Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

QUOTE(Eurogirl @ 2008 12 22, 19:39)
Kaip jums Jacobs barai? smile.gif

Buvau karta uzsukus ryte kai pro sali begau kavos isgerti. tada man labai padejo garuojantis puodelis smile.gif grazi kaledine akcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eurogirl @ 2008 12 22, 19:39)
Kaip jums Jacobs barai? smile.gif

As tik siandien apie toki suzinojau smile.gif gal reiks aplankyt, kol dar veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 12 09, 11:46)
Vilnietes, pasidalinkit prasau atsiliepimais apie Meksikos restorana, ka verta paragauti?  4u.gif

Planuojam aplankyti Vilniu, ir noreciau issirinkti vieta papietauti tokiame restorane kokio pvz Kaune nera: meksikieciu, graiku, tailando and panasiai. Gal turit kokiu patarimu, atsiliepimu? Buciau dekinga  smile.gif

Aš visai mėgstu visokius restoranėlius išbandyti. Taigi, mano atsiliepimai:

Meksika- Algirdo gatvėje. Visai nesenai buvau, aptarnavimas keistokas, padavėja labai jau familiariai bendravo (ar vynioko atnešti? ir t.t) Buvom šešiese. Ėmėm meksikietišką fondiu. Baisiai faina, atneša tokius ilgus suktinukus su įvariais padažais, alyvuogių ir labai aštrių pipirų. Kaina apie 100 Lt. Kadangi buvo mano gimtadienis, tai man dar atnešė tinginio gabaliuką su bengališka ugnele. Beje tinginys kažkoks aštrus buvo, manau su čili pipirais.

Rene- dailininko Rene Magrit garbei, labai patinka thumbup.gif buvau net porą kartų. Senai jau buvau mačiusi, kad visos detalės taip apgalvotos būtų. Labai man belgiškos bulvytės patinka wub.gif ir pasiimu padažų rinkinį. Ten jie šešių rūšių yra, šviežiai daromi. Alus toks savotiško skonio- Kwak. Dviejų rūšių, šviesus ir tamsus. Įdomiuose bokaluse ir gerai į galvą kerta drinks_cheers.gif Būna ir dienos pietūs. Ai, dar pati nevalgiau, bet mačiau, kad moliuskų sriubą tokiam katile dideliam atneša, prikolnai atrodo.

Czarda- vengrų virtuvė. Šv. Mykolo gatvėje jei neklystu g.gif Aplinka nebloga, tokia prabangesnė. Aptarnavimas irgi nieko. Daug mėsiškų patiekalų, sriuba guliašinė skani. Atneša tokiam pakabinamam katiliuke virš žvakės, kad ilgiau šilta būtų. O kas ten dar labai patinka, tai sufle šokoladinė wub.gif wub.gif

Čingischanas- centrinės azijos virtuvė. Basanavičiaus gatvėje. Didelis šašlų pasirinkimas. Niam, niam. Interjeras irgi į tą temą. Arbata su pienu labai skani. Yra tokia labai aštri pipirų užkandėlė, bet jau tikrai aštri. Aptarnavimas buvo super kai aptarnavo toks pagyvenęs vyriškis thumbup.gif O kitais kartais tai vidutiniškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 22 gruodžio 2008 - 22:38
El gaucho sano- jei neklystu reiškia piemuo. argentinietiška virtuvė, Pilies gatvėje, prie viešbučio Artrium. Kas labai įstrigo, tai kad mėsos kepsnį atneša ant tokios karštos karštos keptuvės, kur po apačia žarijos yra, o vieto lėkštės tokią medinę lentą, ant jos tą mėsą pasidedi ir valgai o garnyrai tokiuose moliniuose indeliuose. Šiaip visai patiko, nebloga atrakcija.

Ukrainos vakarai- Algirdo gatvėje. Nepatiko, toks užeigos lygio schmoll.gif ir aplinka kažkokia nejauki, nors kainos ten nėra didelės. Nemažai tokių žinomų patiekalų, kaip Kievas ir t.t. Ai kai aš burokėlių ir grybų nevalgau, tai man problema buvo su sriuba, nieko nebuvo man valgomo smile.gif

Vyninė Tappo d'orro- Gucevičiaus gatvėje. Labai ten patinka, tik kas sunku vietą gauti. Meniu nėra platus, tik užkandėlės, dėl to pietums tai visai netinka. Geriausia vakare su kompanija vyniuko pagurkšnoti, pasiimti sūrių rinkinį, saulėje džiovintų pomidorų ir parmos kumpio wub.gif vajė net seilė nutyso berašant thumbup.gif

Vyninė Saint Germain- Literatų gatvėje. Labai patiko aplinka, aptarnavimas, bet turintiems mažai laiko nepatarčiau. Interjeras tai toks Provanso stiliumi. Valgėm salotas, porcijos didžiulės. Dar ėmiau sriubą trintą pomidorų irgi skanu. O desertui krembriule wub.gif Bet ten brangoka. Nors keli patiekalai iš antienos buvo, bet taip ir nepavyko paragauti, nes dar nebuvo atvežę. AI dar labai skani užkandėlė su kumpiu, melionais ir vynuogėm.

