Ir kuo tie blynai tokie ypatingi? Kuo??? Žemiau kritikos jie. Nebent pavalgyti valgykloje yra nerealus prašmatnumas Man pvz. blynai Čili su uogomis ar blynai SEB arenos "valgykloje" žymiai žymiai daug kartų skanesni, net nepalyginamai skanesni. Net ne tiek skoniu, čia subjektyvus tas skonis, kiek kokybe, turiniu, viskuo.
Man tai labai mėgstama vietele "Green Hall" Barcklay pastate Vilniuj
Žiauriai skanus maistas, tobulas aptarnavimas
Žiauriai skanus maistas, tobulas aptarnavimas
QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 12, 09:36)
Ar yra kokių nuomonių apie S.METAXA Vilniuje, Pilies g.? Čia graikiško maisto restoranas
Skanus maistas, porcijos normalios (man kaip daug valganciai tai pakako, nepersivalgiau nuo vieno patiekalo, bet po deserto jau buvo sunkiau), kainos, sakyciau, didesnes nei vidutines.
Dar labai labai patiko ir jau itin pamegta vieta Gedimino pr. ,,Alaus restoranas", maistas fantastinis, nemazai isragauta, kainos tai kaip kurio patiekalo, buvo kad ir dviese palikom apie 80 lt, buvo ir 40 lt. Porcijos tikrai dideles.
Taip pat begalo gera vieta Zoey's, isikurusi priesais Katedra, realiai netoli Da Antonio. Kainos aukstesnes nei vidutines, bet porcijos tikrai dideles ir maistas labai skanus (isskyrus ju home made hamburgerius, ragavau smalsumo vedina, bet 30 lt jis ne pro kur nevertas ).
Dar ka atsiminiau tai prie pat Zoey's esantis restoranas Sue's Indian Raja (berods taip rasosi), maistas tikrai astrus, valgant asaros rieda kainos aukstos, porcijos nemazos, bet pagrinde viskas ten astru, rinkausi maziausiai astru patiekala, tai jis vistiek buvo stiprus.
o aš galėčiau rekomenduoti armėnų restoraną Araks, Molėtų plente, bent jau mums ten maistas labai labai skanus (ypač sriubos) ir vasara gamta graži
QUOTE(Flintuke @ 2012 01 13, 09:20)
o aš galėčiau rekomenduoti armėnų restoraną Araks, Molėtų plente, bent jau mums ten maistas labai labai skanus (ypač sriubos) ir vasara gamta graži
Jis naujas kažkoks? Neteko girdėti
QUOTE(Fleur de force @ 2012 01 12, 22:15)
Skanus maistas, porcijos normalios (man kaip daug valganciai tai pakako, nepersivalgiau nuo vieno patiekalo, bet po deserto jau buvo sunkiau), kainos, sakyciau, didesnes nei vidutines.
Ačiū o desertai skanūs? Vakar buvo kuponai, nusipirkau, noriu tų desertų, prisiminus Graikiją
QUOTE(Bananamio @ 2011 11 03, 12:39)
Joo, man irgi ten žiauriai patiko. Kai reikia greitai, bet norisi jaukiai, skaniai ir gana kokybiškai pavalgyti
QUOTE(Keith @ 2012 01 15, 13:48)
Joo, man irgi ten žiauriai patiko. Kai reikia greitai, bet norisi jaukiai, skaniai ir gana kokybiškai pavalgyti
Pritariu. Labai jauki vieta. Beje, ir savininkės labai mielos moterys
O mes ten vieną kartą taip apsinuodijome sena mėsa (buvome su vaikais ir dar tėvais, tai visiems buvo blogai), kad po to karto niekada nesilankėme. Kibinus valgome kitur.