O as visai neseniai apsilankiau ex Pegasus, kuris dabar vadinasi KITCHEN, labai suzavejo aplinka (jautiesi kaip tikroje virtuveje, visur prieskonines zoleles, aliejukai ir tt), aptarnavimas auksciausio lygio, o maistas tikrai isieskotas ir graziai pateiktas. Gal kiek truksta meniu ivairoves, bet kaip naujas restoranui - tai bravo tikrai
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2007 01 19, 10:59)
gal žinot, kaip vadinasi žuvies restoranas važiuojant link Lentvario?
Zveju namai.
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 05 02, 09:33)
Belmontas visais minėtais punktais yra pats tas
man tai neskanu ten ir gan smarkiai neskanu
Ne senai palankytos vietelės.
Restoranas Balzac, maistas skanus, kai kurie patiekalai labai skanūs, kiti tiesiog skanūs, aptarnavimas - malonus, kainos aukštos, bet maistas labai kokybiškas ir porcijos ne mažos. Ypatinga proga tikrai verta rinktis Balzac'ą
Koldūninė labai mielas ir jaukus šeimos restoranėlis kainos neaukštos, skanu, galima greitai pavalgyti
Dažnai užsukam į Wok to walk, kai reikia greitai ir skaniai pavalgyti
Dar nebuvau, bet girdėjau, kad KITCHEN gera vieta ne tik pavalgyti
Restoranas Balzac, maistas skanus, kai kurie patiekalai labai skanūs, kiti tiesiog skanūs, aptarnavimas - malonus, kainos aukštos, bet maistas labai kokybiškas ir porcijos ne mažos. Ypatinga proga tikrai verta rinktis Balzac'ą
Koldūninė labai mielas ir jaukus šeimos restoranėlis kainos neaukštos, skanu, galima greitai pavalgyti
Dažnai užsukam į Wok to walk, kai reikia greitai ir skaniai pavalgyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 05 03, 13:51)
O as visai neseniai apsilankiau ex Pegasus, kuris dabar vadinasi KITCHEN, labai suzavejo aplinka (jautiesi kaip tikroje virtuveje, visur prieskonines zoleles, aliejukai ir tt), aptarnavimas auksciausio lygio, o maistas tikrai isieskotas ir graziai pateiktas. Gal kiek truksta meniu ivairoves, bet kaip naujas restoranui - tai bravo tikrai
QUOTE(Monmorensi @ 2011 05 09, 20:14)
Reikia žinoti ką valgyti Ir atrasti savo patiekalus. Mūsų šeimai ten daug skanu. Žinoma, virtuvė ne ekstra prestiž vip klasė, bet atvykę visada pavalgome, o ne tik kava sultim sotūs būnam
Mano šeimai pvz. niekas neskanu Pomodoro restoranuose, tiesiog organiškai neperneša jų meniu, ten nesilanko. Bet aš atradau kelis man topinius patiekalus, ir mano skonio receptoriams jie tinka, net labai.
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 05 11, 09:22)
Reikia žinoti ką valgyti Ir atrasti savo patiekalus. Mūsų šeimai ten daug skanu. Žinoma, virtuvė ne ekstra prestiž vip klasė, bet atvykę visada pavalgome, o ne tik kava sultim sotūs būnam
Mano šeimai pvz. niekas neskanu Pomodoro restoranuose, tiesiog organiškai neperneša jų meniu, ten nesilanko. Bet aš atradau kelis man topinius patiekalus, ir mano skonio receptoriams jie tinka, net labai.
Ką renkatės iš meniu, labai jau smalsu, nes mes gal tik vieną kartą ten valgėm, bet neatsimenu ką, ten dažniau nuvažiuojam pasivaikščioti
Beje, girdėjau, kad Terrazza Forum Palace ir Tores atnaujino meniu, bet mums dar nebuvo progos patikrinti.
Tradiciniai lietuviški patiekalai: vėdarai, bulviniai bl. su mėsa, cepelinai. Po to vaikai mėgsta naminius koldūnus ir kiaulienos šašlykus, neseniai valgėm (kas patiko) jautienos šašlykus. Man patiko veršiena, jautienos išpjova, aviena. V.ž. nemažai patiekalų. Va meniu http://www.belmontas...e/valgiarastis/ Ir kiek kartų draugus iš užsienio vežiojom, niekad nebuvo taip, kad kažko nevalgytų, būtų neskanu. Valgė viską, ką patys užsisakė, ir gyrė.
