Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(Yasmin @ 2009 10 26, 10:15)
Nuvažiavome į "Vinchenso" vyninę pavalgyti, o pasirodo jie kiekvieną dieną turi po vieną patiekalą, o tą kartą turėjau kiaulieną su grybais, o aš grybų nevalgau tai taip ir neprisėdome, bet pastebėjom, kad labai daug vynų ir tikrai žemomis kainomis thumbup.gif
Matyt čia dėl naujų darbuotojų doh.gif Mums yra "tokių mandrų" padavėjų pasitaikę... Mane labai nervina, kai neįmano su tokiomis susikalbėti... o jei dar ir maistas neskanus tai iš vis sugadina nuotaiką.

Cia ta nauja vynine prie balto tilto kazkur? kaip kainos vynu?
---------------
Tai va, bandem issiaiskinti kas ten per kinietiski traskuciai, ar kazkaip panasiai, tai sako: "nuu.. eee.. jie tokie balti... jie kazkaip is mazu dideli pasidaro" lotuliukas.gif tai kas cia per atsakymas doh.gif
Isvis pagalvojau, kad pirma karta man kavineje neskanu buvo, kad net nevalgiau, kazkaip nesu tokia is ranki ir visur daugiau ar maziau valgyti imanoma biggrin.gif ir arbata pirma karta gavau apskaldytame puodelyje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 spalio 2009 - 10:42
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 26, 10:41)
---------------
Tai va, bandem issiaiskinti kas ten per kinietiski traskuciai, ar kazkaip panasiai, tai sako: "nuu.. eee.. jie tokie balti... jie kazkaip is mazu dideli pasidaro"  lotuliukas.gif  tai kas cia per atsakymas  doh.gif
Isvis pagalvojau, kad pirma karta man kavineje neskanu buvo, kad net nevalgiau, kazkaip nesu tokia is ranki ir visur daugiau ar maziau valgyti imanoma  biggrin.gif  ir arbata pirma karta gavau apskaldytame puodelyje  lotuliukas.gif

Čia ta nauja, bet nauja tai tik baras, stalai ir kėdės unsure.gif
Nepavyko mums ten pasėdėti tai negaliu daug ko pasakyti ax.gif Tik matėm, kad vyno dėžių pridėta ir parduoda išsinešimui, o kainos buvo apie 17, 18 litų už butelį, tai kaip supratom galima nusipirkti buteliuką ir vietoje išgerti, o gal ne taip supratom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2009 10 26, 13:57)
Čia ta nauja, bet nauja tai tik baras, stalai ir kėdės unsure.gif
Nepavyko mums ten pasėdėti tai negaliu daug ko pasakyti ax.gif Tik matėm, kad vyno dėžių pridėta ir parduoda išsinešimui, o kainos buvo apie 17, 18 litų už butelį, tai kaip supratom galima nusipirkti buteliuką ir vietoje išgerti, o gal ne taip supratom g.gif

Na, taip, jų tokia idėja, kad parduoda vynus importuotojų kainomis, o atidarymo mokestis (kitaip antkainis) - 5Lt.
http://www.cityout.l...zdu_i_Neri_foto
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 26, 12:41)

Taip, visai šalia "Mambo" picerijos. Butelio kaina prasideda nuo 12Lt biggrin.gif Labai įvairūs vynai ir kainos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 spalio 2009 - 12:46
QUOTE(Victorious @ 2009 10 26, 13:16)
Taip, visai šalia "Mambo" picerijos. Butelio kaina prasideda nuo 12Lt biggrin.gif Labai įvairūs vynai ir kainos ax.gif

uzsimaniau ir as ten bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 26, 15:34)
uzsimaniau ir as ten  bigsmile.gif

