Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(vilnele @ 2010 10 23, 00:49)
gal kas zinote jaukia kavine Vilniuje, kur galima butu pasiklausyti dziazo, fortepijono, saksofono ar pan...?

Siaip visuose truputi aukstesnio lygio restoranuose ir restoraneliuose groja jusu norima muzika. Tiesiog neikite i jokius ciliakus, mambo picas, azijietiskus restoranus. smile.gif
Papildyta:
Beje gal kas zinot kur galima nueiti vakare skaniu ir nebrangiu kokteiliu pagerti?
O tai cia kazkoks vynu gereju kampelis, visi apie vynus tik sneka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga741 @ 2010 10 22, 20:58)
Man ten labai brangu pasirode. Gal ir skanu, bet ka gaunu tikrai neatitiko kainos. Nuo kada Lietuvoje makaronai kainuoja po 30 lt smile.gif
O vat buvau kaip tik salia PC Europos (kitoje gatves puseje konstitucijos pr) naujame restorane "Grill House", tai ten maistas buvo labai geras ir kainos labai draugiskos (karsti patiekalai 12 - 17 lt, butelys vyno 25lt super). Ten patiekaliukai kepti ant griliaus yra ir ant griliaus keptu hamburgeriu.  Beje labai idomus interjeras, lietuvoje nieko panasaus nemaciau.
Zodziu jei pasiilgot kazko naujo rekomenduoju nueiti.

Ačiū už mintį, buvau Grill House, kainos tikrai žemos ir porcijos didelės, skaniai papietavome, bet aplinka nelabai patiko, šalta, ir mano nuomone jau nebemadinga - raudona, juoda spalvos. Bet aptarnavo greitai ir maloniai.

QUOTE(Inga741 @ 2010 10 25, 09:13)
Beje gal kas zinot kur galima nueiti vakare skaniu ir nebrangiu kokteiliu pagerti?
O tai cia kazkoks vynu gereju kampelis, visi apie vynus tik sneka smile.gif

Skanūs ir nebrangūs kokteiliai yra Woo ir Briusly.
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2010 10 25, 11:29)
Ačiū už mintį, buvau Grill House, kainos tikrai žemos ir porcijos didelės, skaniai papietavome, bet aplinka nelabai patiko, šalta, ir mano nuomone jau nebemadinga - raudona, juoda spalvos. Bet aptarnavo greitai ir maloniai.
Skanūs ir nebrangūs kokteiliai yra Woo ir Briusly.

Nu man aplinka labai patiko, nu cia skonio reikalas smile.gif Svarbu, kad buvo skanu.

O del briusly ir woo, tai as ten nenoriu eiti, nes ten grynas studentynas. Kazkaip nesinori jaustis kaip vaiku darzely smile.gif O einant pro sali tiesiog jauciu lyg eiciau pro vaiku darzelius biggrin.gif Visokie berniukai su mergytemis ir dredukais ant galvu, ai dar su savo graziomis kuprinytemis smile.gif Kazkaip norisi tarp zmoniu pabuti...
Atsakyti
QUOTE(Inga741 @ 2010 10 25, 19:03)
Nu man aplinka labai patiko, nu cia skonio reikalas smile.gif Svarbu, kad buvo skanu.

O del briusly ir woo, tai as ten nenoriu eiti, nes ten grynas studentynas. Kazkaip nesinori jaustis kaip vaiku darzely smile.gif O einant pro sali tiesiog jauciu lyg eiciau pro vaiku darzelius biggrin.gif Visokie berniukai su mergytemis ir dredukais ant galvu, ai dar su savo graziomis kuprinytemis smile.gif Kazkaip norisi tarp zmoniu pabuti...

Tas tiesa, mes ten jei einam tik pavalgyti ar prieš prasidedant šokiams biggrin.gif
Bet kur kitur būtų galima nebrangiai pagurkšnoti įvairių kokteilių - nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yasmin: 26 spalio 2010 - 07:41
QUOTE(Yasmin @ 2010 10 26, 08:37)
Tas tiesa, mes ten jei einam tik pavalgyti ar prieš prasidedant šokiams biggrin.gif
Bet kur kitur būtų galima nebrangiai pagurkšnoti įvairių kokteilių - nežinau.

A kokiem dar sokiam? smile.gif
Kur ten ka ten sokat?
Atsakyti
QUOTE(Inga741 @ 2010 10 26, 11:53)
A kokiem dar sokiam? smile.gif
Kur ten ka ten sokat?

Jaučiu, kad nesusikalbėjom, turėjau omeny tusą/diskoteką, nežinau kaip dar vadina, bet nuo 22 ar 23 val. pradeda groti DJ ir tada prasideda šokiai ax.gif
Atsakyti
Girdejau, kad yra kazkokia vietele boksto gatvej, kur dvigubas mojito arba cuba libre 15lt. Bet tiksliai nezinau, kas ten, pati savaitagliu eisiu ieskot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Geera @ 2010 10 28, 08:15)
Girdejau, kad yra kazkokia vietele boksto gatvej, kur dvigubas mojito arba cuba libre 15lt. Bet tiksliai nezinau, kas ten, pati savaitagliu eisiu ieskot  ax.gif

Galbūt Kaktusas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geera @ 2010 10 28, 09:15)
Girdejau, kad yra kazkokia vietele boksto gatvej, kur dvigubas mojito arba cuba libre 15lt. Bet tiksliai nezinau, kas ten, pati savaitagliu eisiu ieskot  ax.gif

Ar buvot?
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2010 10 28, 15:48)
Galbūt Kaktusas  4u.gif

Visai smagi vieta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2010 11 02, 18:28)
Visai smagi vieta  thumbup.gif

Papasakokite kas ten gero? Kas patiko?

Gal ir man tadu reiktu nueiti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga741 @ 2010 11 03, 14:19)