI"? aš ten niekad nebuvus, bet sako, kad visai nieko ten, ir kainos normalios ir skanu
man ten labai patinka. įėjus jaučiasi maisto kvapas, o ne riebalų (kaip Kinų rožėj). kartais aptarnavimas gal ne visada vykęs, bet maistas ten visada skanus
QUOTE(dar ne mama @ 2007 01 27, 15:28)
Man geriausias ''Myako'' (berods taip) Europoje. Gana jauku.
man tai labai sauni kavine - picerija yra Fokus pica labai skanias ten kepa storapades picas ir interjeras viena puse angelams kita velniams superine ideja o jau baro kedes as tai nedristu ant ju atsisesti