Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(Yasmin @ 2010 10 22, 09:42)
Nejaugi Vilniuje jokių naujų vietelių, kur galima skaniai pavalgyti?

Buvau restorane Vapiano, Europa PC. Valgėme pertrintą sriubą, labai labai skani, bet porcija labai maža, o kaina apie 6 Lt, makaronus su jūros gėrybėmis, skanūs, porcija didelė, kaina irgi apie 27 Lt, bet yra ir pigesnių makaronų nuo 13 Lt. Aplinka labai patiko, jauku, ant stalų baziliko vazonėliai wub.gif Daug salotų, dar siūlo picas ir lyg viskas.

Beje galima gauti dovanų čekį 60 LT, o jį panaudoti restorane, daugiau info.

Man ten labai patiko tik noretusiu kad kaina butu mazesne arba porcija didesne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga741 @ 2010 10 25, 10:13)
Beje gal kas zinot kur galima nueiti vakare skaniu ir nebrangiu kokteiliu pagerti?
O tai cia kazkoks vynu gereju kampelis, visi apie vynus tik sneka smile.gif

"Mojito naktys" nebuvote? Tiesa, labai pigu nėra...
Atsakyti
Skanu baltuose drambliuose, jauki aplinka, rami muzika. Dar uz alaus namus, snekuti. Apuoke skaniausi cenakai
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 05, 16:27)
Dar uz alaus namus, snekuti.

Jeigu apie alų, tai man patinka Pilies alus "Pilies menėje" .
Atsakyti
o sakykit, kokios kainos mazdaug Rene ir Jaltoj? ax.gif
Ir gal dar rekomenduotumet kokiu vieteliu, kur koncertai ar gyva muzika buna? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ignek: 26 kovo 2011 - 13:27
QUOTE(ignek @ 2011 03 26, 13:22)
o sakykit, kokios kainos mazdaug Rene ir Jaltoj? ax.gif
Ir gal dar rekomenduotumet kokiu vieteliu, kur koncertai ar gyva muzika buna? mirksiukas.gif

Straipsnis iš VZ apie Jaltą
Straipsnis iš VZ apie Rene

Dėl gyvos muzikos nežinau ką patarti, nes tokios vietos nežinau, nebent vasarą, kai atsidaro lauko kavinės, tada keletas vietų yra Opus 3 terasa (maisto jie neturi, bet galima atsinešti iš gretimų restoranų), restoranas prie Kotrynos bažnyčios (nežinau pavadinimo) ir Chaplin Terasa.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai reikia patarimo kur galima nedideliai kompanijai sventiskai papietauti, kad butu skanus maistas, grazi aplinka (galima gamtoje), Vilniuje, ir kainos nesikandziotu? 4u.gif
Atsakyti
Belmontas visais minėtais punktais yra pats tas 4u.gif
Atsakyti
Pries gera menesi Lietuvos Ryto priede skaiciau apie Vilniuje naujai atsidariusi jauku, privatu keliu staliuku restoraneli italisku pavadinimu, berods kazkoks arkliukas ar kazkaip panasiai buvo isversta. Gal kas zinot ar prisimenat pavadinima?
O gal zinote adresa, kontaktus?
Atsakyti
Žinau tiek, kad šalia Onos bažnyčios, kur Šekspyro viešbutis, toje gatvelėje berods. Draugė buvo, labai gyrė rolleyes.gif Bet pati dar nesilankiau.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 05 02, 09:33)
Belmontas visais minėtais punktais yra pats tas 4u.gif

Masciau apie ji, bet pabijojau mases zmoniu, mat pats vidurvasaris gaunas doh.gif O gal galit patarti kuri ten viecike fainiausia? ax.gif
Atsakyti
Praalke velyvai pietavome braziliskame restorane PC Panorama virsutiniame aukste. Man patiko. Skanu ir gausu. Toks svediskas stalas su neribota ant griliaus kepta ivairiu rusiu mesa smile.gif . Padavejas nuolat nesioja ant iesmo kepta ivairiu rusiu mesa: jautiena, kiauliena, kalakutiena, vistiena. Mane nustebino ir man patiko ant grilio keptos vistu sirdeles. Tokios apskrudusios ir minkstos viduje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donnabona: 03 gegužės 2011 - 07:53