QUOTE(Yasmin @ 2011 05 17, 12:25)
Mano guru tai vieta pro kurią vis praeinam ir pasakom, kitą kartą reikės pabandyti, bet taip vis neužeinam
o gal jie turi desertų?
Beveik priešais yra atsidariusi kepyklėlė
kibin inn. Pirkome išsinešimui skanių pyragėlių, nepamenu kokių, bet tikrai skanių
Kibin Inn niekada neteko lankytis, reiktų kada užbėgti tokių pyragėlių, skubant gerai
Mano guru tikrai turi desertų, ir jų nemažai. Kiek ten valgiau desertų, viskas labai patiko. Dar jie turi skanius jogurto ir vaisių kokteilius
Papildyta:
O kodėl duoda savo tel nr?
Čia buvo su dirbančiu vyruku taip
Vieną kartą visai nebuvo žmonių, tai pasakiau, kad labai smagu pas juos kavos atsigerti tokiu darganotu oru, po to kažkaip apie kompą užsiminiau, kad problemos. Sakė, kad gal ne jis, bet kažkoks draugas gali padėti, tai davė savo numerį
Taip pat padėjo išsirinkti, kokią kavą gerti, nes buvau neapsisprendusi. Dar kažką pašnekėjom, bet aš greit išgėriau ir išėjau, o numerį pamečiau. Na nereikėjo man realiai jo, bet vis tiek smagu buvo.
Papildyta:
Dėl aptarnavimo dažnai pasitaiko nesklandumų ir nesvarbu kokia tai vieta, bet tai labai gadina nuotaiką, o jei skubi tai iš vis susinervini
Chi chi, man tai atvirkščiai dabar jau. Anksčiau dažniau pasitaikydavo, dabar kai išvažiavau gyventi kuriam laikui į užsienį ir visi čia išvis atsipūtę kaip
Baltuose drambliuose, sąskaitos gali laukti ir dvi valandas, tai į Lietuvą grįžus man viskas labai greit atrodo. Na, išskyrus dramblius