Įkraunama...
Įkraunama...

Kur ir kas skaniausia Vilniuje?

Bet tema apie skaniausius dalykus. 4u.gif Apie minėtą blyninę taip nepasakyčiau. Kartą buvau užsukusi, sutinku - kainos gal ir neblogos, bet skonis, ypač priedų ne visai šviežias. Buvau ne viena ir nei vienam nepatiko. Kaip valgyklai reikalavimų didelių ir nekeli, ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
Nežinau, man kiek buvau, tai visada patiko.
O šiaip tai dažniausiai būna, kad tik pavalgyt, nelabai svarbu kur, nes turi kokią valandą, pavalgyt reik, o namo neprivažinėsi.
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2008 11 28, 21:05)
Mes taip pat jaukiai pasedeti, su draugais skaniai pavalgyti einame tik i Kalvariju No 1. Radau puslapiuka www.kalvariju1.lt

labai rekomenduoju  biggrin.gif

paziurejau puslapi, jau kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 28, 23:05)
Bet tema apie skaniausius dalykus. 4u.gif  Apie minėtą blyninę taip nepasakyčiau. Kartą buvau užsukusi, sutinku - kainos gal ir neblogos, bet skonis, ypač priedų ne visai šviežias. Buvau ne viena ir nei vienam nepatiko. Kaip valgyklai reikalavimų didelių ir nekeli, ar ne? rolleyes.gif

nu familiarumas ponios ir mandagumas...

dėl gusto blyninės - seniai ten bebuvau, bet kai buvau, tai maistas labai patiko (esu lankiusis joje kokius 5 kartus, visad toj kur prie aušros vartų).
kainos man neatrodė žemos, tokios aukštokos jei vertinti pagal maisto kiekį, bet kadangi buvo labai skanu ir šviežia, nepykau smile.gif
Atsakyti
Mėgstu kavą ir sūrio pyragus coffee in'uose - ypač kai reikia pasėdėt su kompu
Anksčiau dažnai valgydavome pizza jazz, labai patikdavo maistas, man ypač - makaronai su vištiena ir pica su lašiša, dar skanios su grybais.
Dar atradom vietą, kur mum laaabai skanus kinų maistas - G9 esantis restoranas, nepamenu jo pavadinimo - ypač nuostabus karpis su ypatingai ruoštom daržovėm (toks neįprasto skonio, bet man - beveik tobulas).
dar dažnai valgydavome baltuose drambliuose, ypač vasarą, lauke (bet vienąkart apsinuodijau ten keptais falafeliais ir daugiau ten nebevalgau... doh.gif )

kas dar..
pilies kepyklėlėj labai skanūs lietiniais ir pyragai, ir aplinka jauki
ai dar pirmam-antram kurse esu ne kartą valgiusi "apuoke", netoli rotušės, tai maistas ten toks rimtas - daug, ūkiškai, nebrangiai, nu kaip pas močiutę maždaug biggrin.gif bet aplinka ten aišku "dlia liubitelia" lotuliukas.gif

o nepatinka labiausiai - čili kaimas. tragedija. niekada nežinau ką ten valgyt. ir dar labai erzina, kad tamsu ten visad, nesuprantu aš tamsos kabakuose, kurie skirti ne vakarais atsipalaiduoti, o valgyti.
Atsakyti
Tavo replika apie familiarumą ir ponią visai nevietoje. Čia dažnai minimos valgyklos, kaip tobulo skonio etalonai. Bet vėl gi, tai yra labai subjektyvi nuomonė, nes retai būna pigumo ir "skaniausia Vilniuje" santykis, vartyk kaip nori. Kita vertus, skonis apskritai yra individualus dalykas. Tas pats tobulumas kitam gali būti nepriimtinas, ką ir rodo komentarų - skonių nesutapimai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 29, 22:43)
Tavo replika apie familiarumą ir ponią visai nevietoje. Čia dažnai minimos valgyklos, kaip tobulo skonio etalonai. Bet vėl gi, tai yra labai subjektyvi nuomonė, nes retai būna pigumo ir "skaniausia Vilniuje" santykis, vartyk kaip nori. Kita vertus, skonis apskritai yra individualus dalykas. Tas pats tobulumas kitam gali būti nepriimtinas, ką ir rodo komentarų - skonių nesutapimai.

1 Replikuodama apie Jūsų familiarumą turiu omenyje tai, kad Jūs į visus kreipiatės tik "tu". Mano subjektyvia nuomone, tai yra familiarumas, net ir virtualioje erdvėje.
2 Negaliu kreiptis į Jus kitaip, kai Jūsų nepažįstu. Man būtų pernelyg familiaru (Žr. 1 p.).
3 Šioje temoje minimos įvairios maitinimosi įstaigos, kurios forumo dalyviams yra malonios lankytis, kur jiems yra skanu ir, nereiktų to pamiršti, kas atitinka jų kišenę. Vadinti tai valgyklomis - pašnekovą paniekinantis tonas.
Atsakyti
Valgyklos - tokių sostinėje apstu, visiškai atitinka savo turinį ir čia nėra kažkoks įžeidimas.
Tu ar Jūs yra atskira forume tema ir tai niekaip nesusiję su familiarumu. Forume skirtingi žmonės bendrauja ir kreipiasi skirtingai, arba su tuo susitaikai, arba nutyli, nes labai dažnai kreipinys tu yra draugiškumo, kompaneiska išraiška. Kaskart prie visų kabinėtis prie to - Jūsų asmeninis stilius 4u.gif Forumuose esu nuo 2001 m. ir žinau taisykles, gali dėl to būti rami. Manau daugiau šios temos nebevystysim, jei toliau tamstai yra kažkokių asmeninių pareiškimų, tam yra AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 30, 10:47)
Valgyklos - tokių sostinėje apstu, visiškai atitinka savo turinį ir čia nėra kažkoks įžeidimas.
Tu ar Jūs yra atskira forume tema ir tai niekaip nesusiję su familiarumu. Forume skirtingi žmonės bendrauja ir kreipiasi skirtingai, arba su tuo susitaikai, arba nutyli, nes labai dažnai kreipinys tu yra draugiškumo, kompaneiska išraiška. Kaskart prie visų kabinėtis prie to - Jūsų asmeninis stilius 4u.gif Forumuose esu nuo 2001 m. ir žinau taisykles, gali dėl to būti rami. Manau daugiau šios temos nebevystysim, jei toliau tamstai yra kažkokių asmeninių pareiškimų, tam yra AŽ.

Na Jūsų argumentai kaip sakoma, geležiniai, tai būsiu rami. Ačiū, kad leidote wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 28, 23:05)
Bet tema apie skaniausius dalykus. 4u.gif  Apie minėtą blyninę taip nepasakyčiau. Kartą buvau užsukusi, sutinku - kainos gal ir neblogos, bet skonis, ypač priedų ne visai šviežias. Buvau ne viena ir nei vienam nepatiko. Kaip valgyklai reikalavimų didelių ir nekeli, ar ne? rolleyes.gif

Man Gusto blyninėje labai skanu...
Taip, didelių reikalavimų tikrai nekeliu, restoranuose man nepatinka, nors ir tenka apsilankyti, bet daug mieliau yra blyninė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Buvom sekmadienį "Grill Brasil"
Kainavo 49 lt žmogui už bufetą ir grill mėsą, gėrimai, desertai - ekstra.
interjeras - visai nieko, tik grindis būčiau padarius Copacabana takelio spalvų, o ne rudą. bet čia - smulkmena.
Mus nugrūdo į kampą, prie mažo staliuko. Žmonių iš pradžių buvo 4/5 gal, bet laisvos vietos dar buvo. Vėliau, mums išeidinėjant, tai jau buvo koks 1/4 ir daugiau žmonių nesimatė, kad ten užsuktų.
Maistas. Bufetas - baisu. Pasirinkimas "Delano" didesnis turbūt. Bufete - pagrinde garnyras: keptos bulvės, virti šparagai, ryžiai, morkos, salotos. Šaltų užkandžių - ne kas. Grill mėsa - jautiena, kiauliena, vištos kumpelis, vištos širdys. Skaniausia širdys man buvo, nors šiaip nemėgstu jų. Jautiena, neišmarinuota, kiauliena sausa.
Maistas neskanus visai.
Aptarnavimas. Prie durų pasitiko maloni mergaitė. Bet padavėja.... žodžių nėra. kai suvalgėm vištos kulšeles ir liko kaulai, paprašiau, kad pakeistų lėkštę. Man atšovė, kad pas juos nekeičia lėkščių blink.gif buvau apakus ir nuo to kaip tai buvo pasakyta ir nuo pasakymo turinio. Bet po to lėkštės visgi buvo atneštos.
Mėsos vyrukų irgi laukti ilgokai reikėjo. Kai žmonių pamažėjo - sulaukdavom greičiau.

Žodžiu, labai nusivyliau. Esu buvusai Brazilijoje ne kartą. Pas juo labai populiarūs tokio tipo restoranai. Tikrai dievinu jų maistą. Va viena iš tų restoranų grandininių populiarusis "Porcao", taip pat yra dar jūros produktų "Marius".

Bet čia pas mus - nieko panašaus, deja.
Antrą kartą neisim. Milijoną kartų geriau steiką suvalgyti argentiniečių restorane "El Gaucho Sano"
Atsakyti
man tai liudna daros, nu nes nebesugalvoju kur vilniuj nueit gerai pavalgyt.ir reik dar galvot kad draugui butu ka pavalgyt biggrin.gif tarkim paprasta diena iki 50 lt. didelio pasirinkimo nera-cili, kaimas, gusto, mambo, pizza jazz.. patinka siaip pizza jazz, nors nieko kito dazniausiai nevalgau tik cezario salotas, nors dar tolokai iki tikru cezario salotu wub.gif bet skanu tikrai. aj, labai skanios antonio restorane vilniaus g., bet ten tik per sventes galim eit ax.gif sian nuvarem su draugu i mano guru(bandziau cezario- nelabai svelniai tariant) tai ka vargselis suvalge sriubytes o paskui vaziavom kebabu valgyt biggrin.gif
kai yra pinigu, drasiai galima eit i :

el gauchio (paraciau kai tarias, kaip rasos nzn ax.gif ), ziauriai skani mesyte
tokyo, myako ir pan. - dievinu makius wub.gif
meksika algirdo irgi skanu
da antonio restoranas

labai noretus daugiau restoraneliu pas mus, kad ir tu paciu piceriju, bet kad butu daug fainu salotu, patiekalu is makaronu, nes nuo tu picu, keptu patiekalu ir bloga ir skrandi skauda unsure.gif

o kam patinka kaimiska virtuve ir diiideles porcijos- palangoj pas juozuka, sakes kaip skanu, ir skrandzio negaila biggrin.gif wub.gif

aha, pilies kepyklele fainute, kai noris uzkasti smile.gif

cili kaimas tai jo, tragedija.. bet dirbu prie jo, tai tenka uzsukt..pamegau jurates kepsni, visai neriebus ir su bulviu kose niam niam wub.gif
bet noris ivairoves..verysad.gif
Atsakyti