QUOTE(kerynea @ 2010 02 09, 15:35)
Sveikos, mieliosios, ar kuri nors is jusu esate lankesi graiku restorane? Kiek zinau, Vilniuje ju yra pora ar keli? Gal turite kokiu atsiliepimu?
sveika,
buvau dvejuose- pavadinimu nepamenu, vienas pilies gatvej- visai nieko, maistas skanus. aplinka irgi- nors ir zmoniu beveik ner:)
kitas restoranas- prie spartos, apacioj rusy. irgi patiko,(turejome kaledini vakareli), labai saunios padavejos, aptarnavimas geras
Papildyta:
QUOTE(Yasmin @ 2010 02 09, 09:50)
Buvau libanietiškame restorane
"Beirut" (Trakų g. 4)
Neįprasta, keistoka (mums europiečiams) aplinka
Restoranas įrengtas pagal jų tradicijas. Maistas labai skanus, porcijos nemažos.
Plačiau apie restoraną galite paskaityti čia:
libanietiška virtuvė
Papildyta:
Ar buvote
Gan Bei City?
Mes ten buvom praeitą sekmadienį, aptarnavimas superinis, tikrai labai malonu
bet maistas... sushi skanūs, bet patiekalai nelabai patinka, užsisakėm antiena, pati mėsytė skani, o daržovės ne į temą (lietuviškos)... prašėm ryžių su daržovėm ir kiaušiniu, atnešė basmati ryžius su žirneliais, o žirnelių gausiai pridėta ir jokių kitų daržovių
buvau karta- man lb patiko, valgiau ir sushi ir patiekalus is mesos, darzoviu. man skanu. tik kaina biski kandziojasi. buvom su 50% kuponais. tad sauniai pabaliavojom!
db lankausi Tokyo restorane. dienos pietus galima nusipirkt iki 20 lt, anksciau buvo sushi komplektai. man patinka, skanu ir nebrangu
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 13, 08:26)
Na ar buvai? kaip ispudziai?
buvau keleta kartu, man visai saunu- aplinka idomi, tik kiek ankstoka- sedejome ne apacioje, o virsuj, kur atskiri staliukai. tad lb salia viens prie kito stovi, truksta erdves. bet jauku. Kainos gerimu tikrai zemesnes nei kitur. ypac patinka ten Lambrusco
bet pati paciausia vynine man lieka Franki. jaukumas neapsakytas! vynuoges skaniausios!
Papildyta:
Ruosiuosi apsilankyt Panoramos Grill Brazil. kiek teko but brazilu restorane- tai lb patiko, tikiuosi ir cia nenuvyls:)
Papildyta:
QUOTE(Yasmin @ 2008 02 27, 11:21)
Siulau (jau rasiau kazkada)
"Ukrainos vakarai", Algirdo g. 5-2, jie yra priesais restorana "Mexika". Porcijos didedles ir labai skanu, ragavomes sriubas ir du patiekalus ir viskas buvo niam niam
Truputuka jaukesnis restoranas "
Transilavija", Totorių g. 22, tai rumunų virtuvė ir net galiu garantuoti patiekalu autentiskuma.
Nu kokia paslaptina ta
Coffee Inn, ir kaip as jos nesu uzmaciusi
Aciu
Kiuberi uz smulkia informacija, savaitgali rekes uzsukti po kaziuko muges. aresiukus atsispasudinau ir i pinigine isidejau
Transilvanijoj kiek teko lankytis, ypac paskutiniu metu nekokia publika renkasi. na ateina visokiu idomiu zmoniu ir prisigeria:) Somsono alus skanus ten:)
anksciau pries keleta metu buvo tikrai gan jauku, db eiline skyle.