Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

Čia kai kurios jau rašė ir galiu patvirtinti, kad skanu yra Žaldokynėje (žiemą ten nebuvau, gal ir šaltoka, dėl šio reikalo nieko negaliu pasakyti)
Čili kaimas -labai skanūs karšti patiekalai
Plento baras- skanu
O neskaniai gamina (arba labai jau paprastai, pvz, pakepina ant aliejaus karbodado, ideda fritiurinėje skrudintų bulvyčių ir papjausto kelis gabaliukus pomidoro) beveik visose Nidos kavinėse.
Atsakyti
as visom keturiom uz dramblius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rooibos @ 2006 03 16, 21:12)
as visom keturiom uz dramblius  drinks_cheers.gif

Aš dramblius lenkiu dideliu lanku, po to kai pora kartų apsinuodyjus buvau. PAnyras pas juos skanus, bet pavojingas doh.gif: Viena karta savaitę gaivaliojausi....
Atsakyti
Kavineje "Geltonasis submarinas" nerealiai skanios salotos "Kreveciu viliotinis" thumb_yello.gif
Atsakyti
Paragaukit "Forte" ledų su bazilikų padažu-super thumbup.gif
Atsakyti
Pizza Jazz uoto file !!!
Atsakyti
QUOTE(zeme @ 2006 03 12, 13:58)
Čia kai kurios jau rašė ir galiu patvirtinti, kad skanu yra Žaldokynėje (žiemą ten nebuvau, gal ir šaltoka, dėl šio reikalo nieko negaliu pasakyti)
Čili kaimas -labai skanūs karšti patiekalai

Žaldokynėje kiek pamenu labai jau prastas aptarnavimas ir ilgai laukti reikia kol atnes patiekalus verysad.gif .
Čili kaimas- labai jau pasiilgau jo cray.gif .
Atsakyti
Žaldokynė - dėl maisto liuks, bet aptarnavimas - apgailėtinas, ilgai laukt reikia, geriau labai alkanam ten nevažiuot schmoll.gif Tada gal nieko čili kaimas būtų g.gif

O super mano skrandeliui - kiniečių maistas Užupyje thumbup.gif thumbup.gif Lydausi nuo tokio skonio blush2.gif čili kinija - kiniečių maisto parodija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 03 29, 09:14)
Žaldokynė - dėl maisto liuks, bet aptarnavimas - apgailėtinas, ilgai laukt reikia, geriau labai alkanam ten nevažiuot  schmoll.gif Tada gal nieko čili kaimas būtų  g.gif

O super mano skrandeliui - kiniečių maistas Užupyje  thumbup.gif  thumbup.gif  Lydausi nuo tokio skonio  blush2.gif čili kinija - kiniečių maisto parodija  schmoll.gif

Na jei kalbi apie tą Kiniečių kavinę užupyje, šalia Užupio kavinės... taij turiu aš savo nuomonę apie ją...
1. Aptarnavimas ten klaikus. Jei padavėja paaiškina, kad vištiena yra su Lietuvišku padažu doh.gif: Vėpla nelaiminga.Čia dar neskaiotant to, kad meniu nešė pusvalandį. Ryžių atnešė me 2, o vieną ir t.t.
2. Maistas klaikus. Vištiena su kiniškais grybais iš tolo dvokė actu. O pavalgius net skrandį graužti pradėjo.
3. Tai kad ten šiukšlynas... Arbatinukas ir puodeliai arbatai buvo apdaužytais kampais. O pačioj kavinėj- irgi šiukšlynas.
4. Ta pati vėpla padavėja išsikvietė Kinietį virėją visą purviną netoli mūsų ir pradėjo jam moralą skaityti dėl kažko. Žodžiu supratimo jokio.
DAugiau manęs ten net surištos nenutemptų. Nors esu didelė fanė Kinų maisto.
Yra kur kas geresnių Kinų kavinių... Pvz. Naujamiestyje "Pekino antis"; "Kinų Rožė", paskui kažkokia šalia Universalinės.
O Čilli Kinija nėra toks jau blogis... Tiesiog maistas supopsintas, bet bent jau žinai ką gausi ax.gif Pvz., Cilli Kinijoj man labai skanūs šilkiniai vaisiai.
Atsakyti
Man labai jauku ir miela Salero - toks ispaniskos virtuves restoranėis Traku g. Ir kainos palyginti nesikandžioja, ir maistas thumbup.gif ypač paella ir sriubos smile.gif
Atsakyti
Mambo picerijoje imti picą tik su sūriu ir savo nuožiūra susidėti komponentus. thumbup.gif: Pasidarai tokią kokia patinka thumbup.gif ir kaina išeina nedidelė palyginus.
Atsakyti
Mano mėgstamiausia vieta pavalgyti yra "Plento baras" Nemenčinės plente. Būtent pavalgyti - čia skanu, greitai, normali kaina, greitas aptarnavimas.
Atsakyti