La boheme- visiškai nepatiko, nors ne savo noru teko kokius keturis kartus lankytis. Aplinka gal visai ir nieko, tikrai dvelkia bohema, keletas skirtingų salių. Aptarnavimas siaubingas, vieną kartą net vyną ant manes išvertė, tai sėdėjau visa šlapia doh.gif ir net neatsiprašė. Kas ten patiko tai užtepėlės (Tapos man atrodo), gali pats pasirinkti keletą variantų, ir alyvuogės su baziliku. Daugiau kiek ten valgiau tai neskanu, mažos porcijos ir brangu schmoll.gif

Rosemarino- Vilniaus gatvėj, italų virtuvė. Nepatiko schmoll.gif Aplinka tokia nejauki. Labai oficiali kažkokia. Valgėm lazaniją, tai draugas vos vos suvalgė, o aš tik kąsnelį paragavau. Labai jau neskanu. Gal nepratę prie tikros itališkos g.gif O patiko skrebutis su pomidorais ir baziliku ar tai rozmarinu, jau nepamenu. Bet šiaip nieko įpatingo.
Papildyta:
Ai dar šiandien buvau Sues indian raja- indų virtuvė. Odminių gatvėje. Nu patiekalų išragavom tikrai nemažai, bet nepasakyčiau kaip ten kas vadinasi. Sriubos schmoll.gif ir daržovių sriuboj, ir grybų sriuboj daug peivagrybių privaryta. Šiaip manau, kad reikia priprasti prie tokio maisto. Gan daug prieskonių, ir aštrokas. Patiko duona, kurią prie sriubos atnešė, toks paplotis. O paskui atnešė paragauti su bulvių įdaru, tai keistas toks skonis. Kas labai patiko tai krevetės. Kažkokie du patiekalai iš jų buvo, tai tokios didelės ir ne perkeptos. Šiaip meniu man pasirodė kažkoks sudėtingai, tai pasikliovėm padavėja, labai fainai viską paaiškino ir parinko thumbup.gif Aplinka irgi tokia netradicinė, stalai tokie kaip sidabru inkrustuoti. Gal ir nieko, nors paskui man skarndį nuo to prieskokningo maisto skaudėjo smile.gif

Šiandien tiek, gal dar vėliau ką prisiminsiu smile.gif Tikiuos kam nors pravers mano komentarai, nors geriausia tai patiem nueiti ir išbandyti thumbup.gif juk visų nuomonė ir skonis skirtingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 22 gruodžio 2008 - 22:40
kryyste, kaip tu issamiai thumbup.gif
gal galetum dar papasakok truputepi apie kainas Saint Germain ir Tappo d'orro ? beje, gal graiku restorane teko lankytis ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2008 12 22, 23:39)
kryyste, kaip tu issamiai  thumbup.gif
gal galetum dar papasakok truputepi apie kainas Saint Germain ir Tappo d'orro ?  beje, gal graiku restorane teko lankytis ?  bigsmile.gif

Ačiū, ačiū, stengiuosi 4u.gif Saint Germain lyginant su Tappo d'orro yra brangiau. Bet ir lygis šiek tiek mano manymu skiriasi. Tappo tai daugiau tokia studentiška užeigėlė, staltiesės languotos ir pan. Kas gerai, tai kad Tappo gali imti vyna ir buteliais ir taurėm. Yra vyno kur po 4 Lt taurė kainuoja. O paskui butelį gali nusipirkti ir išsinešimui (jau pigiau nei ten gerti). Tappo yra labai skanus baltas vynas kur man patiko (nors aš šiaip ne mėgstu vyno) Coli di luni bianco (nežinau ar taip rašosi) ir dar paskui yra raudonas saldus (kas mėgsta sausą bus per sladu)- Dolce vita. Tappo jei kompanija eina, tai geriasiai imti užkandai rinkinius, kainuoja apie 20 Lt, bet būna jei kumpio imi tai keletos rūšių kumpių, plonų tokių. antneša ant tokio medinio padėklo ir smeigtukus.
O Saint Germain nors irgi rašo, kad vyninė, bet man tai pasirodė daugiau restoraninė tokia, kainos tikrai didesnės, meniu ir valgių yra, net tik užkandžių. Vynas man atrodo kad brangesnis, aš ėmiau taurę rožinio kažkokio, tai visai neblogas.
Papildyta:

