Rekomenduočiau apsilankyti PIRČIUPIŲ KARČIAMOJ...Netikėtai užsukom grįždami iš Varėnos,iš Grybų šventės.Buvom maloniai nustebę,kaip ten gražu...Lauke vaikšto povai,kūdroj plaukia antys...vienu žodžiu,yra kur akis paganyti.O viduje jauku jauku,pasijauti kaip pas gerą močiūtę,vien baltos servetėlės,visokios vazelės,stiklainiukai...ir kas svarbiausia,kad labai švaru,nesimatė nė dulkelės.Maistas taip pat super...O jau padavėjų paslaugumas...Vienu žodžiu-geras ir skanus maistas,geras ir greitas aptarnavimas,interjeras kaimo stiliaus,bet jaukus,kainos- vidutinės,bet kai kas... ir kainuoja...Kokybė,atitinka kainą.
Jei kada važiuosit į Varėnos pusę,sustokit Pirčiupiuose( prie paminklo Pirčiupių Motinai),tikrai nepasigailėsit...
Man Fokus picerijoje skanu,ypač storapadės picos su daržovėmis.
QUOTE(jadzka @ 2006 01 08, 15:47)
o kur sitas yra? labai butu smagu nueit
niugi mano sarasiukas
kur einam einam ir aisim dar :
1. europos treciam aukste Pronto - maistas man nerealiai ryziai su darzovem ir misraines bliuda pasiemu vistienos arba su suriu....mmm. zodziu galima greit ir labai labai skaniai pavalgyt ir nebrangiai.
2. cili kinija - skanu. nelabai pigu . bet skanu ypac bananas medaus padaze nzn kaip vadinas
3. fokus pica - basanaviciaus gatvej - ir kaina ir picos
4. Mcdonaldas
5 Soprano ledaine - kai nori saldaus
5. Laikinoji sostine labai patiko
Aplenkiu is tolo
1. cili pica Didziojoj gatvej - nu jei visa sobla einam i kazkur ir nueinam i cili pica tai imu trinta pievagrybiu sriuba... Bet picu niekada
2. Bravaria - del pernelyg ykyraus aptarnavimo - vsi lenda i akis imkit ta ana dar va ta... be to man ten iskart vidurius paleido nuo ju maisto
3. Marceliukes kletis - nu jau taip maistas suprastejo siaubas... su draugais nueje buvom geda liko kad atsivedem kosmaras
nu kol kas tiek
ką galite merginos pasakyt apie kinietišką restoraną "RYTAI"? aš ten niekad nebuvus, bet sako, kad visai nieko ten, ir kainos normalios ir skanu
gal žinot, kaip vadinasi žuvies restoranas važiuojant link Lentvario?
QUOTE(starbee @ 2006 11 03, 00:54)
ką galite merginos pasakyt apie kinietišką restoraną "RYTAI"? aš ten niekad nebuvus, bet sako, kad visai nieko ten, ir kainos normalios ir skanu
Mėgstamiausias mano ir mūsų draugų restoranas:)) dar geras TRYS KLEVAI:)) bet RYTAI man tikrai patinka, man skanu
QUOTE(daffni @ 2007 01 19, 12:37)
Mėgstamiausias mano ir mūsų draugų restoranas:)) dar geras TRYS KLEVAI:)) bet RYTAI man tikrai patinka, man skanu
kur tas Klevai?
rytai man irgi patinka, pigu skanu, aplinka vidutiniškai
Nu dėl pigumo tai net nežinau, man atrodo šitie du mano paminėti yra gal brangesni, nu čia iš kiniečių) paie Rytus tai as kalbu, kur yra prie seimo ir naugarduko gatvej, jie yra du to pacio savininko. o trys klevai yra senamiesty. tiksliai gatves nepamenu, bet vienzodziu eini pilies gatve ( tarkim nuo katedros) ir jei nemaisau uz cileko kavos suki i kaire ir toj mazoj gatvikej yra. Nu zinok Klevu aplinka man prastesne negu Rytu, bet siaip Klevus yra daug ka pamege, daznai vietiniu lietuvos zvaigzdunu visokiu pamatau:)
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2007 01 19, 10:59)
gal žinot, kaip vadinasi žuvies restoranas važiuojant link Lentvario?
Jei klausi apie tą restoraną, kur reikia pačiam pagautį žuvį, tai 'Žvejų namai'.
Dievinu Pizza Jazz ir Casanova. Ten ir pusryciauju, ir pietus valgau ir sventes svenciu.