Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(Genardita @ 2012 01 13, 10:48)
Jis naujas kažkoks? Neteko girdėti  g.gif

na tikrai ne naujas, nebent ne taip pavadinimą surašiau ax.gif bet kažkaip panašiai tikrai vadinas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2012 01 12, 23:15)
Dar ka atsiminiau tai prie pat Zoey's esantis restoranas Sue's Indian Raja (berods taip rasosi), maistas tikrai astrus, valgant asaros rieda biggrin.gif 

Ten viskas su prieskoniais - net ir ledai pagardinti. lotuliukas.gif
Na, negalėčiau nuolat tokiu indišku specifiniu maistu maitintis, bet paragauti visada įdomu. smile.gif

Užsukau pagirti "La Boheme" juodųjų alyvuogių, marinuotų pagal jų receptą. Niekur tokių skanių neragavau (marinatas šiek tiek saldus) thumbup.gif
Prancūziško batono ir tapenade rinkiniai taip pat neblogi. Patiko saulėje džiovintų pomidorų su kaparėliais bigsmile.gif . Visai nieko ir tuno, kapotų svogūnų su juodaisiais pipirais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 sausio 2012 - 23:01
QUOTE(Caridian @ 2012 01 12, 21:15)

Dar labai labai patiko ir jau itin pamegta vieta Gedimino pr. ,,Alaus restoranas", maistas fantastinis, nemazai isragauta,

Taip pat begalo gera vieta Zoey's, isikurusi priesais Katedra, realiai netoli Da Antonio. Kainos aukstesnes nei vidutines, bet porcijos tikrai dideles ir maistas labai skanus

mano patirtis ir skonio receptoriai apie sias dvi vietas savo visiskai priesinga nuomone biggrin.gif nepatiko amistas nei ten, nei ten, zoeys buvo tikrai skanu pries gerus metus, ir tik jiems atsidarius, dabar nieko gero ir skanaus, nei salotos, nei sriubos, nei desertai schmoll.gif
alaus restoranas - uzkandos pasirode neskanios, ememe kelis rinkinius, kepta duona - tragedija, dantis galima palikti ir laime stomatologams, net ju isragautas keliu rusiu alus nepatiko rolleyes.gif jau nekalbant apie tai, kad staliukai stovi taip arti, kad turi rekti vos ne visa gerkle, kad susikalbetum ir girdi visus salia sedincius uz kitu staliuku rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2012 01 21, 22:42)

Užsukau pagirti "La Boheme"

o ju kriausiu pyragas yra dievisko skonio wub.gif
Atsakyti
Mes Zojuje visada valgome tą patį - Tėvelio kukuliukus. biggrin.gif Dar nenuvylė ir gerai, kad iš meniu neišėmė. Anksčiau darbimdavom mėsas ant medinės lentos, irgi skanus dalykas.

Į aludę užsukam, bet retai kažką valgom, tai nepamenu, kad būtų tragiška. g.gif Gal ta duona tik tada tokia nevykusi pasitaikė 4u.gif
Atsakyti
Vakar buvom "Master grill", labai patiko vistienos krutinele su ryziais, tik persudytas padazas buvo, o nugarines kepsnys niekuo neissiskiriantis.Labai viliojanciai atrode burgeriai, bet gal kita karta, saugom figura biggrin.gif Patiko aplinka ir labai geras aptarnavimas. 4u.gif
Atsakyti
kiekviena diena visai skanu LA Creppe panoramoj, tik lietiniai nelabai, o bulviniai blynai su sonine - netgi labai wub.gif ir dar galetu dazniau meniu atnaujinti.
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 01 28, 18:45)
Vakar buvom "Master grill", labai patiko vistienos krutinele su ryziais, tik persudytas padazas buvo, o nugarines kepsnys niekuo neissiskiriantis.Labai viliojanciai atrode burgeriai, bet gal kita karta, saugom figura  biggrin.gif Patiko aplinka ir labai geras aptarnavimas.  4u.gif

Čia aptariamos Vilniaus maitinimo vietos, o gal jie nespėjo atnaujinti savo el.puslapio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2012 01 28, 22:41)
Čia aptariamos Vilniaus maitinimo vietos, o gal jie nespėjo atnaujinti savo el.puslapio  g.gif

Sumaisiau pavadinima, buvom „Grill House“ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 01 29, 16:17)
Sumaisiau pavadinima, buvom „Grill House“  blush2.gif

O aš jau buvau apsidziaugusi, kad kazkas naujo ir įdomaus atsidare wink.gif
Beje ten tikai skanus burgeriai.
Atsakyti
O man lb patinka Sky baras, ten kokteiliukai geri ir beje ziuariai skani kakava!
Dar patinka "Laikinoji sostine", gera virtuve
Atsakyti
QUOTE(RamCamCam @ 2012 01 30, 11:22)
O man lb patinka Sky baras, ten kokteiliukai geri ir beje ziuariai skani kakava!

Patinka ir man ten, tik kainos nepatinka biggrin.gif

Penktadienį Sushi house buvau, skanūs suši, patiko, bet tik išsinešimui, kur ten vietoj sėdėt neįsivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 12, 11:36)
Ar yra kokių nuomonių apie S.METAXA Vilniuje, Pilies g.? Čia graikiško maisto restoranas  smile.gif

Seniai bebuvau, bet prisiminai labai geri - ką teko valgyti viskas labai skanu, ypač desertai smile.gif

Zoe's visų išgirtoji man įspūdžio nepaliko, gal tik tris kartus buvau, tai nespėjau daug ko išragauti smile.gif

Green House visai nebloga vieta būtų, ypač vasara kiemelyje kai koncertuoja kas nors, bet nepatinka aptarnavimas, taip pat nepatiko kad meniu ne viskas nurodyta kas į patiekalo sudėtį įeina (patiekalas buvo su ingredientu kurio žiauriai nemėgstu, nors meniu nebuvo parašyta kad įeina į sudėtį)

La Boheme man labai patinka maistas, dar nė karto neteko niekuo nusivilti.

In Vino kiek esu valgiusi - labai patiko.

California skurdokas meniu, gal krevetės vertos dėmesio, bet ir tai ne už tokią kainą rolleyes.gif

Pizza Jazz jau virtusi klasika biggrin.gif atsiliepimai geri smile.gif

Fortas maistas man ten puikus smile.gif

La Crepe išpūstas burbulas dėl tų blynelių - niekuo man jie neypatingi rolleyes.gif
Labai skanios sriubos Dienos sriuba panoramoj, tik labai jau interjeras nepatinka. O sriubos Gedimino 9 tai tragedija, maniau kad filialas, bet žiauriai apsirikau.
Tiesa, vasarą labai faina vieta Gedimino terasa Vasara - faini kokteiliai, šalti gėrimai, arbatos, labai gražiai gėrimai atrodo rolleyes.gif valgius nieko nesu.
Atsakyti