Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

Labai mėgstu itališka virtuvė wub.gif
Man patinka "Sicilija" (netoli operos teatro) - jaukus interjeras ir skanus patiekalai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Lapas @ 2006 01 09, 18:56)
Man patinka:
1. Kuko baras (labiausiai megstu vistiena, eriena, strutiena), o gurmanai ten gali ryklio ar krokodilo paragauti
2. Mambo (visada valgau salotas "Oriental" thumbup.gif ir steikas ten neblogas)

o siaip dabar labai pamegau japoniskus restoranus, nors sushi nemegstu, bet sashimi thumbup.gif galiu kasdien valgyt (tik brangu ten labai, norint normaliai pavalgyt(na nesu rajune) bet 50 Lt. tai reikia) thumbup.gif

gal galetum parekomenduot koki restotara japonu vln??
Atsakyti
Is kinieciu restoranu, tai man labiausiai patinka "Pekino antis" Algirdo gatveje Vilniuje thumbup.gif Labai skanus maistas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dar ne mama @ 2007 01 27, 14:28)

Akropolyje yra vienas japonu restoraniukas, bet pavadinimo neatsimenu ir parekomenduoti negaliu, nes nebuvau jame. Paziurek www.meniu.lt, ten tikrai rasi informacijos apie japonu restoranus Vilniuje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leo11 @ 2007 01 27, 21:36)
Is kinieciu restoranu, tai man labiausiai patinka "Pekino antis" Algirdo gatveje Vilniuje  thumbup.gif  Labai skanus maistas  thumbup.gif
Papildyta:
Akropolyje yra vienas japonu restoraniukas, bet pavadinimo neatsimenu ir parekomenduoti negaliu, nes nebuvau jame. Paziurek www.meniu.lt, ten tikrai rasi informacijos apie japonu restoranus Vilniuje.  ax.gif

joa, ta zinau "kabuki ", jis man patinka labai, bet valentinui i akropoli eit nenoreciau, atmosfera ne ta schmoll.gif schmoll.gif
del kinieciu..bandziau tam paciam akropoly cilikinija..ten su draugu po puse porcijos palikom, emem skirtingus patiekalus, bet ar taip pataikem, ar kaip, kad likom labai nepatenkinti..issigandom to kinietisko maisto doh.gif o cia visos mamos pekino anti labai giria, tai vat ir mastau..ar cilikinija blogai gamina, ar man tiesiog nepriimtinas kinieciu maistas..ar cia dar kur suo pakastas..nesinoretu nudegt per valentino diena.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 03 29, 09:32)
Yra kur kas geresnių Kinų kavinių... "Kinų Rožė", paskui kažkokia šalia Universalinės.

ten tai kojos daugiau gyvenime nekelsiu. tegul pirma indus išsiplauna schmoll.gif . atnešė alaus bokalą, o jo kraštai tokie riebaluoti ir apdulkėję blink.gif atsistojom ir išėjom. savo užsakymo nebelaukėm.

QUOTE(starbee @ 2006 11 02, 23:54)
ką galite merginos pasakyt apie kinietišką restoraną "RYTAI"? ax.gif aš ten niekad nebuvus, bet sako, kad visai nieko ten, ir kainos normalios ir skanu thumbup.gif

man ten labai patinka. įėjus jaučiasi maisto kvapas, o ne riebalų (kaip Kinų rožėj). kartais aptarnavimas gal ne visada vykęs, bet maistas ten visada skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dar ne mama @ 2007 01 27, 15:28)

Man geriausias ''Myako'' (berods taip) Europoje. Gana jauku.
Atsakyti
dekui..bet taip noretusi kokios vieteles, isikurusios ne prekybos centre.. g.gif
Atsakyti
mano megstamiausios kavines:
1. skonis ir kvapas
2. keisti zenkai

restoranai:
1. marcus ir Co
2. steakhouse
Atsakyti
Man patinka pizza jazz drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nezinau ar jau apie tai raset kazkas, nes neskaiciau temos, bet atsakau i klausima: Man skaniausia yra Gusto Blynine prie Ausros vartu thumbup.gif pigu,skanu ir paprasta unsure.gif
Atsakyti
man tai labai sauni kavine - picerija yra Fokus pica biggrin.gif labai skanias ten kepa storapades picas ir interjeras thumbup.gif viena puse angelams kita velniams lotuliukas.gif thumbup.gif superine ideja o jau baro kedes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tai nedristu ant ju atsisesti ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
keliu tema i virsu, nes vis dar laukiu mamyciu pasiulymu del kitu saliu virtuves vilniuje ax.gif
Atsakyti