Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

Buvau libanietiškame restorane "Beirut" (Trakų g. 4)
Neįprasta, keistoka (mums europiečiams) aplinka ax.gif Restoranas įrengtas pagal jų tradicijas. Maistas labai skanus, porcijos nemažos.
Plačiau apie restoraną galite paskaityti čia: libanietiška virtuvė
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 15, 11:19)
Mergaites, kokie atsiliepimai apie Gan Bei city (panorama)? siandien planuoju eiti  ax.gif

Ar buvote Gan Bei City?
Mes ten buvom praeitą sekmadienį, aptarnavimas superinis, tikrai labai malonu thumbup.gif bet maistas... sushi skanūs, bet patiekalai nelabai patinka, užsisakėm antiena, pati mėsytė skani, o daržovės ne į temą (lietuviškos)... prašėm ryžių su daržovėm ir kiaušiniu, atnešė basmati ryžius su žirneliais, o žirnelių gausiai pridėta ir jokių kitų daržovių doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mieliosios, ar kuri nors is jusu esate lankesi graiku restorane? Kiek zinau, Vilniuje ju yra pora ar keli? Gal turite kokiu atsiliepimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerynea @ 2010 02 09, 15:35)
Sveikos, mieliosios, ar kuri nors is jusu esate lankesi graiku restorane? Kiek zinau, Vilniuje ju yra pora ar keli? Gal turite kokiu atsiliepimu? 4u.gif

Buvo kalbėta, pabandykite susirasti per paiešką.
Senai ten nebuvau (kalbu apie Pilies g. graikų restoraną), o gal kas nors turi šviežių įspūdžių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2010 02 09, 10:50)

Ar buvote Gan Bei City?
Mes ten buvom praeitą sekmadienį, aptarnavimas superinis, tikrai labai malonu thumbup.gif bet maistas... sushi skanūs, bet patiekalai nelabai patinka, užsisakėm antiena, pati mėsytė skani, o daržovės ne į temą (lietuviškos)... prašėm ryžių su daržovėm ir kiaušiniu, atnešė basmati ryžius su žirneliais, o žirnelių gausiai pridėta ir jokių kitų daržovių doh.gif

Man ten nelabai patiko nors aplina ir aptarnavimas geras, bet maistas nelabai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Yasmin @ 2009 10 23, 13:10)
Teko porą vakarų užsibūti "Domus galerijos", išalkom, o čia pat yra "Pomodoro", nepatikėsite, bet nebuvo vietos kur atsisėsti blink.gif Buvau įsitikinusi, kad ten žmonės valgo tik dienos pietus, o mes užsukome penktadienio vakarą.
Aplinka jauki (Itališko restoranėlio), kainos vidutinės, porcijos yra mažesnės ir didesnės, visi patiekalai itališki, visai skaniai pavakarieniavom biggrin.gif
Nemėgstu "Pomodoro" Vilniaus gatvėje, bet šis (Lukšio g.) labai maloniai nustebino wub.gif

O man atvirksciai labai nepatinka Pomodoro Domus Galerijoje, ne tiek pats restoranas, bet tas aptarnavimas ir kai buvau, o buvau ne viena karta ,tai palyginus patiekalus kaip daro Vilniaus g. restorarane ir cia, Vilniaus gatvej man skaniau. Cia butu tokia mano nuomone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Holly_ @ 2009 08 25, 14:22)
Man labai patinka Gusto blynine  thumbup.gif  su mazaja sesute daznai ten lekiam pavalgyti  smile.gif

Man taip pat visai nieko tenais ,skanus blynai, sriubos taip pat patiko smile.gif
Atsakyti
Toje pačioje vietoje vieni patiekalai gali patikti, kiti ne, tad reikia žinoti savo skonį ir pataikyti atsirinkti. Net pačioje prabangiausioje ir skaniausiai gaminamoje vietoje gali užsisakyti nesąmonę, po to kritikuoti, kaip buvo be ryšio ir neskanu.
Atsakyti
QUOTE(kerynea @ 2010 02 09, 15:35)

sveika,
buvau dvejuose- pavadinimu nepamenu, vienas pilies gatvej- visai nieko, maistas skanus. aplinka irgi- nors ir zmoniu beveik ner:)
kitas restoranas- prie spartos, apacioj rusy. irgi patiko,(turejome kaledini vakareli), labai saunios padavejos, aptarnavimas geras

Papildyta:
QUOTE(Yasmin @ 2010 02 09, 09:50)
Buvau libanietiškame restorane "Beirut" (Trakų g. 4)
Neįprasta, keistoka (mums europiečiams) aplinka ax.gif Restoranas įrengtas pagal jų tradicijas. Maistas labai skanus, porcijos nemažos.
Plačiau apie restoraną galite paskaityti čia: libanietiška virtuvė
Papildyta:

Ar buvote Gan Bei City?

