Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(kulipka @ 2011 05 16, 11:26)
o kodėl tikėjaisi, kad niekas nepaskelbs? Smagu ir naudinga išgirst apie geras vienas  thumbup.gif

Kad nereikėtų staliukų rezervuoti prieš savaitę norint skaniai pavalgyti, nors lietuvaičiams kažin ar yra geresnė vieta nei čili unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2011 05 16, 13:06)
Kad nereikėtų staliukų rezervuoti prieš savaitę norint skaniai pavalgyti, nors lietuvaičiams kažin ar yra geresnė vieta nei čili unsure.gif

ahahahaaa
dar atskleisk kokių vietelių bigsmile.gif
kokios čia paslaptys, kai vis tiek visos einam į Čili
Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2011 05 16, 13:48)
ahahahaaa
dar atskleisk kokių vietelių  bigsmile.gif
kokios čia paslaptys, kai vis tiek visos einam į Čili

Temoje tikrai nemažai prirašyta apie geras vieteles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2011 05 16, 14:56)
Temoje tikrai nemažai prirašyta apie geras vieteles mirksiukas.gif

tas tai taip, bet keturiais puslapiais atgal įsibridau į 2010 m.vasario aktualijas... doh.gif
norėtųsi šviežesnės informacijos

su MB labai mėgdavom vaikščioti į Bunte Gans restoraną - vokiško stiliaus. Labai skanu, didelės porcijos, kainos turbūt adekvačios vietai, ir kokybei. Dviese už normalią vakarienę sumokėdavom apie 100 lt.
yra ir tradicinių vokiškų patiekalų - pvz., kraujinės dešros, šnicelių, ir austrių, krevečių, gero vokiško vyno ir alaus.
netoli Aušros vartų, senamiestyje.
tikrinau internete, dar lygtai veikia. Užsukit, rekomenduoju.

Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2011 05 16, 15:32)
tas tai taip, bet keturiais puslapiais atgal įsibridau į 2010 m.vasario aktualijas...  doh.gif
norėtųsi šviežesnės informacijos

su MB labai mėgdavom vaikščioti į Bunte Gans restoraną - vokiško stiliaus. Labai skanu, didelės porcijos, kainos turbūt adekvačios vietai, ir kokybei. Dviese už normalią vakarienę sumokėdavom apie 100 lt.
yra ir tradicinių vokiškų patiekalų - pvz., kraujinės dešros, šnicelių, ir austrių, krevečių, gero vokiško vyno ir alaus.
netoli Aušros vartų, senamiestyje.
tikrinau internete, dar lygtai veikia. Užsukit, rekomenduoju.

Nu nieko sau.... doh.gif
Atsakyti
Aš turiu keletą tokių vietelių:

Mano guru: jauku, puikus maistas ir aptarnavimas, man labai patinka idėjiškai to salotų baro atsiradimo istorija, tačiau tikrai brangoka, ypač jei nori daugiau pavalgyt;
Balti drambliai: skanu, palyginti pigiau, bet kartais aptarnavimas doh.gif , nes jei kur skubi, tai padavėjai atrodo pernelyg atsipūtę ir sąskaitą neš pusvalandį;
Post Scriptum Gedimino prospekte: jauku išgerti kavos ir matyti prieš akis gyvą prospektą, bet maistas nieko gero (arba aš nieko tokio ten dar neragavau);
Vero Cafe, ta naujoji Vilniaus gatvėje, skani kava ir atsisėdus prie lango gražūs vaizdai;
Šviežia kava Gedimino 9 knygyno viduje: kava, žinoma, skani ir labai malonus aptarnavimas, visada padės išsirinkti, pašnekins arba net duos savo telefono numerį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2011 05 16, 15:32)
su MB labai mėgdavom vaikščioti į Bunte Gans restoraną - vokiško stiliaus.

Senai apie jį girdėjau, bet taip niekada ir nebuvome, matyt dėl aukštų kainų ir dar nelabai traukia Vokiška virtuvė, tikriausiai kol neatsibos populiarioji Italų virtuvė, tol nebus poreikio ten apsilankyti ax.gif bet girdėjau, kad ten tikrai skanu drinks_cheers.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 05 17, 11:21)
Aš turiu keletą tokių vietelių:

