O kur dažniausiai valgote kiniečių patiekalus, kad galite palyginti?
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 06 01, 09:30)
sakyciau uzupyje-naujieji rytai.nera ten ispudingas interjeras bet kainos ir kokybe-puiki..kartais padaveja prastai dirba, bet kai esi senas lankytojas-neuzkliuna maistas puikus..
dar helios city-roze ar pan..
Papildyta:
QUOTE(jukonas @ 2009 05 24, 14:04)
www.bamboexpress.lt Skani kinieciu kavine, neseniai pradejusi maisto pristatyma i namus. Tikrai skanu, dideles porcijos. Beje, dienos sriuba nemokamai. Siulau isbandyti kas megsta sveika ir sviezia maista.
Pabandykite, man patiko!!!
Pabandykite, man patiko!!!
aciu uz reklama reikia gerinti jiems maista..to ir linkiu
QUOTE(Raschida @ 2009 06 02, 15:56)
Ar lanketes "Alaus namuose" Gostauto g? Kaip ten maistas, alutis, aptarnavimas?
alus ir aptarnavimas Alus pilstomas 4.5 Lt uz 400 ml, ir daug rūšių. Patiko, kad ne tas mūsų tradicinis, o visokiausių įdomių rūšių ir tikrai skanus. Man skaniausias Varniukų ir Vilniaus. Aptarnauja tikrai mandagiai ir greitai. Maisto pati neragavau, bet sakė ten labai skanūs kalmarų žiedai tešloje
Man dar patinka čekų restoranas Gedimino pr. "Pas Rudolfą". Skanus tamsus čekiškas alus ir dar, aišku kas mėgsta, man labai patiko - troškinti vištų skrandeliai, širdelės ir kepenėlės, niam niam Dar ten labai skani pomidorinė sriuba Ir pati skaniausia Vilniaus mieste kepta duona su sūriu
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 06 01, 09:30)
Valgiau "Rytai" (prie Seimo)-man asmeniskai nelabai,patiko J.Jasinskio g. ir Savanoriu pr.1(pavadinimai vis uzkrinta)
Papildyta:
QUOTE(Spurgitta @ 2009 06 02, 16:35)
alus ir aptarnavimas Alus pilstomas 4.5 Lt uz 400 ml, ir daug rūšių. Patiko, kad ne tas mūsų tradicinis, o visokiausių įdomių rūšių ir tikrai skanus. Man skaniausias Varniukų ir Vilniaus. Aptarnauja tikrai mandagiai ir greitai. Maisto pati neragavau, bet sakė ten labai skanūs kalmarų žiedai tešloje
Man dar patinka čekų restoranas Gedimino pr. "Pas Rudolfą". Skanus tamsus čekiškas alus ir dar, aišku kas mėgsta, man labai patiko - troškinti vištų skrandeliai, širdelės ir kepenėlės, niam niam Dar ten labai skani pomidorinė sriuba Ir pati skaniausia Vilniaus mieste kepta duona su sūriu
man asmeniskai pas Rudolfa klaikus aptarnavimas:prasai paprastu sulciu,atnesa svieziai spaustu .pasakai atsiprasau,bet as prasiau paprastu,jus suklydot-nuteske stikline ant stalo ir nuejo .atejo tik su saskaita nebeinam ten.cekisko alaus Vilniuj galima gaut daug kur
QUOTE(due drops @ 2009 06 02, 17:26)
man asmeniskai pas Rudolfa klaikus aptarnavimas:prasai paprastu sulciu,atnesa svieziai spaustu .pasakai atsiprasau,bet as prasiau paprastu,jus suklydot-nuteske stikline ant stalo ir nuejo .atejo tik su saskaita nebeinam ten.cekisko alaus Vilniuj galima gaut daug kur
na gal taip pasitaikė Man aptarnavimas nepasirodė ypač malonus, bet kažkaip ir nieko blogo jos man nepadarė, alų tą atnešė O kur dar Vilniuj parduoda pilstomą Kozel alų? Nes man jis pats skaniausias
Mes Kozel alų gėrėm kabake Meksika Algirdo gatvėje.
QUOTE(kryyste @ 2009 06 03, 18:48)
taip.
ir Meksikoj Kozel visu litu pigesnis negu Rudolfe.
o kur dar Vilniuj jo yra??
QUOTE(kryyste @ 2009 06 03, 19:48)
pilstomą?
o tikrai kur galima Kozel tamsaus gauti? ragavau muegeje ir tikrai puikus alus. jei Meksikoje yra-reikes ten uzsukti.
beje nebloga jkavine tikrai, maistas skanus
QUOTE(Spurgitta @ 2009 06 04, 09:36)
pilstomą?
nežinau, nes atnešė bokaluose, o kadangi lauke sėdėjom, tai nemačiau kaip pylė
Man tai vsiai skanus belgų kabake Rene Kwak alus, yra ir šviesus ir tamsus. Tik stiprokas toks lyg tai 8 laipsniai. Ir tokiuose įdomiuose bokaluose atneša
QUOTE(maza saulyte @ 2009 06 04, 18:44)
o tikrai kur galima Kozel tamsaus gauti? ragavau muegeje ir tikrai puikus alus. jei Meksikoje yra-reikes ten uzsukti.
taip, Meksikoj pilsto is statiniu i firminius Kozelo bokalus.
Maksimose budavo Kozelo tamsaus.. pirdavom ir pirkdavom. o pries pora savaiciu kazkur prapuole ir vis nera kiek pacekinam..