Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(Holly- @ 2009 08 25, 14:22)
Man labai patinka Gusto blynine  thumbup.gif  su mazaja sesute daznai ten lekiam pavalgyti  smile.gif

Man tai ten dar labai patiko, jog nepagaili uzpilo. biggrin.gif buna, net su sauksteliu po to graibai.. xD Gusto blynine yra netoli mano namu, viena stotele su toleibusu arba 10-15 min pesti.. xD
Atsakyti
Vertas dėmesio "TOKYO" restoranas "GCW" dėl neblogo maisto ( man kaip visada japonų sriubos bais skanios wub.gif , sushiai taip pat, morkų sultys irgi wub.gif ) pakankamai jaukios, nedidelės erdvės, malonaus aptarnavimo.
"Wall St", įsikūręs "Verslo uoste", patiko interjeru, geru aptarnavimu, maistas taip pat skanus labai ( ypač salotos patiko) bigsmile.gif
Norintiems įdomesnės, išskirtinės virtuvės, rekomenduočiau "Sue's Indian Raja" indų restoraną, esantį priešais Katedrą, Odminų gatvėje. Įpratusiems prie lietuviško maisto, picų, kiniško gong bao, skonis turėtų būti savotiškas, kadangi viskas, netgi desertai, ledai, gėrimai yra pagardinti prieskoniais. Žinoma, ten reiktų eiti ne su tikslu pavalgyti, o gurmaniškai paragauti išskirtinio maisto ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 06 01, 10:30)
O kur dažniausiai valgote kiniečių patiekalus, kad galite palyginti?

"Helios City" "Kinų rožė", "Tai Bei" "Verslo uoste", "Didžioji Kinija" priešais VCUP'ą - visai verti dėmesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 09 27, 20:31)
1. Vertas dėmesio "TOKYO" restoranas "GCW" dėl neblogo maisto ( man kaip visada japonų sriubos bais skanios  wub.gif , sushiai taip pat, morkų sultys irgi  wub.gif )
2. Norintiems įdomesnės, išskirtinės virtuvės, rekomenduočiau "Sue's Indian Raja" indų restoraną, esantį priešais Katedrą, Odminų gatvėje. Įpratusiems prie lietuviško maisto, picų, kiniško gong bao, skonis turėtų būti savotiškas, kadangi viskas, netgi desertai, ledai, gėrimai yra pagardinti prieskoniais. Žinoma, ten reiktų eiti ne su tikslu pavalgyti, o gurmaniškai paragauti išskirtinio maisto  ax.gif

1. O mes rugpjūtį žiauriai ant jų "pasimovėm": ilgai laukėm, kol prieis, paskui, kol priims užsakymą, galiausiai nemandagiai buvo pasakyta, kad maki sušių teks laukti 2 h blink.gif . Nu ačiū, bet aš taip nežaidžiu, pakilom ir išėjom. Beje, jie kai tik atsidarė, buvo žymiai geresnės kokybės ax.gif
2. Sutinku - net aš, krui nemėgsta aštriai, dėl šito restorano maisto "lydausi".
Papildyta:
QUOTE(urbetyte @ 2009 08 24, 13:47)
buvau neseniai atsidariusioj Art Cafe creperie - super blynukus kepa smile.gif labai nebrangu ir skanu. seiles renkasi prisiminus biggrin.gif  ir kava superine..

Man irgi labai patiko - tik verčiau pasiimčiau išsinešimui blyną, negu ten valgyčiau - tas gumos kvapas ir mediniai įrankiai šiek tiek suerzino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 29 rugsėjo 2009 - 15:11
QUOTE(Yasmin @ 2008 12 09, 14:41)
Meksikoje nebuvau, bet tebžn brangoka ir draugams nelabvai patiko. Bet rekomendavo kaktusų sriubos.

Buvau vakar "Meksikoj" ir nėra jau tos visų išgirstosios kaktusų sriubos doh.gif
Pats restoranas labai didelio įspūdžio nepaliko g.gif , nors yra neblogų, skanių aštrių patiekalų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(8 p.m. @ 2009 09 29, 17:12)
1. O mes rugpjūtį žiauriai ant jų "pasimovėm": ilgai laukėm, kol prieis, paskui, kol priims užsakymą, galiausiai nemandagiai buvo pasakyta, kad maki sušių teks laukti 2 h  blink.gif . Nu ačiū, bet aš taip nežaidžiu, pakilom ir išėjom. Beje, jie kai tik atsidarė, buvo žymiai geresnės kokybės  ax.gif

Mus kaip tik dar prieš užsisakant perspėjo, kad makių teks laukti apie 40min. Kadangi niekur neskubėjom, nusprendėm užsisakyt ir palaukti, bet atnešė gal už 10-15min biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 spalio 2009 - 11:41
"Vinchenso" naujoji vyninė šalia "Mambo picos" prie Baltojo tilto thumbup.gif Jauki, stilinga aplinka, malonus aptarnavimas, skanios gurmaniškos užkandėlės, geros jų bei vynų kainos lyginant su kitomis vyninėmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 10 23, 12:02)
"Vinchenso" naujoji vyninė šalia "Mambo picos" prie Baltojo tilto  thumbup.gif Jauki, stilinga aplinka, malonus aptarnavimas, skanios gurmaniškos užkandėlės, geros jų bei vynų kainos lyginant su kitomis vyninėmis ax.gif

