QUOTE(jadzka @ 2006 01 09, 17:53)
Dar prisiminiau Žaldokynę.... neblogi ten Lietuviški patiekalai, vis taukai nevarva, o ir Vilkmergės alaus yra
Niam niam kaip skanu )))
Niam niam kaip skanu )))
tokiu oru kaip šiandien į Žaldokynę geriau nevažiuot. ten gal nešildoma, arba nepakankamai, nes sėdėt tikrai vėsu. sėdėjau paltą ant pečių užsimetus, nes kitaip sustirus būčiau. kojos ir pradėjo šalt, nors batai tikrai šilti. gerai, kad padavėja buvo labai maloni ir patarė prie lango nesėst, nes vėjas labai pučia.
Gal galit parekomenduot kokią kavinę su romantiška aplinka ar kokią egzotiškesnę (na, kad būtų įsimintiniau, kitaip nei kasdien).
QUOTE(Savūnė @ 2006 01 17, 23:36)
Kaip tik šiandien buvau. Dėl tabako nežinau, o alkoholį tai žmonės gėrė.
Čia aš kažkur klausiau apie Stars Islandijos gatvėj, tai pati ir atsakysiu Maža ji, o kai buvau, daug žmonių buvo. Panašu, kad ten renkasi savos chebros, na, tokia klubo tipo. Jaukumo tai nelabai jauku, tik vieno stalo už pertvaros vieta man patiko (mėgstu nuošalumą). Nevalgiau, tai apie maistą nieko negaliu pasakyt.
Čia aš kažkur klausiau apie Stars Islandijos gatvėj, tai pati ir atsakysiu Maža ji, o kai buvau, daug žmonių buvo. Panašu, kad ten renkasi savos chebros, na, tokia klubo tipo. Jaukumo tai nelabai jauku, tik vieno stalo už pertvaros vieta man patiko (mėgstu nuošalumą). Nevalgiau, tai apie maistą nieko negaliu pasakyt.
Vat kaip tik ieškojau atsiliepimų apie šią kavinę. Berods praeitą savaitę buvo jos pristatymas, išreklamuota per spaudą, kad nebrangu, jauku ir su vaikais galima pasibūt (kas šiuo laikotarpiu itin aktualu ). Kokios kainos, ar yra vaikiškų patiekalų ir kuo užsiimt vaikams?
Man tokiu šaltu oru labiausiai patinka sėdėti pavyzdžiui Verkių malūne arba "Plento" bare, kur spragsi ugnis židinyje, šilta, jauku ir skanu
O kaip Skonis&Kvapas Ar ten skanu??Girdejau ,kad saldumynai o kitas maistas
[quote=Lapas,2006 01 09, 18:56]
Man patinka:
2. Mambo (visada valgau salotas "Oriental" ir steikas ten neblogas)
Pritariu , Mambo salotos Oriental nerealios. Si savaitgali pirma karta paragavau ir ziauriai patiko!!! Po to dar viena karta uzsisakinejau...
O siaip man dar patinka maistas kavineje "Keisti zenklai" Traku gatvej ir restorane-bare "Fabai" (Fabijoniskese). Ten aplinka nelabai kokia, bet ant groteliu kepti kepsniai, saslykas ir kt. tiesiog fantastiski! O ir garnyrai bei padazai prie ju labai skanus...
Man patinka:
2. Mambo (visada valgau salotas "Oriental" ir steikas ten neblogas)
Pritariu , Mambo salotos Oriental nerealios. Si savaitgali pirma karta paragavau ir ziauriai patiko!!! Po to dar viena karta uzsisakinejau...
O siaip man dar patinka maistas kavineje "Keisti zenklai" Traku gatvej ir restorane-bare "Fabai" (Fabijoniskese). Ten aplinka nelabai kokia, bet ant groteliu kepti kepsniai, saslykas ir kt. tiesiog fantastiski! O ir garnyrai bei padazai prie ju labai skanus...
QUOTE(madlen @ 2006 01 23, 16:05)
O kaip Skonis&Kvapas Ar ten skanu??Girdejau ,kad saldumynai o kitas maistas
skanu ten tikrai, tik kad kainso kandžiojasi
QUOTE(Laume2 @ 2006 01 23, 17:03)
"Fabai" (Fabijoniskese). Ten aplinka nelabai kokia, bet ant groteliu kepti kepsniai, saslykas ir kt. tiesiog fantastiski! O ir garnyrai bei padazai prie ju labai skanus...
aha, man ten irgi bulve su lupena folijoje - pirshtus apsilaizyt galima
QUOTE(olé @ 2006 01 08, 20:54)
man tai salotų baras "Mano guru" (Vilniaus g.) -
Man irgi guru labai patinka pastoviai ten keliauju su ketinimais paragaut kažko naujo, bet visuomet užsisakau tą patį - lydausi nuo tenykščių kalmarų salotų (jei meniu nepasikeitęs, tai pirmam puslapy pačioj apačioj)
[quote=Laume2,2006 01 23, 17:03]
Man patinka:
[/quote]
kurioje vietoje tas "Fabu" restoranas-baras?
Man patinka:
[/quote]
kurioje vietoje tas "Fabu" restoranas-baras?