Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 26, 12:21)
Hm, sushi101 skaniausi gal, tada sushi house skanūs, flamingo pusėtini, kaip kada... O kur čia Vilniaus gatvėje? Flagmane? Kur korėjiečių Sura?  g.gif

Ne ten, kitam gale Vilniaus g., stovi toks didelis kioskas su terasa, pagooglinau supersushi.lt

teks keliauti i Lauro lapa bigsmile.gif

P.S. Elenora, keptas brie sūris su riešutais - mano vienas mėgstamiausių užkandžių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2012 06 26, 15:39)
Ne ten, kitam gale Vilniaus g., stovi toks didelis kioskas su terasa, pagooglinau supersushi.lt

Zinau, bet nebuvau smile.gif
Atsakyti
Isimylejau Osteria da Luca Traku g.Buvom picos vakarienej-nerealu.Isragavom 5 picas,dar desertine pica ir kava.Iseinant gavom "seimininko staigmena"-kiausininio likerio.Picas kepe pats Luca..Aptarnavimas-labai geras.
O cia Uzkalnio ispudziai biggrin.gif
http://www.lrytas.lt...3...gatvės.htm
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 05, 09:45)
O kaip aplinka, maistas restorane „Čanas“ Vilniuje? Gedimino pr./Rotudo..

O man Cano maistas-nelabai schmoll.gif .Valgyt galima,bet buna ir skaniau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 05 14, 10:20)
Galėčiau rekomenduoti gero maisto kiniečių restoraną "Trys klevai", šalia Pilies g., yra nedidelė uždara patalpa su apvaliu stalu, reikia rezervuoti iš anksto. Skanu, jauku, geros kainos, o galutinė suma daugiau priklauso nuo vartojamų gėrimų smile.gif Maisto kainos pakankamai draugiškos, didelės porcijos. Mes ten dažnai pietaujame ar susirenkame įvairiomis progomis.

drinks_cheers.gif Man ten laaabai skanu
Atsakyti
Iš favoritų sąrašo:

Zoe's restoranas ir ten kepamas obuolių pyragas su ledais wub.gif

Belgai taip pat patinka. Jūrų gėrybes ten thumbup.gif

Felicie restoranas taip pat puikus. Negalėčiau išskirti kažkurio patiekalo - beveik viskas skanu - salotos, sriubos, desertai, kava.

Taip pat rekomenduoju La Pergola. Otas ten. Niekur taip skaniai paruošto neteko ragauti. O ir pati restorano aplinka maloniai nuteikia. Ypač kiemelis wub.gif

Kavinė Ponių Laimė. Kai norisi kažko saldaus.

Bistro18, Cozy, Da Antonio, St. Valentino, Pomodoro Lounge - keletas vietų, kuriose dažniausia tenka lankytis. Nusivilti neteko. Nei meniu, nei aptarnavimu.

Atsakyti
Va Piano savaitgali buvom.
kas patiko:
makaronai - juos ten is kart padaro sviezius ir verda, tikrai skanus, plius galima namo pasiimti svieziu, kaina labai normali, ka mes ir padarem.
alus - yra tamsaus Grimbergeno, mano naujoji aistra biggrin.gif, bet kaina didele - 10 litu uz 0,5 l
yra vaiku zaidimu kampas
pica - nei bloga, nei gera, normali, niekuo neipatinga.
iseinant galima guminuku pasikabinti saujele biggrin.gif
nepatiko:
kad reikia eiti uzsisakineti, kaip valgykloj: stovi, renkiesi..
menkokas meniu pasirinkimas
vaiku zaidimai prie isejimo i lauka duru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 18 liepos 2012 - 16:21
Pomodoro yra skirtingų lygių. Šiaurės miestelio Domus galerijoje - visada viskas ok. Vilniaus g. - visada klaiki maisto kokybė. Kažkada dar buvau, gal jau užsidarė, Jasinskio g. - klaikuma.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 19, 08:37)
Pomodoro yra skirtingų lygių. Šiaurės miestelio Domus galerijoje - visada viskas ok. Vilniaus g. - visada klaiki maisto kokybė. Kažkada dar buvau, gal jau užsidarė, Jasinskio g. - klaikuma.

Ir man taip pasirodė, gal taip ir yra g.gif (Jasinskio g. dar veikia)

Zoe's, mana labai prastai... porcijos labai, labai mazos, nesu tokiu mazu maciusi, kainos dideles, sriubas gamina is makaronu, liaudyje vadinamu 'bomz paketu'.
Atsakyti
Man labai labai skanu kavinėje "Fabai". Ten maistas kepamas ant žarijų, kainos normalios, porcijos didelės. Niu labai labai liux kavinukė...tik savaitgaliais būna problema su laisvais staliukais, nes visada labai daug žmonių.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 19, 09:37)

Grieztai neinu ten.Nes kelis kart gavau nevalgomo maisto schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(LaPassion @ 2012 07 20, 10:28)
Man labai labai skanu kavinėje "Fabai". Ten maistas kepamas ant žarijų, kainos normalios, porcijos didelės. Niu labai labai liux kavinukė...tik savaitgaliais būna problema su laisvais staliukais, nes visada labai daug žmonių.

Girdejau,kad saslykai ten labai skanus? g.gif
Atsakyti
Gal kas jau buvo ir isragavo zaliavalgiu maisto is Raw 42? ax.gif Kai ziurejau nuotraukas tai atrode super apetetingai... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 22 liepos 2012 - 10:45
Fabuose esu kelis kart valgiusi, įvairiais laikais, dar tais, kai jie buvo neseniai atsidarę. Aplinka tokia kaip ir priklauso, rajoninė, atitinkama fauna, bet šašlykai anksčiau buvo geresni, na čia sbj nuomonė, dabar laikosi ant senų žarijų ir legendų smile.gif Gal kinta tas skonis, lygis, priklausomai nuo dienos ar mėnesio, kaip kokia mėsa pateks. Analogiškai su Žvėryne esančiu Flamingu, ten irgi kažkada buvo neblogai, o dabar ne tik interjeras nudrožtas, bet ir šašlykai nevalgomi, ir tai porcijoj vos keli gabalėliai, jautiesi lyg apvogtas. schmoll.gif Senokai nebuvau Achtamar, kas ką gero pasakys?
Atsakyti
Lankiausi "Verandoje" Kęstučio g.. Žvėryne. Patiko jauki aplinka, muzika.
Atsakyti