Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

Sveikos. Nusprendziau isreiksti savo nuomone. Atradau puikia kavinuke (armeniska virtuve) Plytines 54, pasirodo anksciau ji buvo subaciau 77. Vadinasi PAS GRIGORA. Zinokit valgiau saslykus daug kur, bet tokius kaip ten tai pirma karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adriana1990 @ 2012 02 04, 00:01)
Sveikos. Nusprendziau isreiksti savo nuomone. Atradau puikia kavinuke (armeniska virtuve) Plytines 54, pasirodo anksciau ji buvo subaciau 77. Vadinasi PAS GRIGORA. Zinokit valgiau saslykus daug kur, bet tokius kaip ten tai pirma karta smile.gif

Man geriausia vieta su draugais cancanas. Uz viena pica moki kita nemokama. Vaziuojam su vaikais gaunasi nebrangiai ir visi patenkinti smile.gif
Atsakyti
Ar skanu Dao-Sushi ( PC Flagman)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 23 vasario 2012 - 14:50
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 23, 15:49)
Ar skanu Dao-Sushi ( PC Flagman)?

50/50. Bet aptarnavimas tragiškas doh.gif (čia jeigu planuojate pirkti kuponą ir su juo eiti)
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2012 02 23, 16:17)
50/50. Bet aptarnavimas tragiškas  doh.gif  (čia jeigu planuojate pirkti kuponą ir su juo eiti)

Imčiau išsinešimui smile.gif tai ir galvoju ar verta imti tą kuponą g.gif šiandien ir Flamingo yra, bet po paskutinio karto nusivyliau kažkaip
Atsakyti
Si pirmadieni spontaniskai atšventem draugo gimtadieni restorane " Natali" Žalgirio g. labai patiko virtuve thumbup.gif nors gal nesakyciau, kad tai toks tikras restoranas, kur lankosi su frakais ir vakarinem suknelem mirksiukas.gif
Šašlyka megstu kavineje " Fabai" thumbup.gif daugiau dar niekur nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau Ezopo barą Shiva Bar, viskas buvo thumbup.gif su vyru abu baisiai patenkinti liko, tikrai nauja vieta tarp mūsų lankoiausių. Ypač gerai su vaiku, nes gana daug vietos ir nėra aštrių kampų.

Mano trejetukas nuo šiol:

1 Shiva Chill Bar

2 Briusly

3 Marche La Provance. trečia, nes nežmoniškai brangu ir nors labai skanu, kaina neverta atšalusių kepenėlių. Aplinka labai grazi
Atsakyti
Shihirizada, ka skanaus ragavote? ir kaip ten su parkingu?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 12, 10:36)
Ar yra kokių nuomonių apie S.METAXA Vilniuje, Pilies g.? Čia graikiško maisto restoranas  smile.gif

Po labai prasto aptarnavimo ten nebekeliu kojos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shihirizada @ 2012 03 07, 22:59)
Šiandien išbandžiau Ezopo barą Shiva Bar, viskas buvo  thumbup.gif su vyru abu baisiai patenkinti liko, tikrai nauja vieta tarp mūsų lankoiausių. Ypač gerai su vaiku, nes gana daug vietos ir nėra aštrių kampų.

Mano trejetukas nuo šiol:

1 Shiva Chill Bar

2 Briusly

3 Marche La Provance. trečia, nes nežmoniškai brangu ir nors labai skanu, kaina neverta atšalusių kepenėlių. Aplinka labai grazi

Labai aktualu kur galima apsilankyti su vaiku ir būtu patogu, reikės išbandyti tik kažin ar pavyks nusitempti mėsėdi vyrą g.gif .
Būtų smagiau jei nežinočiau kas savininkas.

Gal kas buvote naujame indų restorane Trakų g?
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2012 03 09, 13:10)
Gal kas buvote naujame indų restorane Trakų g?

Buvau. Kadangi esu indiško maisto gerbėja, tai man patiko. Bet prabangiai įrengtų patalpų nesitikėkite.
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2012 03 09, 13:42)
Buvau. Kadangi esu indiško maisto gerbėja, tai man patiko. Bet prabangiai įrengtų patalpų nesitikėkite.
Man patinka įvairios virtuvės, o jūs indiško maisto gerbėja ir jums patiko, reiškia bus skanu. Kažkur mačiau foto iš pristatymo, tai pasirodė 'šikarnas' ir nejaukus, prabangos nereikia, svarbu, kad būtu skanu ir jauku.
Atsakyti