Tai lauksim atsiliepimų iš vyno sandėlio bigsmile.gif
Na, aš jau ir pradžių pamiršau paminėt blush2.gif , kad jie kiekvieną dieną turi tik vieną karštą patiekalą, bet vis kitokį, užkandėlių pasirinkimas nėra tooks platus kaip kitose vyninėse, dauguma tiesiog tradicinės įprastos paskanauti prie vyno ax.gif Paprastesnis vyninės variantas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 spalio 2009 - 17:58
QUOTE(Victorious @ 2009 10 26, 18:32)
Tai lauksim atsiliepimų iš vyno sandėlio bigsmile.gif
Na, aš jau ir pradžių pamiršau paminėt  blush2.gif , kad jie  kiekvieną dieną turi tik vieną karštą patiekalą, bet vis kitokį, užkandėlių pasirinkimas nėra tooks platus kaip kitose vyninėse, dauguma tiesiog tradicinės įprastos paskanauti prie vyno ax.gif Paprastesnis vyninės variantas biggrin.gif

Tai dar neaisku kada laiko atrasiu nuvaziuoti, stengsiuos si savaitgali gal rolleyes.gif
Del karstu patiekalu tai man nera skirtumo, kazkaip i vynine norisi vaziuoti vyno skanauti, o ne valgyti biggrin.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 spalio 2009 - 19:04
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 26, 19:04)
Tai dar neaisku kada laiko atrasiu nuvaziuoti, stengsiuos si savaitgali gal  rolleyes.gif
Del karstu patiekalu tai man nera skirtumo, kazkaip i vynine norisi vaziuoti vyno skanauti, o ne valgyti biggrin.gif  blush-anim-cl.gif

Mes prie savaitgalio vakarienes visada ragaujam vyną biggrin.gif
Bet "vinchenso" mintis pardavinėti nebrangų vyną ir patiekti užkandėlių, man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi ryt vakare į "vinchenso" planuoju užsukt, nesu buvus dar ten, tai žiurėsim kokį įspūdį paliks rolleyes.gif

Bet jau vyninių populiarumas Vilniuje, tai tikrai didelis, net negalvojau, kad vidury savaitės vakare užsukus į Invino tiek žmonių sausakimša. Po valandos pasisėdėjimo džiaugiausi, kad reik išeit, nes triukšmas, šurmulys didžiulis doh.gif , vietos padavėjam vos užtenka praeit, gerai, kad bent vynas ir alyvuogės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NePastebima @ 2009 10 27, 22:28)
Aš irgi ryt vakare į "vinchenso" planuoju užsukt, nesu buvus dar ten, tai žiurėsim kokį įspūdį paliks  rolleyes.gif

Na ar buvai? kaip ispudziai? ax.gif
Atsakyti
Mergaites, kokie atsiliepimai apie Gan Bei city (panorama)? siandien planuoju eiti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 lapkričio 2009 - 11:19
QUOTE(Mildusia :> @ 2009 08 24, 17:11)
Kalbant apie blynukus, iskyla skanus prisiminimai apie Gusto blynine..biggrin.gif Mmm... Gal kas lankesi ir turi nuomone? tongue.gif

Nepatiko.i meniu neirasyta,bet i blyneli su krevetem dedama daaaaug svogunu.as jiems alergiska biggrin.gif .kai pasiteiravau kodel svogunai neirasyti i meniu(ten buvo nurodyti "visi" idarai),padaveja pasiziurejo kaip i pusprote ir nusijuoke.nebeinu ten ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 11 16, 06:23)
Nepatiko.i meniu neirasyta,bet i blyneli su krevetem dedama daaaaug svogunu.as jiems alergiska biggrin.gif .kai pasiteiravau kodel svogunai neirasyti i meniu(ten buvo nurodyti "visi" idarai),padaveja pasiziurejo kaip i pusprote ir nusijuoke.nebeinu ten ir tiek biggrin.gif

lotuliukas.gif nepasiseke.. as isvis ten tik karta buvau ir kava geriau, tai ar labai tada kavos norejau, ar ji is tikrao labai skani buvo lotuliukas.gif
Atsakyti