Mano guru: jauku, puikus maistas ir aptarnavimas, man labai patinka idėjiškai to salotų baro atsiradimo istorija, tačiau tikrai brangoka, ypač jei nori daugiau pavalgyt;
Balti drambliai: skanu, palyginti pigiau, bet kartais aptarnavimas  doh.gif , nes jei kur skubi, tai padavėjai atrodo pernelyg atsipūtę ir sąskaitą neš pusvalandį;
Post Scriptum Gedimino prospekte: jauku išgerti kavos ir matyti prieš akis gyvą prospektą, bet maistas nieko gero (arba aš nieko tokio ten dar neragavau);
Vero Cafe, ta naujoji Vilniaus gatvėje, skani kava ir atsisėdus prie lango gražūs vaizdai;
Šviežia kava Gedimino 9 knygyno viduje: kava, žinoma, skani ir labai malonus aptarnavimas, visada padės išsirinkti, pašnekins arba net duos savo telefono numerį  biggrin.gif

Mano guru tai vieta pro kurią vis praeinam ir pasakom, kitą kartą reikės pabandyti, bet taip vis neužeinam doh.gif o gal jie turi desertų?
Beveik priešais yra atsidariusi kepyklėlė kibin inn. Pirkome išsinešimui skanių pyragėlių, nepamenu kokių, bet tikrai skanių thumbup.gif
Balti drambliai thumbup.gif
Post Scriptum man nelabai ax.gif geriau renkamės priešais esančią kavinaitę gourmet

O kodėl duoda savo tel nr? rolleyes.gif

Dėl aptarnavimo dažnai pasitaiko nesklandumų ir nesvarbu kokia tai vieta, bet tai labai gadina nuotaiką, o jei skubi tai iš vis susinervini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2011 05 17, 12:25)
Mano guru tai vieta pro kurią vis praeinam ir pasakom, kitą kartą reikės pabandyti, bet taip vis neužeinam doh.gif o gal jie turi desertų?
Beveik priešais yra atsidariusi kepyklėlė kibin inn. Pirkome išsinešimui skanių pyragėlių, nepamenu kokių, bet tikrai skanių thumbup.gif

Kibin Inn niekada neteko lankytis, reiktų kada užbėgti tokių pyragėlių, skubant gerai thumbup.gif

Mano guru tikrai turi desertų, ir jų nemažai. Kiek ten valgiau desertų, viskas labai patiko. Dar jie turi skanius jogurto ir vaisių kokteilius wub.gif
Papildyta:
O kodėl duoda savo tel nr? rolleyes.gif

Čia buvo su dirbančiu vyruku taip blush2.gif biggrin.gif Vieną kartą visai nebuvo žmonių, tai pasakiau, kad labai smagu pas juos kavos atsigerti tokiu darganotu oru, po to kažkaip apie kompą užsiminiau, kad problemos. Sakė, kad gal ne jis, bet kažkoks draugas gali padėti, tai davė savo numerį mirksiukas.gif Taip pat padėjo išsirinkti, kokią kavą gerti, nes buvau neapsisprendusi. Dar kažką pašnekėjom, bet aš greit išgėriau ir išėjau, o numerį pamečiau. Na nereikėjo man realiai jo, bet vis tiek smagu buvo.
Papildyta:
Dėl aptarnavimo dažnai pasitaiko nesklandumų ir nesvarbu kokia tai vieta, bet tai labai gadina nuotaiką, o jei skubi tai iš vis susinervini doh.gif

Chi chi, man tai atvirkščiai dabar jau. Anksčiau dažniau pasitaikydavo, dabar kai išvažiavau gyventi kuriam laikui į užsienį ir visi čia išvis atsipūtę kaip Baltuose drambliuose, sąskaitos gali laukti ir dvi valandas, tai į Lietuvą grįžus man viskas labai greit atrodo. Na, išskyrus dramblius biggrin.gif
Atsakyti
Dar kavinė AGOTOS GRYČIA, labai ten viskas skanu o jau cepelinai tai pasakiški ir kainos visiems prieinamos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo espirit81: 18 gegužės 2011 - 13:51
Kibin Inn, nerealus saldumynai, uzeini ir nezinai ka pasirinkti- ir to noris, ir ano wub.gif Skanus kibinai, daug ivairiu rusiu, daznai dar silti, ka tik iskepti. Mylima vietele wub.gif

People ( priesais Neringos viesbuti, Gedimino pr.), gana skanus maistas ( isskyrus saldumynus), kainos vidutiniskos. Ypac skanus makaronai ir Cezario salotos mirksiukas.gif

