Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

kaip arbatų mylėtoja, mėgstu ir "Skonį ir kvapą". man ten dar labai gražu ten tos senosios sienytės, kur vietomis matosi, kiek suprantu, specialiai taip palikta. pramuštas ledas, matos sidabras smile.gif
vegetariškuose "Baltuose drambliuose" smagu kai neskubi, atsipalaidavus atmosfera. gal kartais aptarnauti neatlekia devynmyliais žingsniais, bet nelenda taip įkyriai kaip kitur į akis su savo "gal dar ko nors?" kas 5 minutės.
niu ir dar "Mano kavinėj" kartais smagu pasėdėt tam kampuky prie akvariumo ir į žuveliokus pažiūrėt.
Atsakyti
Man skaniausia kava yra Akropolyje, Čili Kavoje (atrodo prie Terra Nova parduotuvės). O mėgstamiausia tenai - Šalta kapučino, ji yra labai tiršta, kaip kremas koks, kaip desertas ir kava viename puodelyje. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olé @ 2006 01 15, 20:48)
kaip arbatų mylėtoja, mėgstu ir "Skonį ir kvapą". man ten dar labai gražu ten tos senosios sienytės, kur vietomis matosi, kiek suprantu, specialiai taip palikta. pramuštas ledas, matos sidabras smile.gif
vegetariškuose "Baltuose drambliuose" smagu kai neskubi, atsipalaidavus atmosfera. gal kartais aptarnauti neatlekia devynmyliais žingsniais, bet nelenda taip įkyriai kaip kitur į akis su savo "gal dar ko nors?" kas 5 minutės.
niu ir dar "Mano kavinėj" kartais smagu pasėdėt tam kampuky prie akvariumo ir į žuveliokus pažiūrėt.

Skonis ir kvapas man irgi thumbup.gif o ypac blyneliai su mozarelos suriu ir parmos kumpiuku,nerealus essen.gif clap_1.gif Mano kavine,anksciau kazkaip fainiau ten budavo,dabar truputi apleista jau ten,reiketu remonto,bet seip ten prie zuvyciu jauku ir patinka,kad truputi atskirta nuo bendros sales thumbup.gif
Atsakyti
Anksčiau mano mėgstamiausia kavinė buvo "savas kampas" Vokiečių gatvėje, bet po to kai ją praplėtė, ji man tokia nejauki paliko ir maistas nebe toks skanus. schmoll.gif O šiaip skaniausia, jaukiausia ir malonaiusia - visame "Čili" tinkle. Prisidedu ir prie tų, kurioms patinka "Pekino antyje". thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapas @ 2006 01 14, 19:18)
O ar tiesa, kad "Submarinui" buvo atimta alkoholio tabako licenzija pries gera menesi? g.gif Kaip dabar? unsure.gif

Kaip tik šiandien buvau. Dėl tabako nežinau, o alkoholį tai žmonės gėrė.

Čia aš kažkur klausiau apie „Stars“ Islandijos gatvėj, tai pati ir atsakysiu biggrin.gif Maža ji, o kai buvau, daug žmonių buvo. Panašu, kad ten renkasi savos chebros, na, tokia klubo tipo. Jaukumo tai nelabai jauku, tik vieno stalo už pertvaros vieta man patiko (mėgstu nuošalumą). Nevalgiau, tai apie maistą nieko negaliu pasakyt.
Atsakyti

QUOTE(Eos @ 2006 01 16, 08:51)
[i][b][color=gray]Jei klausi apie Double Coffee, tai viena yra Akropolyje netoli Ermitazo, kita - Europoje pirmame aukshte, ir dar viena zinau prieshais Europos aikshte kitoj gatves pusej smile.gif

Dar Pilies g. ir Gedimino pr. smile.gif

Man patinka:
1.Double Coffee-pati skaniausia kava Latte Vilniuje thumbup.gif ,spinatu sriuba rolleyes.gif
2.Steak House-viskas thumbup.gif
3.La Provence-vidurziemio virtuve wub.gif
4.Da Antonio(Vilniaus g.)-pica rolleyes.gif ir salotos rolleyes.gif
5.Graikiskas restoranas(?),kavine(?),Pilies g.-maistas thumbup.gif ,aplinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alex @ 2006 01 18, 15:43)
5.Graikiskas restoranas(?),kavine(?),Pilies g.-maistas thumbup.gif ,aplinka schmoll.gif

Priminei man sia kavine. Isties yra keleta labai geru patiekalu, bet reikia zinoti ka imti. Viena karta uzsisakem antra patiekala is brangesniu - kazka su juros gerybem - laukem gera valanda (kaip normaliam restorane :-) ) ir patiekalas labai nuvyle... suvyres visas, pertroskintas, nesubtilus visai, ryziai perbrinke prie jo - kaip prastoj virtuvej su pretencijom...
Bet ten yra labai skaniu uzkandziu. Mano megstamiausias varskinis uztepas, nezinau kaip jis vadinasi, kazkoks ....taki, prie kurio duodama fantastiska duona. Man rodos jei patys ja kepa.
Taip pat rekomenduoju ju pilstomu vynu - geras kainos ir kokybes santykis - puikus stalo vynai.
Atsakyti
QUOTE(Egoist @ 2006 01 19, 11:07)

Mano megstamiausias varskinis uztepas, nezinau kaip jis vadinasi, kazkoks ....taki, prie kurio duodama fantastiska duona. Man rodos jei patys ja kepa.

Tzaziki ir graikiska duona ax.gif
Atsakyti
[/quote]

Man irgi primine,kaip mes ten ledus valgeme,vietoje cukraus pudros uzbarste sodos doh.gif blush2.gif na bet nieko-pasitaiko 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexxi: 19 sausio 2006 - 15:21

Man irgi primine,kaip mes ten ledus valgeme,vietoje cukraus pudros uzbarste sodos doh.gif  blush2.gif na bet nieko-pasitaiko 4u.gif  biggrin.gif

As tai ten viena kart uzsisakiau vanilini ledu kokteili, tai atnese vanilini degtines kokteili blink.gif Tai ir isejau is kabako 3 nakties doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 19 sausio 2006 - 15:58
QUOTE(olé @ 2006 01 15, 19:48)

ir arbatos rūšių ten daug, tokiu oru ypač aktualu. pvz. arbata nuo šalčių ir stresų blush2.gif
o skaniausia man - pomidorų sriuba. dar niekur kitur tokios skanios nesu radusi tongue.gif
Atsakyti
Mes lankomės "Čili kaime," gal todėl kad visi lietuviai iš kaimo.Patinka aplinka, yra vaikams kampelis.
Dar "Skonis ir kvapas"," Double coffee".
Atsakyti