Bet tu žiauri vertintoja, jei iš vieno tau subjektyviai nepatikusio patiekalo, nubrauki net du balus Pagal tai galima nurašyti praktiškai visas maitinimo įstaigas. Visas
QUOTE(biscuit @ 2009 01 28, 01:32)
Gan Bei teko šįvakar su vyru išbandyti. Galiu pasakyti 8 balai (iš 10)
Didelis meniu pasirinkimas, tobulas aptarnavimas- buvau tikrai nustebinta, nes sėdėjom prie lango, šalia dar vienas staliukas, padavėja aptarnaudama mūsų staliuką visada prieidavo tik iš tos pusės kur mes, o pas kaimynus- iš kitos pusės, kas man labai patiko, nes niekas nevaikštinėja tau pro šalį ir gali mėgautis ramybe O dar ypač, kad mes buvom apie 21 val. Tai malonu, kai aptarnauja nesusiraukę žmonės
Maistas skanus, kainos gal šiek tiek aukštesnės, nei kituose japonų restoranuose.
Nepatiko tik vienas patiekalas- tešloje keptos krevetės. Todėl kolkas mano vertinimas ir yra 8 balai. Na, bent jau pirmas įspūdis geras
Didelis meniu pasirinkimas, tobulas aptarnavimas- buvau tikrai nustebinta, nes sėdėjom prie lango, šalia dar vienas staliukas, padavėja aptarnaudama mūsų staliuką visada prieidavo tik iš tos pusės kur mes, o pas kaimynus- iš kitos pusės, kas man labai patiko, nes niekas nevaikštinėja tau pro šalį ir gali mėgautis ramybe O dar ypač, kad mes buvom apie 21 val. Tai malonu, kai aptarnauja nesusiraukę žmonės
Maistas skanus, kainos gal šiek tiek aukštesnės, nei kituose japonų restoranuose.
Nepatiko tik vienas patiekalas- tešloje keptos krevetės. Todėl kolkas mano vertinimas ir yra 8 balai. Na, bent jau pirmas įspūdis geras
Geresnio aptarnavimo nesu mačiusi.
Mes sėdėjome antroje salėje, tai kiekvieną patiekalą atneša kitas padavėjas ir iš kitos pusės, nurenka vėl kitas. O kai paprašėme sąskitos (berniuko nurinkinėjančio indus) tai berniukas nuėjo į kitą pusę, o mergina su sąskaita atėjo iš kitos pusės ir labai greitai. Už tokį aptarnavimą negaila ir daugiau arbatos palikti
Vieną klaidą jie vis tik padarė atnešė ne mūsų užsakytus suši, bet kadagi jie buvo su unguriu, o mes tokiu ir norejome tai nepykom ir suvalgėm
Man ir MV vertinimas:
Sriubos patiko (2 rūšių)
Suši su tunu skanu, bet labai mažučiai, bet irkaina už 8 vnt. - 17 Lt, bet visas telpa į burną
Suši su unguriu ir avokadu, skanūs ir dydis normalus.
Traški jautiena su bulvėmis ir aštraus skonio padažu - nepatiko. Riebu, vos vos aštru, netrašku.
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 28, 10:13)
Bet tu žiauri vertintoja, jei iš vieno tau subjektyviai nepatikusio patiekalo, nubrauki net du balus Pagal tai galima nurašyti praktiškai visas maitinimo įstaigas. Visas
Aš labai griežta esu
QUOTE(Kolibri @ 2009 01 26, 09:52)
Laabai patinka "Keisti zenklai" Traku gatveje ,skanu,o ir kainos
O kokie ten patiekalai??
QUOTE(luxuriukas @ 2009 01 21, 02:48)
As tai labiausiai megstu, kiekviena savaite apsilankau pizza jazze vokieciu g. - geriausia pica polina
O smagiausia siltu metu laiku vakarop pasisedeti Troppo doro vynineje netoli katedros, tiesiai uz Klaipedos viesbucio einant link Prezidenturos (gal kas rasit jei uzsimanysit vyno)
O smagiausia siltu metu laiku vakarop pasisedeti Troppo doro vynineje netoli katedros, tiesiai uz Klaipedos viesbucio einant link Prezidenturos (gal kas rasit jei uzsimanysit vyno)
del vynines.ypac jaukus kiemelis vasara
Papildyta:
QUOTE(kryyste @ 2008 12 23, 22:00)
Kaip įdomu, nes aš Čingischane esu kokius tris kartus buvusi, jei ne daugiau. Nei karto su tokiu dalyku neteko susidurti
man Cingischane buvo tikrai skanu.dukte valge l.idomu patiekala:bulviu kose ivyniota i vistienos odeles.patiko
Papildyta:
QUOTE(Yasmin @ 2008 12 09, 16:12)
Nesitikėju, bet matyt visi vartai subankrutuos... nelinkiu, bet...
