QUOTE(Yasmin @ 2009 10 26, 10:15)
Nuvažiavome į "Vinchenso" vyninę pavalgyti, o pasirodo jie kiekvieną dieną turi po vieną patiekalą, o tą kartą turėjau kiaulieną su grybais, o aš grybų nevalgau tai taip ir neprisėdome, bet pastebėjom, kad labai daug vynų ir tikrai žemomis kainomis
Matyt čia dėl naujų darbuotojų Mums yra "tokių mandrų" padavėjų pasitaikę... Mane labai nervina, kai neįmano su tokiomis susikalbėti... o jei dar ir maistas neskanus tai iš vis sugadina nuotaiką.
Matyt čia dėl naujų darbuotojų Mums yra "tokių mandrų" padavėjų pasitaikę... Mane labai nervina, kai neįmano su tokiomis susikalbėti... o jei dar ir maistas neskanus tai iš vis sugadina nuotaiką.
Cia ta nauja vynine prie balto tilto kazkur? kaip kainos vynu?
---------------
Tai va, bandem issiaiskinti kas ten per kinietiski traskuciai, ar kazkaip panasiai, tai sako: "nuu.. eee.. jie tokie balti... jie kazkaip is mazu dideli pasidaro" tai kas cia per atsakymas
Isvis pagalvojau, kad pirma karta man kavineje neskanu buvo, kad net nevalgiau, kazkaip nesu tokia is ranki ir visur daugiau ar maziau valgyti imanoma ir arbata pirma karta gavau apskaldytame puodelyje