buvau karta- man lb patiko, valgiau ir sushi ir patiekalus is mesos, darzoviu. man skanu. tik kaina biski kandziojasi. buvom su 50% kuponais. tad sauniai pabaliavojom! drinks_cheers.gif

db lankausi Tokyo restorane. dienos pietus galima nusipirkt iki 20 lt, anksciau buvo sushi komplektai. man patinka, skanu ir nebrangu
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 13, 08:26)
Na ar buvai? kaip ispudziai?  ax.gif

buvau keleta kartu, man visai saunu- aplinka idomi, tik kiek ankstoka- sedejome ne apacioje, o virsuj, kur atskiri staliukai. tad lb salia viens prie kito stovi, truksta erdves. bet jauku. Kainos gerimu tikrai zemesnes nei kitur. ypac patinka ten Lambrusco thumbup.gif

bet pati paciausia vynine man lieka Franki. jaukumas neapsakytas! vynuoges skaniausios! wub.gif

Papildyta:
Ruosiuosi apsilankyt Panoramos Grill Brazil. kiek teko but brazilu restorane- tai lb patiko, tikiuosi ir cia nenuvyls:)
Papildyta:
QUOTE(Yasmin @ 2008 02 27, 11:21)
Siulau (jau rasiau kazkada) "Ukrainos vakarai", Algirdo g. 5-2, jie yra priesais restorana "Mexika". Porcijos didedles ir labai skanu, ragavomes sriubas ir du patiekalus ir viskas buvo niam niam thumbup.gif
Truputuka jaukesnis restoranas "Transilavija", Totorių g. 22, tai rumunų virtuvė ir net galiu garantuoti patiekalu autentiskuma.
Nu kokia paslaptina ta Coffee Inn, ir kaip as jos nesu uzmaciusi g.gif
Aciu Kiuberi uz smulkia informacija, savaitgali rekes uzsukti po kaziuko muges. aresiukus atsispasudinau ir i pinigine isidejau bigsmile.gif

Transilvanijoj kiek teko lankytis, ypac paskutiniu metu nekokia publika renkasi. na ateina visokiu idomiu zmoniu ir prisigeria:) Somsono alus skanus ten:)
anksciau pries keleta metu buvo tikrai gan jauku, db eiline skyle.
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2010 02 09, 10:50)
Ar buvote Gan Bei City?

taip ir nenuėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2010 02 15, 16:07)
O man atvirksciai labai nepatinka Pomodoro Domus Galerijoje, ne tiek pats restoranas, bet tas aptarnavimas ir kai buvau, o buvau ne viena karta ,tai palyginus patiekalus kaip daro Vilniaus g. restorarane ir cia, Vilniaus gatvej man skaniau. Cia butu tokia mano nuomone smile.gif

Pritariu:)
Atsakyti
Nejaugi Vilniuje jokių naujų vietelių, kur galima skaniai pavalgyti?

Buvau restorane Vapiano, Europa PC. Valgėme pertrintą sriubą, labai labai skani, bet porcija labai maža, o kaina apie 6 Lt, makaronus su jūros gėrybėmis, skanūs, porcija didelė, kaina irgi apie 27 Lt, bet yra ir pigesnių makaronų nuo 13 Lt. Aplinka labai patiko, jauku, ant stalų baziliko vazonėliai wub.gif Daug salotų, dar siūlo picas ir lyg viskas.

Beje galima gauti dovanų čekį 60 LT, o jį panaudoti restorane, daugiau info.
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2010 10 22, 10:42)
Nejaugi Vilniuje jokių naujų vietelių, kur galima skaniai pavalgyti?

Buvau restorane Vapiano, Europa PC. Valgėme pertrintą sriubą, labai labai skani, bet porcija labai maža, o kaina apie 6 Lt, makaronus su jūros gėrybėmis, skanūs, porcija didelė, kaina irgi apie 27 Lt, bet yra ir pigesnių makaronų nuo 13 Lt. Aplinka labai patiko, jauku, ant stalų baziliko vazonėliai wub.gif Daug salotų, dar siūlo picas ir lyg viskas.

Beje galima gauti dovanų čekį 60 LT, o jį panaudoti restorane, daugiau info.

Man ten labai brangu pasirode. Gal ir skanu, bet ka gaunu tikrai neatitiko kainos. Nuo kada Lietuvoje makaronai kainuoja po 30 lt smile.gif
O vat buvau kaip tik salia PC Europos (kitoje gatves puseje konstitucijos pr) naujame restorane "Grill House", tai ten maistas buvo labai geras ir kainos labai draugiskos (karsti patiekalai 12 - 17 lt, butelys vyno 25lt super). Ten patiekaliukai kepti ant griliaus yra ir ant griliaus keptu hamburgeriu. Beje labai idomus interjeras, lietuvoje nieko panasaus nemaciau.
Zodziu jei pasiilgot kazko naujo rekomenduoju nueiti.
Atsakyti
gal kas zinote jaukia kavine Vilniuje, kur galima butu pasiklausyti dziazo, fortepijono, saksofono ar pan...?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 10 23, 00:49)
gal kas zinote jaukia kavine Vilniuje, kur galima butu pasiklausyti dziazo, fortepijono, saksofono ar pan...?

Ana diena pietavau sushi restorane verslo trikampyje ir bent jau per pietus galima buvo megautis fortepijono muzika. Tik nezinau ar vakare taip pat skambinama.
Atsakyti