Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(maza saulyte @ 2009 06 04, 19:44)
o tikrai kur galima Kozel tamsaus gauti? ragavau muegeje ir tikrai puikus alus. jei Meksikoje yra-reikes ten uzsukti.
beje nebloga jkavine tikrai, maistas skanus

Maximoj 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kryyste @ 2009 06 04, 22:05)

Man tai vsiai skanus belgų kabake Rene Kwak alus, yra ir šviesus ir tamsus. Tik stiprokas toks lyg tai 8 laipsniai. Ir tokiuose įdomiuose bokaluose atneša  bigsmile.gif

Kažkada kažkokioj mugėj Vilniuj gėriau kažkokį belgišką tamsų alų, stiprų, bet man visai skanus buvo. Bet turbūt nepigus jis ten? g.gif
Atsakyti
Vilnietes, gal jau teko cia apsilankyti: The Royal Thai Bangkok? Kaip kainos, maistas? 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms smile.gif
noreciau isgirsti atsiliepimu apie La boheme- kaip kaina (ar atitinka, tai ka gavot), aplinka, maistas ir tt..
Radau tik viena atsiliepima cia (tiesa visos temos neskaiciau).. Gal yra kitu vilnieciu buvusiu ??
Ar tiktu ramiam vakarui, ar ten daug zmoniu renkas, kaip su vietom? rolleyes.gif
Dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avrile @ 2009 06 07, 12:12)
Laba visoms smile.gif
noreciau isgirsti atsiliepimu apie La boheme-  kaip kaina (ar atitinka, tai ka gavot), aplinka, maistas ir tt..
Radau tik viena atsiliepima cia (tiesa visos temos neskaiciau).. Gal yra kitu vilnieciu buvusiu ??
Ar tiktu ramiam vakarui, ar ten daug zmoniu renkas, kaip su vietom?  rolleyes.gif
Dekoju smile.gif

na aš buvau tik vieną kartą, bet įspūdį jau susidariau rolleyes.gif aplinka labai faina, jauku 4u.gif aptarnavimas - na ilgokai teko laukti, kol kas nors prieis, tai man nelabai patiko. pilstomas vynas man nepatiko-nelabai skanus buvo o ir dar šiltas, tai visai nesigėrė schmoll.gif gal reiktų imti buteliais. o maistas tai skanus thumbup.gif Mes buvom penktadienio vakarą, nebuvom rezervavę staliuko, bet netyčia gavom. Šiaip tai buvo pilna žmonių. Na kas dėl ramaus vakaro, tai gal nebent paprastą dieną, nes penktadienį ten buvo pakankamai triukšminga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2009 06 07, 12:48)
na aš buvau tik vieną kartą, bet įspūdį jau susidariau  rolleyes.gif aplinka labai faina, jauku  4u.gif aptarnavimas - na ilgokai teko laukti, kol kas nors prieis, tai man nelabai patiko. pilstomas vynas man nepatiko-nelabai skanus buvo o ir dar šiltas, tai visai nesigėrė  schmoll.gif gal reiktų imti buteliais. o maistas tai skanus thumbup.gif Mes buvom penktadienio vakarą, nebuvom rezervavę staliuko, bet netyčia gavom. Šiaip tai buvo pilna žmonių. Na kas dėl ramaus vakaro, tai gal nebent paprastą dieną, nes penktadienį ten buvo pakankamai triukšminga  mirksiukas.gif

Savaitgaliais pagrindinėje salėje triukšminga thumbup.gif bet dar yra 2 salės.
Man ten patinka ir viskas tiko.
Siūlau nueiti dienos pietų ir apsižvalgysite ir paragausite.

Pastebėjau, kad dėl laukimo, kol prieis ar kol sąskaitą atneš - visur problemos...

Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2009 06 08, 09:06)
Savaitgaliais pagrindinėje salėje triukšminga thumbup.gif bet dar yra 2 salės.
Man ten patinka ir viskas tiko.
Siūlau nueiti dienos pietų ir apsižvalgysite ir paragausite.

Pastebėjau, kad dėl laukimo, kol prieis ar kol sąskaitą atneš - visur problemos...

Pritariu - la Boheme - viena is mano "vietikiu" Vilniuje - viskas super - visu pirma, atmosfera - uzdega bendravimas aplinkui sedinciu zmoniu, pasijunti kaip ne Lietuvoje (kalbu apie pirmaja didziaja pagrindine sale, o kitos - ramesnes, daugiau romantiskam pasisedejimui arba ramiam pokalbiui, bet ir ten jauku), interjeras visose sales savitas, idomus, neiprastas, geras, vynas - yra ivairiu rusiu pasirinkimas (buteliais), maistas - irgi labai skanus - visokiu uzkanduku, uztepeliu, makaronu ir t.t., padavejai - visi faini, besisypsantys, paslaugus, net jei ir daug zmoniu, ir nespeja - svarbiausia, moket juos suprast, pakentet, o tuo laiku, kol lauki, gali pasimegaut kompanija ir aplinka wink.gif Kainos vidutines, tiesa, pvz. Tappo d'oro vynineje jos mazesnes, bet labai nesijaucia...
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2009 06 05, 18:30)
Vilnietes, gal jau teko cia apsilankyti: The Royal Thai Bangkok? Kaip kainos, maistas?  4u.gif

As buvau man labai patiko maistas, o kainos tai ne is pigiausiu, bet manau gaima sau leisti. 4u.gif
Atsakyti
O man visai patiko vegetariška kavinė "Baraka" šv. Ignoto gatvėj. Jauki aplinka, maistas bent jau tą kartą pasitaikė labai skanus, plikoma arbata taip pat gerai paruošta (neatneša karšto vandens su trim plūduriuojančiais šapeliais smile.gif ). Tik jau darbo laikas labai nustebino - šiokiadieniais dirba iki 16 val., savaitgaliais iš viso nedirba. O būtų visai smagu tokioj vietoj ir vakare užsukt pagurkšnot arbatos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bambukas* @ 2009 06 08, 16:40)
As buvau man labai patiko maistas, o kainos tai ne is pigiausiu, bet manau gaima sau leisti. 4u.gif

Ten būna ir dienos pietūs visai padoriom kainom mirksiukas.gif Tik, aišku, iš jų gal nelabai pavyktų susidaryt visapusišką vaizdą, kaip kad dažnai ir būna su tais dienos pietum smile.gif
Atsakyti
buvau neseniai atsidariusioj Art Cafe creperie - super blynukus kepa smile.gif labai nebrangu ir skanu. seiles renkasi prisiminus biggrin.gif ir kava superine..
Atsakyti
Kalbant apie blynukus, iskyla skanus prisiminimai apie Gusto blynine..biggrin.gif Mmm... Gal kas lankesi ir turi nuomone? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildusia :> @ 2009 08 24, 16:11)
Kalbant apie blynukus, iskyla skanus prisiminimai apie Gusto blynine..biggrin.gif Mmm... Gal kas lankesi ir turi nuomone? tongue.gif

Man labai patinka Gusto blynine thumbup.gif su mazaja sesute daznai ten lekiam pavalgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildusia :> @ 2009 08 24, 17:11)

Kai tik atsidarė (Laisvės pr.) blynai buvo daug skanesni nei dabar g.gif
Atsakyti