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 05 11, 12:26)
Tradiciniai lietuviški patiekalai: vėdarai, bulviniai bl. su mėsa, cepelinai. Po to vaikai mėgsta naminius koldūnus ir kiaulienos šašlykus, neseniai valgėm (kas patiko) jautienos šašlykus. Man patiko veršiena, jautienos išpjova, aviena. V.ž. nemažai patiekalų. Va meniu http://www.belmontas...e/valgiarastis/ Ir kiek kartų draugus iš užsienio vežiojom, niekad nebuvo taip, kad kažko nevalgytų, būtų neskanu. Valgė viską, ką patys užsisakė, ir gyrė.
mes ten nesenai buvom, tai kas patiko tai salotos "Atgaiva", o vėdrų spirgų padažas nepatiko, kad be svogūnų ir patys vėdarai nebuvo kažkuo l. skanūs, man tokie "Čili kaime" skanesni vėdarai būna. Aplinkoje tai vaikams patiko žaidimas stumdomas stalas futbolo, visi 4 galėjo pažaisti , aptarnavimas
Papildyta:
QUOTE(Yasmin @ 2011 05 10, 13:47)
kokie čia jums patiekalai labai skanūs, norėtūsi paragauti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 05 11, 15:41)
kokie čia jums patiekalai labai skanūs, norėtūsi paragauti
Draugai gyrė šviežias austres, aš neragavau, nes
Skani svogūnų ir dienos sriuba buvo labai skani. Midijas siūlau paragauti, iš pagrindinių patiekalų troškinta jautiena - Prancūziška klasika! Dienos žuvis, nepamenu kokia buvo, bet skani Jei nuspręsite apsilankyti geriau rezervuokite staliuką iš anksto ne visada yra vietų.
QUOTE(Monmorensi @ 2011 05 09, 20:14)
man irgi ne itin. Ypač po apsinuodijimo berods plekšne į viską žiūriu labai įtariai
o aplinka - liuks
QUOTE(Yasmin @ 2011 05 10, 14:47)
o kam dar?
100 metų nebuvau mieste vakarieniaut, ryt vestuvių metinės ketinu vyrą kažkur išsitempt su aukle vaikus palikus
Papildyta:
QUOTE(GF FERRE @ 2011 05 02, 10:17)
Pries gera menesi Lietuvos Ryto priede skaiciau apie Vilniuje naujai atsidariusi jauku, privatu keliu staliuku restoraneli italisku pavadinimu, berods kazkoks arkliukas ar kazkaip panasiai buvo isversta. Gal kas zinot ar prisimenat pavadinima?
O gal zinote adresa, kontaktus?
O gal zinote adresa, kontaktus?
PICCOLO CANOPI, itališkas restoranėlis
Bernardinų g. 10
ar tik ne šitas - pagūglinau ir radau.
gal reiks rytoj išmėgint parašysiu kaip sekėsi
QUOTE(kulipka @ 2011 05 16, 09:59)
o kam dar?
100 metų nebuvau mieste vakarieniaut, ryt vestuvių metinės ketinu vyrą kažkur išsitempt su aukle vaikus palikus
Papildyta:
Bernardinų g. 10
Papildyta:
Bernardinų g. 10
Tinka prieš einant į kokį nors klubą arba galima ir ten gerai pasilinksminti
Tikėjausi, kad niekas nepaskelbs apie šį mielą šeimos restoranėlį
Maistas ten tobulas, kainos labai žemos, bet nėra alkoholio, labai mažas ir dažnai nebūna laisvų vietų.
Sveikinu su vestuvių metinėmis
QUOTE(Yasmin @ 2011 05 16, 10:15)
Tinka prieš einant į kokį nors klubą arba galima ir ten gerai pasilinksminti
Maistas ten tobulas, kainos labai žemos, bet nėra alkoholio, labai mažas ir dažnai nebūna laisvų vietų.
ačiū
jei pavyks rezervuotis, būtinai ten nueisim, o alkoholiu dasimušim namie
o kodėl tikėjaisi, kad niekas nepaskelbs? Smagu ir naudinga išgirst apie geras vienas