Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

Rekomenduočiau apsilankyti PIRČIUPIŲ KARČIAMOJ...Netikėtai užsukom grįždami iš Varėnos,iš Grybų šventės.Buvom maloniai nustebę,kaip ten gražu...Lauke vaikšto povai,kūdroj plaukia antys...vienu žodžiu,yra kur akis paganyti.O viduje jauku jauku,pasijauti kaip pas gerą močiūtę,vien baltos servetėlės,visokios vazelės,stiklainiukai...ir kas svarbiausia,kad labai švaru,nesimatė nė dulkelės.Maistas taip pat super...O jau padavėjų paslaugumas...Vienu žodžiu-geras ir skanus maistas,geras ir greitas aptarnavimas,interjeras kaimo stiliaus,bet jaukus,kainos- vidutinės,bet kai kas... ir kainuoja...Kokybė,atitinka kainą.
Jei kada važiuosit į Varėnos pusę,sustokit Pirčiupiuose( prie paminklo Pirčiupių Motinai),tikrai nepasigailėsit...
Atsakyti
Man Fokus picerijoje skanu,ypač storapadės picos su daržovėmis.
Atsakyti
paskutini karta valgiau Pramogu banke, ten ale svediskas stalas, mokestis fiksuotas 20 lt. nuo 12 val. bet valgai ka nori ir kiek nori essen.gif . Tai ragavau striubytes, antro, darzoviu, vaisiu, deserto, pyrago, kavytes.....ne per daug...nea taip ir buvo biggrin.gif isejau kaip parselis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
dabar turbūt viena mėgstamiausių vietų - Sorena restoranas. Ten labiausiai patinka lašišos kepsnys su granatų padažu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 01 08, 15:47)

4. Sultan's Kebabai. Niam niam smile.gif)) visada valgau vis kitokius...

o kur sitas yra? labai butu smagu nueit ax.gif

niugi mano sarasiukas ax.gif
kur einam einam ir aisim dar :
1. europos treciam aukste Pronto - maistas thumbup.gif thumbup.gif man nerealiai ryziai su darzovem ir misraines bliuda pasiemu vistienos arba su suriu....mmm. zodziu galima greit ir labai labai skaniai pavalgyt ir nebrangiai.
2. cili kinija - skanu. nelabai pigu . bet skanu ypac bananas medaus padaze nzn kaip vadinas
3. fokus pica - basanaviciaus gatvej - ir kaina ir picos wub.gif wub.gif
4. Mcdonaldas thumbup.gif blush2.gif
5 Soprano ledaine - kai nori saldaus
5. Laikinoji sostine labai patiko ax.gif

Aplenkiu is tolo
1. cili pica Didziojoj gatvej - nu jei visa sobla einam i kazkur ir nueinam i cili pica tai imu trinta pievagrybiu sriuba... Bet picu niekada schmoll.gif
2. Bravaria - del pernelyg ykyraus aptarnavimo - vsi lenda i akis imkit ta ana dar va ta... doh.gif be to man ten iskart vidurius paleido nuo ju maisto lotuliukas.gif
3. Marceliukes kletis - nu jau taip maistas suprastejo siaubas... su draugais nueje buvom geda liko kad atsivedem doh.gif kosmaras
nu kol kas tiek
ax.gif
Atsakyti
ką galite merginos pasakyt apie kinietišką restoraną "RYTAI"? ax.gif aš ten niekad nebuvus, bet sako, kad visai nieko ten, ir kainos normalios ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
gal žinot, kaip vadinasi žuvies restoranas važiuojant link Lentvario? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 11 03, 00:54)
ką galite merginos pasakyt apie kinietišką restoraną "RYTAI"? ax.gif aš ten niekad nebuvus, bet sako, kad visai nieko ten, ir kainos normalios ir skanu thumbup.gif

Mėgstamiausias mano ir mūsų draugų restoranas:)) dar geras TRYS KLEVAI:)) bet RYTAI man tikrai patinka, man skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2007 01 19, 12:37)
Mėgstamiausias mano ir mūsų draugų restoranas:)) dar geras TRYS KLEVAI:)) bet RYTAI man tikrai patinka, man skanu biggrin.gif

kur tas Klevai?
rytai man irgi patinka, pigu skanu, aplinka vidutiniškai
Atsakyti
Nu dėl pigumo tai net nežinau, man atrodo šitie du mano paminėti yra gal brangesni, nu čia iš kiniečiųsmile.gif) paie Rytus tai as kalbu, kur yra prie seimo ir naugarduko gatvej, jie yra du to pacio savininko. o trys klevai yra senamiesty. tiksliai gatves nepamenu, bet vienzodziu eini pilies gatve ( tarkim nuo katedros) ir jei nemaisau uz cileko kavos suki i kaire ir toj mazoj gatvikej yra. Nu zinok Klevu aplinka man prastesne negu Rytu, bet siaip Klevus yra daug ka pamege, daznai vietiniu lietuvos zvaigzdunu visokiu pamatau:)
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2007 01 19, 10:59)
gal žinot, kaip vadinasi žuvies restoranas važiuojant link Lentvario?  doh.gif

Jei klausi apie tą restoraną, kur reikia pačiam pagautį žuvį, tai 'Žvejų namai'. doh.gif
Atsakyti

Dievinu Pizza Jazz ir Casanova. Ten ir pusryciauju, ir pietus valgau ir sventes svenciu. 4u.gif
Atsakyti