QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 13, 02:26)
Labai neblogą įspūdį paliko
Wall street Verslo uoste. Porcijos tikrai didelės ir buvo net nesmagu palikti pusės antro patiekalo, nes tiesiog netilpo.
Man taip pat patiko "Wall Street"
Įvairus, skanus, kokybiškas maistas, dailus interjeras ir malonus aptarnavimas. Vieta, į kurią norisi sugrįžti.
Kiek anksčiau buvau "Markus ir Ko Steakhouse" restorane Senamiestyje Antokolskio gatvėje . Na, pati aplinka kiek tamsoka, niūroka, bet patiko aptarnavimas. Laaabai skanios ir šviežios buvo vištienos salotos, bet visų net neįveikiau ir įdėjo išsinešimui, nes prieš tai valgiau sriubą. Nepamenu jau kokią, bet irgi patiko. Maistas tikrai kokybiškas
. Rekomenduoju. Kainos nėra mažos.
Lankiausi dabar "TAKEWAY" sveiko greito maisto "restorane" Didžiojoj gatvėj (yra ir Jasinskio). Gamina vietoje viską šviežiai ir visiems matant. Išsinešimui ėmiau makaronų su vištiena ir kokosų - sojos padažu (WOK tipo), tuno ir špinatų bei kitas lašišos ir imbiero salotas (beje, šios ten pačios populiariausios), daržovių sriubą su vištiena, bealkoholį "Sex on the beach" lyg spanguolinį kokteilį. Ypač patiko sriuba (kiniškai ruošta). Salotos gausios ir daug ingredientų, šalia padažai - mirkalai. Na, aštroka virtuvė. Negalėčiau dažnai valgyti tokio maisto, bet greitiems darbo pietums gal ir variantas. Žinau, kad turi nemažai gerbėjų
. Gamina be jokių maisto priedų, viskas sveika, porcijos subalansuotos ir maistas paruošiamas per kelias minutes - tokia jų filosofija. Man kiek išsižiojusi pardavėja pasitaikė
, bet naujokams turbūt atleidžiama
. Kainos vidutinės : pagrindinis patiekalas (WOK makaronai ar nemažas kiekis šviežių salotų) 10-15Lt, sriubos po 7, kokteiliai po 7, alkoholiniai - 12Lt ir pan. Jasinskio g. būna natūralių sulčių.