QUOTE(blackberry @ 2008 12 06, 21:53)
man tai liudna daros, nu nes nebesugalvoju kur vilniuj nueit gerai pavalgyt.ir reik dar galvot kad draugui butu ka pavalgyt tarkim paprasta diena iki 50 lt. didelio pasirinkimo nera-cili, kaimas, gusto, mambo, pizza jazz.. patinka siaip pizza jazz, nors nieko kito dazniausiai nevalgau tik cezario salotas, nors dar tolokai iki tikru cezario salotu bet skanu tikrai. aj, labai skanios antonio restorane vilniaus g., bet ten tik per sventes galim eit sian nuvarem su draugu i mano guru(bandziau cezario- nelabai svelniai tariant) tai ka vargselis suvalge sriubytes o paskui vaziavom kebabu valgyt
kai yra pinigu, drasiai galima eit i :
el gauchio (paraciau kai tarias, kaip rasos nzn ), ziauriai skani mesyte
tokyo, myako ir pan. - dievinu makius
meksika algirdo irgi skanu
da antonio restoranas
labai noretus daugiau restoraneliu pas mus, kad ir tu paciu piceriju, bet kad butu daug fainu salotu, patiekalu is makaronu, nes nuo tu picu, keptu patiekalu ir bloga ir skrandi skauda
o kam patinka kaimiska virtuve ir diiideles porcijos- palangoj pas juozuka, sakes kaip skanu, ir skrandzio negaila
aha, pilies kepyklele fainute, kai noris uzkasti
cili kaimas tai jo, tragedija.. bet dirbu prie jo, tai tenka uzsukt..pamegau jurates kepsni, visai neriebus ir su bulviu kose niam niam
bet noris ivairoves..
kai yra pinigu, drasiai galima eit i :
el gauchio (paraciau kai tarias, kaip rasos nzn ), ziauriai skani mesyte
tokyo, myako ir pan. - dievinu makius
meksika algirdo irgi skanu
da antonio restoranas
labai noretus daugiau restoraneliu pas mus, kad ir tu paciu piceriju, bet kad butu daug fainu salotu, patiekalu is makaronu, nes nuo tu picu, keptu patiekalu ir bloga ir skrandi skauda
o kam patinka kaimiska virtuve ir diiideles porcijos- palangoj pas juozuka, sakes kaip skanu, ir skrandzio negaila
aha, pilies kepyklele fainute, kai noris uzkasti
cili kaimas tai jo, tragedija.. bet dirbu prie jo, tai tenka uzsukt..pamegau jurates kepsni, visai neriebus ir su bulviu kose niam niam
bet noris ivairoves..
jei trumpai - as pastaruoju metu P.Jazz tik arbata geriu - man ten neskanu kazkaip.
pavalgyti i Irmanto siubos galima nueit. sriubos tikrai skanios tik galetu buti siltesnes...ir desertu ten irgi yra
dar jei tiesiog pavalgyt kiekviena diena - yra Fortas, Pomidoro ir CanCan. as pati nesenai CanCan sau atradau - picu as nevalgau, todel man svarbu kad kitas maistas butu skanus - ten labai skanios graikiskos salotos ir porcijos normalios. zuvyte ten irgi visai skani. Pomidoro skanu visi kepsniukai (ypac pipirinis). dar tiesa nesenai buvom su mama PANORAMOJ ten 3aukste yra Grill Brazill. diena ten savitarna. mums kazkaip labiau pasiseke nei pries tai rasiusiai apie Grill Brazill Jazirai - nors laisvu staliuku buvo gal tik keli bet mesyte nesiojo reguliariai, daznai...-buvo desreles (beja man jos labiausia ir patiko), vistiena, kalakutiena, jautiena ir kiaulena...visko neisragavom is garnyru tai tiesa - pasirinkyme nepasimeti del gausos bet mums pakako, labai skanios buvo keptos bulves. aisku bandeles ju patiko labai tiesa del aprarnavimo - mus tai labai maloniai aptarnavo su mama, net nustebusios buvom. ta maloni mergaite kur pasitiko ta ir aptarnavo ir mokejom mes tiesa ne apie 50lt o po 29lt