California baras (Subaciaus g. 2) - vakarais rasti vietu veliau atejus be sansu, bet labai skanus kokteiliai, patinka man aplinka ten. Galima ir diena uzsukt pietaut, labai skanus ir ivairus maistas, kainos vidutines, i didesne puse, bet tikrai verta wub.gif
Atsakyti
Na gerai, kaip vietinė senamiesčio gyventoja jau visą dešimtmetį, išduosiu keletą savo vietelių ir aš. Skaniausia kava, atmosfera, aptarnavimas, muzikikė- "Šviežioj kavoj" "Vagos" knygyne (Gedimino 9). Bandelės (su varške, šokoladu) ir pyragai- "Senolių kepyklėlėje". Kibinai ir draugiškiausia aplinka vaikams- minėta "Kibin inn" Vilniaus g. Torčiukai- "Thierry kepykloje" Užupyje ("Versalis" hmm- šokolado putėsiai plius citrininis sluoksnis-gali sielą velniui parduot)- nedideli ir tirpstantys burnoj. Kitas žaliųjų citrinų tortuko gabalėlis ir šiaip gyvybinių jėgų pasipildymai - "Raw raw" Skapo g.(daržovių plovas pvz.,). Vegetarų rojus ir ramus pasisėdėjimas indišku stiliumi pvz., dienos pietų metu- "Vegafe" Augustijonų g. Jogos centre "Savitri". Salotos ir lengvi pietūs, fantastiškas aptarnavimas- "Mano guru". Ten pat ir rekomenduotina vietelė pusryčiams( pusryčių padėklas, angliški,...) Nebent "Neringa" čia pakonkuruotų su savo Benedikto kiaušiniais. Vakarieniauti visada mielai užsieniečius vedamės arba save pasilepinam "Sue's Indian Rajoj" priešais Katedrą arba "Zoe's"- nepigu, bet maisto kokybė verta kainos. Visada gausi užtepėlės su poros rūšių dupna nemokamai kol lauksi, vaikui būtinai šefas pasiūlys pagaminti ką nors pagal pageidavimą. Vietinio, sezoninio maisto gerbėjams - "Jalta" Žvėryne. Ten verta užsukti ir vėlyvų, labai vėlyvų romantiškų pusryčių. Na ir galiausiai, nostalgijai patenkinti- sekmadienio pietūs su šeima arba vakarienė dviese, su užsienio svečiu- "Neringa". Kepsnys " Jūratė" pvz., su morkytėm žirneliais troškintais grietinėlėje, patiekiamais trapios tešlos krepšelyje, bulvių skiltelėmis ir tomis slyvutėmis iš "trilitriako" wink.gif Skanaus! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agluce @ 2011 05 22, 19:00)
Na gerai, kaip vietinė senamiesčio gyventoja jau visą dešimtmetį, išduosiu keletą savo vietelių ir aš. Skaniausia kava, atmosfera, aptarnavimas, muzikikė- "Šviežioj kavoj" "Vagos" knygyne (Gedimino 9). Bandelės (su varške, šokoladu) ir pyragai- "Senolių kepyklėlėje". Kibinai ir draugiškiausia aplinka vaikams- minėta "Kibin inn" Vilniaus g. Torčiukai- "Thierry kepykloje" Užupyje ("Versalis" hmm- šokolado putėsiai plius citrininis sluoksnis-gali sielą velniui parduot)- nedideli ir tirpstantys burnoj. Kitas žaliųjų citrinų tortuko gabalėlis ir šiaip gyvybinių jėgų pasipildymai - "Raw raw" Skapo g.(daržovių plovas pvz.,). Vegetarų rojus ir ramus pasisėdėjimas indišku stiliumi pvz., dienos pietų metu- "Vegafe" Augustijonų g. Jogos centre "Savitri". Salotos ir lengvi pietūs, fantastiškas aptarnavimas- "Mano guru". Ten pat ir rekomenduotina vietelė pusryčiams( pusryčių padėklas, angliški,...) Nebent "Neringa" čia pakonkuruotų su savo Benedikto kiaušiniais. Vakarieniauti visada mielai užsieniečius vedamės arba save pasilepinam "Sue's Indian Rajoj" priešais Katedrą arba "Zoe's"- nepigu, bet maisto kokybė verta kainos. Visada gausi užtepėlės su poros rūšių dupna nemokamai kol lauksi, vaikui būtinai šefas pasiūlys pagaminti ką nors pagal pageidavimą. Vietinio, sezoninio maisto gerbėjams - "Jalta" Žvėryne. Ten verta užsukti ir vėlyvų, labai vėlyvų romantiškų pusryčių. Na ir galiausiai, nostalgijai patenkinti- sekmadienio pietūs su šeima arba vakarienė dviese, su užsienio svečiu- "Neringa". Kepsnys " Jūratė" pvz., su morkytėm žirneliais troškintais grietinėlėje, patiekiamais trapios tešlos krepšelyje, bulvių skiltelėmis ir tomis slyvutėmis iš "trilitriako" wink.gif Skanaus! smile.gif

Oho, kad privardinot vietų. Šį bei tą iškart norisi išbandyti blush2.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti