kaip arbatų mylėtoja, mėgstu ir "Skonį ir kvapą". man ten dar labai gražu ten tos senosios sienytės, kur vietomis matosi, kiek suprantu, specialiai taip palikta. pramuštas ledas, matos sidabras
vegetariškuose "Baltuose drambliuose" smagu kai neskubi, atsipalaidavus atmosfera. gal kartais aptarnauti neatlekia devynmyliais žingsniais, bet nelenda taip įkyriai kaip kitur į akis su savo "gal dar ko nors?" kas 5 minutės.
niu ir dar "Mano kavinėj" kartais smagu pasėdėt tam kampuky prie akvariumo ir į žuveliokus pažiūrėt.
Man skaniausia kava yra Akropolyje, Čili Kavoje (atrodo prie Terra Nova parduotuvės). O mėgstamiausia tenai - Šalta kapučino, ji yra labai tiršta, kaip kremas koks, kaip desertas ir kava viename puodelyje.
QUOTE(olé @ 2006 01 15, 20:48)
kaip arbatų mylėtoja, mėgstu ir "Skonį ir kvapą". man ten dar labai gražu ten tos senosios sienytės, kur vietomis matosi, kiek suprantu, specialiai taip palikta. pramuštas ledas, matos sidabras
vegetariškuose "Baltuose drambliuose" smagu kai neskubi, atsipalaidavus atmosfera. gal kartais aptarnauti neatlekia devynmyliais žingsniais, bet nelenda taip įkyriai kaip kitur į akis su savo "gal dar ko nors?" kas 5 minutės.
niu ir dar "Mano kavinėj" kartais smagu pasėdėt tam kampuky prie akvariumo ir į žuveliokus pažiūrėt.
Skonis ir kvapas man irgi o ypac blyneliai su mozarelos suriu ir parmos kumpiuku,nerealus Mano kavine,anksciau kazkaip fainiau ten budavo,dabar truputi apleista jau ten,reiketu remonto,bet seip ten prie zuvyciu jauku ir patinka,kad truputi atskirta nuo bendros sales
QUOTE(Lapas @ 2006 01 14, 19:18)
O ar tiesa, kad "Submarinui" buvo atimta alkoholio tabako licenzija pries gera menesi? Kaip dabar?
Kaip tik šiandien buvau. Dėl tabako nežinau, o alkoholį tai žmonės gėrė.
Čia aš kažkur klausiau apie Stars Islandijos gatvėj, tai pati ir atsakysiu Maža ji, o kai buvau, daug žmonių buvo. Panašu, kad ten renkasi savos chebros, na, tokia klubo tipo. Jaukumo tai nelabai jauku, tik vieno stalo už pertvaros vieta man patiko (mėgstu nuošalumą). Nevalgiau, tai apie maistą nieko negaliu pasakyt.
QUOTE(Eos @ 2006 01 16, 08:51)
[i][b][color=gray]Jei klausi apie Double Coffee, tai viena yra Akropolyje netoli Ermitazo, kita - Europoje pirmame aukshte, ir dar viena zinau prieshais Europos aikshte kitoj gatves pusej
Dar Pilies g. ir Gedimino pr.
Man patinka:
1.Double Coffee-pati skaniausia kava Latte Vilniuje ,spinatu sriuba
2.Steak House-viskas
3.La Provence-vidurziemio virtuve
4.Da Antonio(Vilniaus g.)-pica ir salotos
5.Graikiskas restoranas(?),kavine(?),Pilies g.-maistas ,aplinka
QUOTE(alex @ 2006 01 18, 15:43)
Priminei man sia kavine. Isties yra keleta labai geru patiekalu, bet reikia zinoti ka imti. Viena karta uzsisakem antra patiekala is brangesniu - kazka su juros gerybem - laukem gera valanda (kaip normaliam restorane :-) ) ir patiekalas labai nuvyle... suvyres visas, pertroskintas, nesubtilus visai, ryziai perbrinke prie jo - kaip prastoj virtuvej su pretencijom...
Bet ten yra labai skaniu uzkandziu. Mano megstamiausias varskinis uztepas, nezinau kaip jis vadinasi, kazkoks ....taki, prie kurio duodama fantastiska duona. Man rodos jei patys ja kepa.
Taip pat rekomenduoju ju pilstomu vynu - geras kainos ir kokybes santykis - puikus stalo vynai.
QUOTE(Egoist @ 2006 01 19, 11:07)
Mano megstamiausias varskinis uztepas, nezinau kaip jis vadinasi, kazkoks ....taki, prie kurio duodama fantastiska duona. Man rodos jei patys ja kepa.
Tzaziki ir graikiska duona
[/quote]
Man irgi primine,kaip mes ten ledus valgeme,vietoje cukraus pudros uzbarste sodos na bet nieko-pasitaiko
[/quote]
Man irgi primine,kaip mes ten ledus valgeme,vietoje cukraus pudros uzbarste sodos na bet nieko-pasitaiko
As tai ten viena kart uzsisakiau vanilini ledu kokteili, tai atnese vanilini degtines kokteili Tai ir isejau is kabako 3 nakties
QUOTE(olé @ 2006 01 15, 19:48)
ir arbatos rūšių ten daug, tokiu oru ypač aktualu. pvz. arbata nuo šalčių ir stresų
o skaniausia man - pomidorų sriuba. dar niekur kitur tokios skanios nesu radusi
Mes lankomės "Čili kaime," gal todėl kad visi lietuviai iš kaimo.Patinka aplinka, yra vaikams kampelis.
Dar "Skonis ir kvapas"," Double coffee".
Dar "Skonis ir kvapas"," Double coffee".