O blusynėje tailandiečių virtuvė?
Vieną kartą buvau Bo bo trakų gatvėje, tai kiek išsiaiškinau tai tas pats tinklas, meniu buvo įvairus, tik trumpas ir brangu. Bet alaus pasirinkimas tik vėl brangu...
Dar mišri ir gera virtuvė Briusly
Vienareikšmiškai siūlau Baltus drablius, jei kava nepatiks, arbatą tikrai išsirinksite, tik ten reikia ilgai laukti kol pagamina, nes gamina, o ne šildo
O blusynėje tailandiečių virtuvė?
Vieną kartą buvau Bo bo trakų gatvėje, tai kiek išsiaiškinau tai tas pats tinklas, meniu buvo įvairus, tik trumpas ir brangu. Bet alaus pasirinkimas tik vėl brangu...
Dar mišri ir gera virtuvė Briusly
Vienareikšmiškai siūlau Baltus drablius, jei kava nepatiks, arbatą tikrai išsirinksite, tik ten reikia ilgai laukti kol pagamina, nes gamina, o ne šildo
teko buvot drambliu virtuvej 2003m.-visiska antisanitarija .gal viskas ten ir susitvarke,bet as ten nebevalgau .o jau tarakonu....tokiu tuntu niekur nebuvau macius
Man labai patiko restoranas kuris ne taip jau seniai atsidare THE ROYAL THAI BANGKOK Sv. Mykolojaus gatvej. Aplynka labai grazi ir patiekalai tikrai skanus ir daug
Laba diena, gal galite uzpildyti anketa adresu: http://www.apklausa.....php?form=19540
Duomenys reikalingi baigiamajam darbui, kurio tikslas - išsiaiškinti Jūsų požiūrį į Coffee inn kaviniu tinkla. Jeigu esate bent karta apsilanke sioje kavineje, uzpildydami ja - labai padetumet Is anksto aciu uz Jusu atsakymus
Duomenys reikalingi baigiamajam darbui, kurio tikslas - išsiaiškinti Jūsų požiūrį į Coffee inn kaviniu tinkla. Jeigu esate bent karta apsilanke sioje kavineje, uzpildydami ja - labai padetumet Is anksto aciu uz Jusu atsakymus
Labas norejau paprasyti jusu pagalbos, gal kuri esate buvusios Vilniaus restorane "Grill Brazil" esanciame prekybos centre "Panorama"?
P.S. Zinau kad ne i tema, bet man siaubingai dega, del to griebiuosi visko =(
QUOTE(Britkybe @ 2009 05 22, 11:58)
Labas norejau paprasyti jusu pagalbos, gal kuri esate buvusios Vilniaus restorane "Grill Brazil" esanciame prekybos centre "Panorama"?
Idomiai skamba, kodel toks degantis reikalas ?
Pati neesus buvus, bet girdejau viena ausim is pazystamu, kad visai nieko tenais
QUOTE(due drops @ 2009 05 01, 17:18)
del vynines.ypac jaukus kiemelis vasara
Papildyta:
man Cingischane buvo tikrai skanu.dukte valge l.idomu patiekala:bulviu kose ivyniota i vistienos odeles.patiko
Papildyta:
teko buvot drambliu virtuvej 2003m.-visiska antisanitarija .gal viskas ten ir susitvarke,bet as ten nebevalgau .o jau tarakonu....tokiu tuntu niekur nebuvau macius
Papildyta:
Papildyta:
Kažkada kalbėjom su vienu pažįstamu apie "Dramblių" antisanitariją, tai jis pasijuokė, kad ruošiant indišką maistą nešvara yra vienas pagrindinių prieskonių
Neseniai atradom kinieciu kavine prekybos centre "Parkas"(Siaures miestelyje).L.skanu ir aptarnavimas geras