Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(Yasmin @ 2012 03 11, 13:31)
La Boheme
Kvapas ir skonis
Cozy
Kibin Inn
Wall Street
Bistro 18
Rene
Sent Germain
Balzakas
Šokoladinė (pilies g.)

Iš išvardintų vietų prastą įspūdį turiu iš Balzako. Tiesa, buvom ne kavos, o "rimtai" pavalgyti. Mano jautiena buvo guminė...
Atsakyti
O man patinka Stiklių kavinė - konditerinė - kulinarinė, tik va senokai buvau, kažkaip nepakeliui. Kažin, ar dar veikia? rolleyes.gif

Vapiano du kartus buvau ir du kartus nusivyliau. Daugiau neinu.
Atsakyti
Keista,kad sekmadieniais Shiva Bar nedirba,kai galėtų apsilankyti ir šeimos su vaikais.Radau šiandien užvertas duris,jokio paaiškinimo ant durų ,nemačiau ir darbo laiko.Reikia sekti info facebooke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 03 11, 17:04)
O man patinka Stiklių kavinė - konditerinė - kulinarinė, tik va senokai buvau, kažkaip nepakeliui. Kažin, ar dar veikia? rolleyes.gif

Jei Ponių laimė, tai dar veikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 11, 13:55)
beje, kalbant apie apsinuodijimus: ar yra kam teke po apsinuodijimo fakto tiesiogiai kreiptis i restorana del sveikatos padarytos zalos atlyginimo?

Ne,kadangi nebaisus buvo (Cili) cool.gif
Papildyta:
Kas bandet Popierini Bara? g.gif
Sudomino sitas straipsnis
http://www.laukinesz...iketinai-skanu/
Atsakyti
O gal kuri badėte "AJ Šokoladas" fondiu? Turiu kvietimą pasmaguriauti ir galiu rinktis Vilnius/Klaipėda/Trakai. Visuose miestuose tenka lankytis, tad labai lauksiu atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
Neseniai pradėjau lankytis "Gimme" sumuštininėj netoli aušros vartų.
Šiaip visokio greito maisto nemėgstu, bet sumuštiniai tai thumbup.gif. Ypač jų puskilograminis sumuštiakas... blush2.gif
Atsakyti
Ar skanios picos „Chief Pizza“ Vilniuje? Kartu.lt akcija biggrin.gif
Atsakyti
Ar kuri nors mamyte buvo kavineje Buga Vilniuje (www.kavinebuga.lt), draugai nori ten vestuves daryt, domintu atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(riri2011 @ 2012 04 17, 13:41)
Ar kuri nors mamyte buvo kavineje Buga Vilniuje (www.kavinebuga.lt), draugai nori ten vestuves daryt, domintu atsiliepimai.

Teko kažkada ten valgyti, kiek pamenu, visai skanu buvo, bet aplinka nieko gero, vieta mieste irgi, vestuvėms tikrai nesirinkčiau tokios vietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2012 03 09, 14:42)
Buvau. Kadangi esu indiško maisto gerbėja, tai man patiko. Bet prabangiai įrengtų patalpų nesitikėkite.

na, kadangi teko buti Indijoje, galiu pasakyti, kad maistas restoranelyje tikrai panasus i indiska, restorano aplinka, beje, irgi siek tiek, nors matesi, kad seimininkai (jie, beje, indai), labai jau stengesi padaryti alia europini indiska varianta. nlb pavyko smile.gif normalus kraupus indiskas restoranas su puikiu maistu. daznai ten lankomes. tik nepigu schmoll.gif bet sotu ir daug.
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota @ 2012 05 03, 11:33)
na, kadangi teko buti Indijoje, galiu pasakyti, kad maistas restoranelyje tikrai panasus i indiska, restorano aplinka, beje, irgi siek tiek, nors matesi, kad seimininkai (jie, beje, indai), labai jau stengesi padaryti alia europini indiska varianta. nlb pavyko smile.gif normalus kraupus indiskas restoranas su puikiu maistu. daznai ten lankomes. tik nepigu  schmoll.gif bet sotu ir daug.

Ar man pasirodė, ar maistas pas juos ėmė prastėti? (tipiška lietuviško restoranų verslo tendencija). Nes paskutinius du kartus pavalgiau nelabai skaniai.... unsure.gif
Atsakyti