Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(aistuliaa @ 2012 05 23, 14:50)
Ar skanūs sushi Sushi101 Bistro (Kalvarijų g.)?

Man patiko rolleyes.gif Tik kai kurie labai mažiukai. Na čia turbūt pagal kainą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2012 05 23, 16:10)
Man patiko  rolleyes.gif Tik kai kurie labai mažiukai. Na čia turbūt pagal kainą  cool.gif

Man mažiukus skaniausia valgyt biggrin.gif

O kaip aplinka, maistas restorane „Čanas“ Vilniuje? Gedimino pr./Rotudo..
Atsakyti
savaitgali buvome Caichane Naugarduko g.
tai nepatiko maistas, visai nepasakyciau, kad ten uzbekiskas, kazkaip ganetinai preska viskas buvo. plius kainos gan nemazos, pvz. tuborg 330 ml - 7 Lt, arbatinukas arbatos 14 Lt, bet sale su maziukais buti - gera, viskas pagalvelem isklota, nors nepagalvota - yra laiptukai nuo jos nulipti, tai neuztverta net pacia zemiausia tvorele.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 05, 08:45)
Man mažiukus skaniausia valgyt  biggrin.gif

Aplinka labai nejauki man pasirode, norejosi begti greiciau is ten, o maistas skanus ,porcijos dideles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 05 birželio 2012 - 09:41
QUOTE(veriru @ 2012 06 05, 10:40)
Aplinka labai nejauki man pasirode, norejosi begti greiciau is ten, o maistas skanus ,porcijos dideles  smile.gif

Gal bent skaniai pavalgysim, ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 05, 09:45)

QUOTE(veriru @ 2012 06 05, 10:40)
Aplinka labai nejauki man pasirode, norejosi begti greiciau is ten, o maistas skanus ,porcijos dideles  smile.gif

Apsilankėm vakar Čanas kiniečių restorane, nepatiko, daugiau neisiu smile.gif pirma, labai nejauki aplinka, tamsu, kavinėje pakabintas didžiulis televizorius, per kurį visą laiką garsiausiai groja rusiškas popsas doh.gif
maistas... nepasakyčiau, kad neskanu buvo, bet valgėm vištieną, tai tiek tešlos daug, o vištienos mažai, kad net skonio nesijaučia vištienos smile.gif prie kito staliuko girdėjom kaip žmonės klausė padavėjos irgi apie vištieną, ar visada tiek tešlos ir tokia kieta smile.gif maistą irgi keistai atneša, atnešė ryžius atskiram induke, vištieną gal po gerų 5 min g.gif kitiems žmonės pirma atnešė irgi patiekalą kažkokį, laukė laukė tų ryžių, nuėjo klausti padavėjos ar nebus, tai atnešė, pralaukė dar daugiau nei kad mes 5 min. biggrin.gif
Atsakyti
daug liaupsiu girdejau "Lauro lapo" atzvilgiu Pamenkalnio g. - yra buvusiu?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 06 20, 21:51)

Ir aš girdėjau tas liuapsias, bet pati nebuvau, dar girdėjau, kad geriau is anksto rezervuoti staliuka.

Labai smagi vieta Sofa de Pancho, jauku, skanu, nebrangu, buvom tik vieną kartą, bet tikrai ne paskutinį biggrin.gif
Atsakyti
Labai skanūs sushi pasirodė Sushi101, Kalvarijų 101A, ėmėm išeinešimui su kuponu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 26, 08:20)
Labai skanūs sushi pasirodė Sushi101, Kalvarijų 101A, ėmėm išeinešimui su kuponu wink.gif

aistuliaa, tave jau galima vadinti sushių eksperte biggrin.gif Tai kur skaniausi?
Man labai patiko Vilniaus g. prie buvusio telekomo.
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2012 06 26, 13:14)
aistuliaa, tave jau galima vadinti sushių eksperte biggrin.gif Tai kur skaniausi?
Man labai patiko Vilniaus g. prie buvusio telekomo.

Hm, sushi101 skaniausi gal, tada sushi house skanūs, flamingo pusėtini, kaip kada... O kur čia Vilniaus gatvėje? Flagmane? Kur korėjiečių Sura? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 06 20, 21:51)

Patys geriausi atsiliepimai. Buvau 2 kartus, valgėm dienos pietus - fantastika. Vertas kiekvieno išleisto pinigo. Iki pačio paskutinio cento. O naminė focaccia - išvis kažkas nerealaus. Būt nuodėmė apsilankius neparagauti.

Pirmojo apsilankymo įspūdžius sudėjau čia: Lauro lapas

QUOTE(Yasmin @ 2012 06 26, 12:14)
Tai kur skaniausi? Man labai patiko Vilniaus g. prie buvusio telekomo.

Asmeniškai man skaniausi:
1. Miyako (PC Europa)
2. Osaka (Vilniaus g.)
3. Labuki (Rotušės a.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenora: 26 birželio 2012 - 14:21