O kur randasi tas Tailandietiskas restoranas?
Reiks bandyt eit i Brazilus
Mano pazystami pasakojo apie "Cozy", kad labai skanus maistas, bet aptarnavimas slubuoja. Gal pasidalintumet patirtimi?
QUOTE(mamukai @ 2008 12 11, 21:31)
Mano pazystami pasakojo apie "Cozy", kad labai skanus maistas, bet aptarnavimas slubuoja. Gal pasidalintumet patirtimi?
Man ten irgi labai skanu. Tiek kiek ragavau viskas buvo skanu. salotų porcija didelė, kartais nuo jos pavalgau. Lazanija ten viena skaniausių, o naktį po šokių sumuštiniai būna kaip tik Ir sriubytės skanios.
Aptarnaja ne visada gerai, bet ten tokia laisva atmofera, man patinka
Man pastaruoju metu patinka Zoe's. Kainos palyginus su porcijomis visai normalios
QUOTE(Yasmin @ 2008 12 09, 13:41)
Kažkas rekomendavo Marino (Vilniaus vartuose), bet ten irgi brangu.
kiek zinau- uzsidare vis juoda languose ir per dviracio zinias parodija dare is to
QUOTE(Yasmin @ 2008 12 12, 10:09)
Man ten irgi labai skanu. Tiek kiek ragavau viskas buvo skanu. salotų porcija didelė, kartais nuo jos pavalgau. Lazanija ten viena skaniausių, o naktį po šokių sumuštiniai būna kaip tik Ir sriubytės skanios.
Man patiko idaryta vistiena ir bulves kopusto lape, skanumelis
Labai skaniai ir nebrangiai galima pavalgyt restorane "Pas Bazilijonus" kur gaminama pagal ivairiu pasaulio vienuolynu receptus, bet tikrai nera asketiska virtuve, nemanykit dienos pietus tikrai nebrangus ~12-15Lt, o ir porcijos dideles
QUOTE(blackkiss @ 2008 12 14, 18:03)
Labai skaniai ir nebrangiai galima pavalgyt restorane "Pas Bazilijonus" kur gaminama pagal ivairiu pasaulio vienuolynu receptus, bet tikrai nera asketiska virtuve, nemanykit dienos pietus tikrai nebrangus ~12-15Lt, o ir porcijos dideles
o kur yra restoranas "pas Bazilijonus"? nes as kol kas tik toki viesbuti suradau ar cia tas pats?
QUOTE(KatYnas @ 2008 12 15, 22:28)
o kur yra restoranas "pas Bazilijonus"? nes as kol kas tik toki viesbuti suradau ar cia tas pats?
na, kairiau siek tiek nuo viesbucio... "Dom Minetra" pats restoranas vadinas, supainiojau biski
Kaip jums Jacobs barai?