Man labai patiko Cactus (Bokšto g. 7). Buvau ten keletą kartų. Jauki aplinka ir skanus maistas. Viskas ką ragavau buvo labai skanu (įvairios uzkandėlės, bulviniai blynai su ikrais, karštas vynas su imbieru ir kt.)
Taip pat rekomenduočiau Graikų restoraną, Meksiką.
Gana pigiai, sočiai ir skaniai galima pavalgyti Keistuose ženkluose.
Iš vyninių rekomenduočiauSaint Germain. Labai jauku, ypač vasara kiemelyje, tik kainos kandžiojasi:)
Iš picerijų labiausiai patinka Fortas.
Pastaruoju metu mes "gyvename" PC "Panorama" trečiame aukšte esančiame japonų - kiniečių restorane "Gan bei". Labai skanūs japoniški patiekalai
QUOTE(emilija13 @ 2009 01 14, 15:36)
Gal kas galit parekomenduot gera japonu restorana Vilniuje?
neseniai uzsikabliavau uz sitos virtuves ir labai patiko - bet esu isbandzius tik viena vieta Vilniaus g.
neseniai uzsikabliavau uz sitos virtuves ir labai patiko - bet esu isbandzius tik viena vieta Vilniaus g.
Man patinka restoranas Miyako, esantis PC Europa
Man iš japonu labiausiai patiko Panoramoj Gan-Bay trečiame aukšte, labai skanūs japoniški valgiai, ir kainos skirtumas palyginus su kitais restoranais tikrai yra (Gan Bay pigiau).
QUOTE(emilija13 @ 2009 01 14, 16:36)
Gal kas galit parekomenduot gera japonu restorana Vilniuje?
Tiktai MYIAKO. Nors kainos ten nemažos (na, kita vertus kur pigiau tikrai nusivyliau), tik va sušiai pas juos sumažėjo kokiais 20% .. krizė?
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 14, 17:51)
Pastaruoju metu mes "gyvename" PC "Panorama" trečiame aukšte esančiame japonų - kiniečių restorane "Gan bei". Labai skanūs japoniški patiekalai
Kai tik atsidarė, tai lyg nebuvo
O kaip kiniečių patiekalai? Paskaičiau apie sušiukus ir taip užsinorėjau
QUOTE(Giagute @ 2009 01 15, 08:30)
Tiktai MYIAKO. Nors kainos ten nemažos (na, kita vertus kur pigiau tikrai nusivyliau), tik va sušiai pas juos sumažėjo kokiais 20% .. krizė?
O man jie nusibodo, nes labai menkas asortimentas, nieko naujo. Ir kainos jau neadekvačios, porcijų sumažėjimą seniai pastebėjau. Jei jau rinktis ką įdomesnio, tai geriau eiti į GCW japonus Gedimino pr. .
As tai labiausiai megstu, kiekviena savaite apsilankau pizza jazze vokieciu g. - geriausia pica polina
O smagiausia siltu metu laiku vakarop pasisedeti Troppo doro vynineje netoli katedros, tiesiai uz Klaipedos viesbucio einant link Prezidenturos (gal kas rasit jei uzsimanysit vyno)
O smagiausia siltu metu laiku vakarop pasisedeti Troppo doro vynineje netoli katedros, tiesiai uz Klaipedos viesbucio einant link Prezidenturos (gal kas rasit jei uzsimanysit vyno)
Laabai patinka "Keisti zenklai" Traku gatveje ,skanu,o ir kainos
Gan Bei teko šįvakar su vyru išbandyti. Galiu pasakyti 8 balai (iš 10)
Didelis meniu pasirinkimas, tobulas aptarnavimas- buvau tikrai nustebinta, nes sėdėjom prie lango, šalia dar vienas staliukas, padavėja aptarnaudama mūsų staliuką visada prieidavo tik iš tos pusės kur mes, o pas kaimynus- iš kitos pusės, kas man labai patiko, nes niekas nevaikštinėja tau pro šalį ir gali mėgautis ramybe O dar ypač, kad mes buvom apie 21 val. Tai malonu, kai aptarnauja nesusiraukę žmonės
Maistas skanus, kainos gal šiek tiek aukštesnės, nei kituose japonų restoranuose.
Nepatiko tik vienas patiekalas- tešloje keptos krevetės. Todėl kolkas mano vertinimas ir yra 8 balai. Na, bent jau pirmas įspūdis geras
Didelis meniu pasirinkimas, tobulas aptarnavimas- buvau tikrai nustebinta, nes sėdėjom prie lango, šalia dar vienas staliukas, padavėja aptarnaudama mūsų staliuką visada prieidavo tik iš tos pusės kur mes, o pas kaimynus- iš kitos pusės, kas man labai patiko, nes niekas nevaikštinėja tau pro šalį ir gali mėgautis ramybe O dar ypač, kad mes buvom apie 21 val. Tai malonu, kai aptarnauja nesusiraukę žmonės
Maistas skanus, kainos gal šiek tiek aukštesnės, nei kituose japonų restoranuose.
Nepatiko tik vienas patiekalas- tešloje keptos krevetės. Todėl kolkas mano vertinimas ir yra 8 balai. Na, bent jau pirmas įspūdis geras