Manau savaitgalį reikės apsilankyti bigsmile.gif Ačiū 4u.gif

Bet koks vyninių bumas Vilniuje (o gal ir Lietuvoje), galėtų kažką kitą sugalvoti rolleyes.gif

Teko porą vakarų užsibūti "Domus galerijos", išalkom, o čia pat yra "Pomodoro", nepatikėsite, bet nebuvo vietos kur atsisėsti blink.gif Buvau įsitikinusi, kad ten žmonės valgo tik dienos pietus, o mes užsukome penktadienio vakarą.
Aplinka jauki (Itališko restoranėlio), kainos vidutinės, porcijos yra mažesnės ir didesnės, visi patiekalai itališki, visai skaniai pavakarieniavom biggrin.gif
Nemėgstu "Pomodoro" Vilniaus gatvėje, bet šis (Lukšio g.) labai maloniai nustebino wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yasmin: 23 spalio 2009 - 12:23
QUOTE(Yasmin @ 2009 10 23, 14:10)
Manau savaitgalį reikės apsilankyti bigsmile.gif Ačiū 4u.gif

Bet koks vyninių bumas Vilniuje (o gal ir Lietuvoje), galėtų kažką kitą sugalvoti rolleyes.gif

Teko porą vakarų užsibūti "Domus galerijos", išalkom, o čia pat yra "Pomodoro", nepatikėsite, bet nebuvo vietos kur atsisėsti blink.gif Buvau įsitikinusi, kad ten žmonės valgo tik dienos pietus, o mes užsukome penktadienio vakarą.
Aplinka jauki (Itališko restoranėlio), kainos vidutinės, porcijos yra mažesnės ir didesnės, visi patiekalai itališki, visai skaniai pavakarieniavom biggrin.gif
Nemėgstu "Pomodoro" Vilniaus gatvėje, bet šis (Lukšio g.) labai maloniai nustebino wub.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif Kiek esu buvusi vyninėse, šita turbūt geriausią įspūdį paliko kol kas, nes jauku ir žmonių neperpildyta (bent jau 2dienio vakarą, kai buvau) ax.gif , nemėgstu overcrowded vietų ax.gif Rinka tikrai užpildyta vyninėmis, bet manau, greitu metu turėtų atsirasti ir kažkas naujo, kas sudomintų ir patrauktų vartotojus rolleyes.gif Dabar jau atidarinėja visokius sumuštinių, sulčių barus..
"Pomodoro" kažkada anksčiau esu buvusi centre, Jogailos gatvėj - na, kiek pamenu, patiko, neblogai, bet kažkokio išskirtinio įspūdžio nepaliko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 spalio 2009 - 13:18
Siuo metu pirmenybe teikiu Terazzai. Jauki aplinka, skanus maistas.
Kiek esu buvusi Pomodoro, vis kas nors nuvildavo: tai jie neturi xxxx salotu, nes pomidorai baigesi, tai negalima uzsisakyti xxxx picos, nes anciuviu neliko, arba patieklu reikia laukti valanda doh.gif
Atsakyti
Buvau siandien kinieciuose Algirdo gatveje, kampas lyg Basanaviciaus.. Pavadinimas Cheng Loung lyg g.gif tai niekam nepatariu eiti, tik nuotaika susigadinau sekmadienine biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 25, 23:58)
Buvau siandien kinieciuose Algirdo gatveje, kampas lyg Basanaviciaus.. Pavadinimas Cheng Loung lyg  g.gif  tai niekam nepatariu eiti, tik nuotaika susigadinau sekmadienine  biggrin.gif  doh.gif

O kas tokio nutiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 10 26, 02:58)
O kas tokio nutiko? unsure.gif

Pirma, atejo padaveja kazkokia siaubinga, ko paklausi apie patiekalus, ji nieko nezino, kazka tik numykia ir viskas doh.gif tada atnese abi saltas sriubas, sakau gal galit pasildyti, ziuri nustebusi, sako o jos ne siltos? lotuliukas.gif o isvis buvo saltos, matyt pamirso pasildyt. Tada antri patiekalai, kur buvo saldziarugste vistiena visai skanu, bet jau mano krevetes su vistiena pasitaike klaikios, neimanoma buvo valgyti, absoliuciai be prieskoniu, elementarios druskos nebuvo.. Na ir paskutinis, atnese arbata apdauzytais krastais puodelyje doh.gif o kai paprasiau puodeli pakeisti, paziurejo dar kaip i kokia nenormalia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 spalio 2009 - 06:51
QUOTE(Victorious @ 2009 10 23, 14:16)
Kiek esu buvusi vyninėse, šita turbūt geriausią įspūdį paliko kol kas, nes jauku ir žmonių neperpildyta

Nuvažiavome į "Vinchenso" vyninę pavalgyti, o pasirodo jie kiekvieną dieną turi po vieną patiekalą, o tą kartą turėjau kiaulieną su grybais, o aš grybų nevalgau tai taip ir neprisėdome, bet pastebėjom, kad labai daug vynų ir tikrai žemomis kainomis thumbup.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 26, 07:50)
ko paklausi apie patiekalus, ji nieko nezino, kazka tik numykia ir viskas  doh.gif

Matyt čia dėl naujų darbuotojų doh.gif Mums yra "tokių mandrų" padavėjų pasitaikę... Mane labai nervina, kai neįmano su tokiomis susikalbėti... o jei dar ir maistas neskanus tai iš vis sugadina nuotaiką.
Atsakyti