Va radau Tappo meniu ir užkandžių ir vyno meniu yra http://www.tempolibe....php/pageid/459

o čia palyginimui Saint Germain
http://www.vynine.lt...63/Default.aspx

kainų skirtumas matosi iš karto smile.gif

Graikų buvau Liūtų vartai ar kaip ten vadinasi g.gif Kažkur lyg Naugarduko gatvėj yra. Ai nelabai prisimenu,žinau, kad aplinka tai tokia neįpatinga. Valgiau daržovių troškinį, tai nieko gero, draugas - kažkokį kepsnį, kuris visai nieko. Gėrėm graikišką alų, tai toks su citrina, kaip Baltas lietuviškas. Kažkaip man ten didelio įspūdžio nepaliko, tai net neturiu ką pasakyt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 22 gruodžio 2008 - 22:54
dekui tau uz atsakymus, as vis galvojau i ta tappo nueit kada su kompanija pasisedet.. tai teks tikriausiai kuriam vakarui staliuka rezervuoti ax.gif
Atsakyti
"Čingischane" buvom vieną ir paskutinį kartą, nes pusę patiekalų buvo pašildyti mikrobangų krosnelėje, tad šviežumas ir skonis atitinkamas doh.gif Netoli jo Basanavičiaus g. yra rusų restoranas "Čaginas", tai ten kiek kartų teko valgyti, viskas labai skanu, šviežia ir adekvačios kainos.

"Sues indian raja" buvome su svečiais, tai visiems valgiusiems tikrai patiko vos keli užkandžiai, nors užsakinėjome daug ir įvairaus maisto, o nepigus avienos patiekalas buvo patiektas apdegęs doh.gif Įspūdis nekoks.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2008 12 15, 23:33)
na, kairiau siek tiek nuo viesbucio... "Dom Minetra" pats restoranas vadinas, supainiojau biski blush2.gif

"Dom Minestra" vadinasi. Aušros vartų gatvėje, buvusios VGTU bibliotekos patalpose (vienuolyne):
Restoranas
Atsakyti
Naujai Achtamar atsidarė Konarskio g. Adžabsandalas dieviškas, kava džezvose patiekiama. Labai skanu
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 23, 00:01)
"Čingischane" buvom vieną ir paskutinį kartą, nes pusę patiekalų buvo pašildyti mikrobangų krosnelėje, tad šviežumas ir skonis atitinkamas doh.gif Netoli jo Basanavičiaus g. yra rusų restoranas "Čaginas", tai ten kiek kartų teko valgyti, viskas labai skanu, šviežia ir adekvačios kainos.

"Sues indian raja" buvome su svečiais, tai visiems valgiusiems tikrai patiko vos keli užkandžiai, nors užsakinėjome daug ir įvairaus maisto, o nepigus avienos patiekalas buvo patiektas apdegęs doh.gif Įspūdis nekoks.

Kaip įdomu, nes aš Čingischane esu kokius tris kartus buvusi, jei ne daugiau. Nei karto su tokiu dalyku neteko susidurti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 12 09, 10:46)
Vilnietes, pasidalinkit prasau atsiliepimais apie Meksikos restorana, ka verta paragauti?  4u.gif

Planuojam aplankyti Vilniu, ir noreciau issirinkti vieta papietauti tokiame restorane kokio pvz Kaune nera: meksikieciu, graiku, tailando and panasiai. Gal turit kokiu patarimu, atsiliepimu? Buciau dekinga  smile.gif

Man Meksikiečių (Algirdo g.) vienas mėgiamiausių thumbup.gif Viskas, ką ten esu valgius labai skanu. Ypač blyneliai (nepamenu tikslaus pavadinimo).

Dar labai mėgstu Čaginą Basanavičiaus g. Vilniuje ir Palangoj. Irgi viskas labai skanu wub.gif ir atmosfera kavinės jauki..

Kalbėjot apie Braziliečių restoraną Panoramoj. Kartą buvau (savaitgalį, kainavo 49 Lt). Nepasakyčiau, kad patiko. Mėsas nešioja kas kelias minutes, aš nelabai mėgstu vienu prisėdimu ir jautieną ir vištieną ir kt. ragaut biggrin.gif o salotų ir kitų patiekalų mažoka.. beje, desertai, gėrimai neįskaičiuoti unsure.gif
Atsakyti